duminică, 3 august 2014

CUM SA ITI PUI SANATATEA LA ADAPOST PE TIMP DE VARA!

Un proverb chinezesc spune: «Să nu sapi fântână când ţi se face sete». De ce spun asta? Pentru ca este exact ce fac majoritatea oamenilor cand este vorba de sanatatea lor. Nu dam atentie sanatatii noastre decat in momentul in care e prea tarziu. Mergem la doctor doar in momentul in care ne doare ceva. Iar durerea este cu siguranta un simptom al unei boli, uneori foarte grave. Desi toata lumea stie cat de importanta e sanatatea nimeni nu o apreciaza cu adevarat decat in momentul in care nu o mai are. Ironic,  nu?

Daca te-am convins ca e mai bine sa previi, decat sa vindeci lasa-ma sa iti mai spun ceva. Daca inainte serviciile medicale erau restranse, de calitate indoielnica uneori, astazi avem sansa de a alege servicii medicale de inalta calitate oferite de personal specializat. Avem la dispozitie clinici private la care inainte nici nu visam. 

O astfel de clinica este Hilmi Medical Center. 

logo-top


Hilmi Medical Center dispune de medici de renume si de aparatura medicala ultramoderna. Clinica dispune de 10 cabinete medicale instinse pe o suprafata de 600mp, acoperind o varietate de specializari medicale. 

Este o clinica moderna in care de cand pasesti simti ca ti se acorda atentia necesara, Aici tu esti pe primul loc, tu si sanatatea ta.

Fotor0730140757

 

Indiferent de ce specialitate ai nevoie aici o gasesti: ecografie, dermatologie, dermato- cosmetica, endocrinologie, obstretica/ ginecologie, medicina, muncii,  ORL, psihologie, stomatologie, urologie.  

La Hilmi totul este usor. Ai o problema ginecologica o rezolvi repede cu ajutorul medicilor de specialitate de aici. Bineinteles daca te vei uita cu atentie vei vedea ca, pe langa serviciile de calitate oferite, ai parte acum si de oferte si reduceri extraordinare. Toate astea pentru ca tu sa ai parte de ce e mai bun.

slider-58-lei2-300x110GINECO-300x120

 

gineco-19911-300x144grafica-149-300x119

Pe site ai si o sectiune de informatii medicale ordonate alfabetic care te ajuta sa gasesti repede si in timp util informatiile dorite despre o anumita afectiune. De exemplu daca doresti informatii despre Sindromul Ovarelor Polichistice aici le gasesti. Este o sectiune interesanta, care iti ofera informatii bine documentate, utile. 

Hilmi - Pentru ca meriti tot ce e mai bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu