vineri, 15 august 2014

DEJA VU DE VARA!

E o zi fierbinte de vara! E atat de cald incat si secundele par sa se topeasca si sa se uneasca intr-o dimensiune cu totul noua...Totul se misca in reluare, genele imi sunt din ce in ce mai grele, incet- incet ma scufund intr-o stare de bine, de relaxare...Ce bine e!

Fac cativa pasi si in fata mea apare o sigla imensa pe care scrie ABD...

abdcomputers-150x150

Nu stiu ce inseamna dar am o senzatie ciudata ca am mai fost aici candva. Ma simt ca Alice in tara minunilor...Curiozitatea ma impinge sa mai fac cativa pasi inainte...Nu stiu ce urmeaza dar stiu ca fiecare pas facut e un deja vu, parca l-am mai facut candva indreptandu-ma in aceeasi directie.

Ajung intr- un loc ciudat, dar in acelasi timp misterios...Totul este nou pentru mine dar in orice directie imi indrept privirea parca ma incearca niste senzatii stranii...

Imi indrept privirea spre o zona albastra...Incet- incet incep sa se contureze forma unor calculatoare. Sunt calculatoare second hand, refurbished, caculatoare all in one...Conturul lor incepe sa fie din ce in ce mai clar si...brusc ma opresc asupra unuia...il simt, il cunosc, e al meu, desi nu l-am mai vazut niciodata...E un Calculator second hand Lenovo ThinkCentre Edge ...

calculator-second-hand-lenovo-lenovo-m90p-intel-core-i5-3-33ghz-4gb-ddr3-250-hdd-sata-rw-tower-6662

Il stiu parca dintotdeauna! Ii cunosc procesorul produs de Intel (Core i5, model 660, frecventa de 3330 MHz, cache L2 de 3072 KB), ii cunosc memoria (pe DDR3, cu o frecventa de 1333 MHz, capacitate de 4096 MB, ii cunosc hardul SATA de 250 GB, placa video nVidia Geforce. II cunosc carcasa neagra Tower...Il cunosc in cel mai mic amanunt...Si totusi e prima noastra intalnire...Cum e posibil sa il simt si sa il cunosc atat de bine? 

Pleoapele imi devin din ce in ce mai usoare...Ramane doar senzatia de bine, de relaxare...De undeva de departe se aude soneria...Deschid usa si in fata mea sta curierul: in colet calculatorul meu. Platesc curierului si acesta pleaca. Sunt doar eu si calculatorul meu...Ma frec la pleoape! E vis sau realitate? Ce deja-vu ciudat, ce experienta stranie! Ridic din umeri! E calculatorul meu, e aici si asta e tot ce conteaza! E o zi fierbinte de vara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu