luni, 11 august 2014

UN SPIRIT LIBER? LIBER LA CALATORII INDRAZNETE!


Am sa te incep aceasta calatorie prin a te intreba daca ai un spirit liber! Ce inseamna un spirit liber?


Un spirit liber e ca o pasare! Il poti tine intr-o colivie, dar mereu va gasi calea sa evadeze din colivie si sa zboare spre noi chemari, spre noi orizonturi!


Un spirit liber e fascinat de viata, e un spirit calator, curios, plin de imaginatie, un spirit ce iubeste tot ce il inconjoara!


Uneori avem impresia ca viata este o colivie, una cu multe gratii! Si fiind captivi atata timp uneori uitam zborul! Dar lucrurile stiute odata nu se uita niciodata! Zborul e mereu in noi!


Deci sa revenim! Esti un spirit liber?


Eu sunt un spirit liber! Si tu esti un spirit liber! Deci ai liber la calatorii indraznete! De aici incepe calatoria noastra! O calatorie indrazneata! 


182082-logo-sigla-enki


FREE SPIRIT e locul unde incepe calatoria noastra, a celor cu spirite libere. E o agentie de travel, de calatorie unde vacanta ta este un puzzle de iluzii si vise. 


Inca de la prima intanire cu FREE SPIRIT ai sa iti dai seama ca e exact locul in care iti doresti sa inceapa vacanta ta. 


Noi de exemplu, adica eu si cei dragi mie, ne plafonam uneori chiar si in alegerea vacantelor. Vara vrem mereu sa ne intalnim cu Marea Neagra, iar iarna cu muntii nostri plini de zapezi. Si totusi din cand in cand ne mai descatusam spiritul si il lasam sa zboare liber. Asa ca azi mi-am ales doar vacante altfel, calatorii indraznete.


Pentru inceput mi-au facut cu ochiul city- break-urile. Majoritatea dintre ele sunt low cost (pe intelesul romanului costa putin) si am gasit aici atatea destinatii incat mi-a fost foarte greu sa aleg: Milano, Venetia, Verona, Viena, Praga, Roma, Barcelona, Istanbul, Karlovy Vara si Praga, Frankfurt, Munchen, Paris, Lisabona, Budapesta, Tel Aviv etc. 


Si totusi parca ma imaginez intr-un city- break la Paris. Este un city break low cost, stau la Paris 3 nopti si 4 zile cu mic dejun inclus, transport cu avionul zbor direct Blue Air, totul de la 300 de euro/ persoana.



Imi face cu ochiul si Venetia unde mereu mi-am dorit sa ajung! Si aici am  3 nopti cazare cu mic dejun, transport cu avionul zbor direct Wizz Air, la preturi incepand de la 195 euro/ persoana.


Cu atatea optiuni e greu de ales. Dar le-am pus pe toate in wish list...Si le iau pe rand...Mai ales ca pe free-spirit.ro preturile au intrat in valuri, pardon, la apa. 


Eu mi-am inceput lin zborul cu city break-uri...Dar spiritul tau poate avea nevoie de altceva...Poti alege pentru el: vacantele sezonului, last minute, circuite, sejururi, croaziere, lune de miere, exotic, oferte seniori, concerte si evenimente, parcuri de distractii sau calatorii free spirit.


Vacantele sezonului iti ofera vacante de neuitat in Neptun- Olimp, Mamaia, Saturn, Eforie Nord, Eforie Sud, Jupiter- Cap Aurora, Costinesti, Delta Dunarii, Venus, Mangalia. Asa ca trebuie doar sa te hotarasti unde iti dai intalnire vara aceasta cu marea. Preturile? Incepand de la 27 euro/ persoana pana la 127 euro/persoana.


Last minute-urile de pe FREE SPIRIT iti ofera niste preturi incredibile in locuri in care mereu ai visat sa ajungi: Occidental Grand Punta Cana, Nispiurile de Aur, Thassos, Kos, Venetia, Costa del Sol. Tenerife, circuit Germania- Cehia, Punta Cana, Riviera Maya, Varadero. Preturile zboara  aici atat de jos incat tu sa lepoti prinde: de la 145 euro/ persoanapana la 1320 de euro/ persoana.


Tot aici gasesti niste circuite uimitoare: shopping la Instanbul, relaxare si plimbare in Bulgaria la Nisipurile de Aur, Viena-Bratislava- Budapesta- Defileul Dunarii- Melk, weekend in 5 capitale, minicircuit Bulgaria, Venetia Murano- Burano, Polonia- Bratislava,- Budapesta, Paris- Valea Loirei, Elvetia- Austria- Lichtenstein, Turcia- Fascinatia Cappadokiei, Coasta de azur- Elvetia, Maroc Gibraltar- Orasele imperiale, Rusia- Moscova- St. Petersburg.


Iar in calatoriileFREE SPIRIT ai oferte speciale: revelion 2015 pe ritmuri cubaneze la de la 2250 euro/ persoana sau Japonia- Toamna la superlativ de la 2645 euro/ persoana.


Restul te las sa descoperi singur...Putin mister nu strica, nu?


Tu pana unde indraznesti sa iti lasi spiritul sa zboare?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu