luni, 30 iunie 2014

O VARA SI MAI FIERBINTE CU SEVENSINS

Cand ne gandim la vara, primele lucruri care ne vin in minte sunt soarele si plaja.  Iar urmatorul lucru care isi face loc in mintea noastra este costumul de baie.

Cum trebuie sa fie el pentru a fi perfect? Trebuie sa fie in tendinte si mai ales sa ti se potriveasca tie.

Asa ca alegerea costumului de baie nu este un lucru tocmai usor. Dar ascultand sfaturile specialistilor te poti orienta usor si astfel gasi costumul perfect pentru tine.

Pentruvara anului 2014, care dealtfel se anunta a fi una incendiara, Catalin Botezatu ne sfatuieste: 

"Chiar dacă nu îţi permit să obţii un bronz uniform, costumele de baie întregi sunt must have-ul acestei veri. Se poartă, aşadar, costumele întregi, simple, accesorizate cu un pareo amplu cu imprimeuri florale sau cu o rochie tip fluture din voal foarte fin. La fel de în vogă sunt şi costumele de baie întregi foarte colorate, cu imprimeuri florale purtate împreună cu un pareo gen halat. De asemenea, imprimeurile jungle cu zebre, tigri sau papagali sunt la mare cautare în această vară fie că e vorba de costume de baie, rochii de plajă, tricouri, jachete sau alte produse similare...".

În acest an, există o mulțime de tendinte noi, interesante asa ca ai putea incerca o pereche de bikini cu talie înaltă sau dintr-o bucată.

In ceea ce priveste culorile, vara aceasta se poarta tonuri de neon, costume de baie în culori luminoase,  precum și piese monocromatice. Paleta de culori include fuchsia, roz, galben, combinații de culoare verde, alb, coral și numeroase piese cu imprimeuri abstracte, dungi și imprimeuri florale.

Acum ca ai aflat tendintele pentru vara anului 2014 in ceea ce priveste costumele de baie trebuie doar sa intri pe sevensins.ro  pentru ca aici gasesti tot ce iti doresti.

In primul rand sa alegem un costum de baie intreg de vreme ce aceasta reprezinta must-have-ul acestei veri combinat cu un pareo simplu, elegant.

costum-de-baie-marko-whitney-black-99275pareo-livco-silence-95899

Obtinem astfel o tinuta de plaja simpla, dar eleganta in acelasi timp, rafinata, sutienul cu cupe de tip push up evidentiind bustul si scotandu-l in valoare.

Putem incerca de asemenea un costum de baie in care piesa de rezistenta este slipul retro, cu talie inalta. Este o modalitate de a iesi din tipare si pana la urma din anonimat, Asa sigur vom fi remarcate!

costum-de-baie-chilirose-retro-99499


Imprimeul floral este in trend fiind domolit putin de culoarea neagra a sutienului cu cupe intarite. Linia inalta a slipului alungeste piciorul si ingusteaza talia, un efect pe care noi toate ni-l dorim. 


Sau am putea alege un costum de baie din doua piese de culoare verde, care va da stralucrire pielii tale bronzate si care prin simplitatea si eleganta lui te va face sa fii remarcata de cei din jur.


costum-de-baie-marko-willow-green-99276 (1)


Si pentru ca vara noptile sunt la fel de incendiare trebuie sa ai in vedere si niste lenjerie sexy pe care le gasesti tot aici pe sevensins.


Poti opta pentru un catsuit:


catsuit-7heaven-sheila-98424


sau la fel de bine pentru un babydoll:


babydoll-obsessive-julia-79141


Vara asta ca sa fii in trend trebuie sa fii sexy, senzuala, incitanta...Cu Sevensins vara e si mai fierbinte!!!

 

 

duminică, 29 iunie 2014

ACCESORIUL CARE ITI DA CLASA

Traim intr-o lume in care timpul este mai important decat niciodata! Ne aflam mereu prinsi intr-un vartej al timpului, intr-o cursa nebuna contra-cronometru spre ceva sau poate spre nicaieri...Timpul ne dicteaza viata, ne dicteaza actiunile, ne dicteaza pana chiar si sentimentele...Nu mai am timp, nu imi ajunge timpul, auzim tot mai mult in jurul nostru! Parca timpul s-a comprimat! Am ajuns sa masuram timpul in momente importante ale anului (a venit Craciunul, a trecut si Pastele, parca ieri a fost vara etc). 

Uitam un singur lucru: timpul ne da valoare, iar noi putem da timpului valoare.

Primul pas este sa tii timpul sub control. Da ai auzit bine! Tu tii timpul sub control. Ce-ar fi sa cronometrezi tu timpul, il loc ca el sa te cronometreze pe tine?

Cu SECUNDAR.RO ai acum solutia la indemana. Secundar.ro este o echipa profesionista, tanara, dinamica care doreste sa devina unul dintre principalii furnizori pe piata online a unei game diversificata de produse : ceasuri, parfumuri, cosmetice, bijuterii. Aici gasesti produse diversificate structurate pe categorii: ceasuri barbatesti, ceasuri dama, parfumuri, ochelari de soare, bijuterii.

logosecundar-final

Si sa-ti mai vand un pont. Aici gasesti accesoriul perfect pentru tine, accesoriul care iti da clasa. Pentru ca da! Un accesoriu bine ales te scoate din anonimat si ti da stil, finete, rafinament!

Esti o femeie puternica, stilata, care stie ce vrea de la viata? Atunci ai putea alege  Ceas de dama Bulova 98R152 Precisionist Collection (din categoria ceasuri de dama).

large36-422x422


Sau poate esti o femeie romantica, senzuala, rafinata? Atunci ai nevoie de un Ceas de dama Bulova DIAMOND 98R172 Aracena.

98R172-422x422

Tu hotarasti aici ce ti se potriveste si ai la indemana o echipa de profesionisti care sa te ajute sa te hotarasti si sa alegi ce este cel mai bine pentru tine.

Si pentru ca noua femeilor ne place sa cumparam poti vizita si sectiunea cu parfumuri (gasesti aici parfumuri precum Gucci, Ralph Lauren, Chanel, Dolce & Gabbana etc), sectiunea cu ochelari de soare (John Galliano, Diesel, Police) sau cea cu bijuterii, unde sigur te vei indragosti de una sau mai multe bijuterii care se potrivesc perfect stilului si personalitatii tale. 

Intra si tu si completeaza-ti garderoba cu accesoriul care iti da clasa!

 

 

 

 

 

 

 

 

CONCURS PE KARLA.RO! ROCHIA PREFERATA LA UN SHARE DISTANTA!

KARLA.RO este un mic paradis pentru femeile care iubesc rochiile, care nu au niciodata destule si care nu rezista tentatiei de a adauga o rochita noua in garderoba deja supraaglomerata de lucruri care poate (de fapt sigur!) nu ar fi fost necesare...Deci cam 99, 99 % dintre femei se incadreaza in aceasta categorie si prin urmare trebuie sa aveti mare grija daca intrati pe acest site deoarece creeaza dependenta.

La primul click care te duce pe site vei face cunostinta instantaneu cu colectia noua de rochii de vara!La o prima vedere vei vedea ca vara aceasta  se poarta combinatiile alb-negru, alb- rosu, dar si culori precum verdele, albastrul, turqouiseul, dar si clasicul negru. Se poarta bulinutele, dar si dungile orizontale sau verticale dupa preferinta. Se poarta voalul, dar si dantela, pentru ca reprezentantele sexului feminin sa fie atragatoare, misterioase, incantatoare.

Dupa ce mi-am scaldat ochii cu atatea frumuseti va dati seama ca nu am putut rezista tentatiei de a-mi alege o rochita (ramane de vazut cand ajunge unde o sa o mai inghesui si pe asta in dressingul deja burdusit ;) ). Urmarindu-mi incantarea de pe fata sotul meu e deja resemnat - stie ca chiar daca incepe, e o lupta deja pierduta. In fata unei rochii nu ai cum sa castigi teren! Cand a vazut ca am adaugat in cosul de cumparaturi doar una pe fata lui a aparut o usoara umbra de bucurie iar in gand cred ca a zis un "Multumescu-ti tie Doamne!"). Am ales aceasta ROCHITA LARA din voal diafan. Combinatia eleganta si moderna, in trend de alb negru si bulinutele m-au captivat. Imi place ca pot face din ea o tinuta eleganta combinand-o cu un pantof sau niste sandale cu toc, fie o tinuta casual combinata cu niste balerini. E si la reducere asa ca SHOP MUST GO ON!

POLKA_DOT_1-570x855


P.S. Ce nu stie este sotul meu este ca, dupa ce a disparut din piesaj, am mai adaugat in cos inca doua rochite pentru ca la comenzi de peste 200 de lei transportul este gratuit! 

Acum sa iti vand si tie un pont! Pe karla.ro poti sa castigi rochita preferata gratuit! Trebuie doar sa te hotarasti pe care o vrei si sa fii cat mai activa pe mediile de socializare. Cele mai active reprezentante vor castiga rochita preferata doar pe baza sharuri-lor date. Ai auzit bine! Ce mai astepti?

 

 

 

 

HAPPY-END CU SUPERSANDALE!!!

A fost odata ca niciodata...
Demult, candva, dar si acum,
O tanara printesa frumoasa,
Ce isi gasise al ei drum!

Avea alaturi, pe drumul ei in viata,
Pe cel ales, printul mult asteptat,
Dar fericirea -i nu era deplina,
Zambetul ei se lasa asteptat.

Printul era asemeni necajit,
C-a lui iubita n-are bucurie
Nici un efort n-ar fi precupetit,
Spre a-i aduce veselie.

A-ntrebat in stanga si in dreapta,
Ba chiar la vrajitori a mers
Ca sa-si imbucure consoarta,
Dar toti i-au dat de inteles

Ca-a lui printesa e fara scapare,
Ca sufletu-i-atins de aripa tristetii
Ca orice-ar face, nu mai e salvare,
Nici chiar cu roua diminetii...

Cand totul parea trist, fara scapare,
Cu ochii tristi, si el, si ea
A aparut de undeva din zare,
O Zana buna, ca de catifea

Era o "ea" ce printului ii spuse:
"Printesei nu-i trebuie comori nespuse"
Ca totul va fi bine, ca nu-i far-de scapare,
Ca totul se rezolva cu niste...supersandale.

Sa fie atat de simplu? zise el,
Ca doar sunt bani in contul meu!
Sa ne convingem! Cu un singur click
Si uite-asa intram in paradis

logo-sp

Fiind barbat sa te descurci e cam greu,
E-un univers intreg, un labirint,
Dar nu ma las ca sunt ca un "leu"
Si pentru a-mea iubire am sa rezist!

Dar stai! Totul e asezat si ordonat!
Asa rezolvi totul usor, fara batai de cap.
Pantofi, balerini, sandale, si botine,
Pe categorii, vezi bine!

Nu cauti pana innebunesti.
Te plimbi, gasesti ce iti doresti,
C-un click comanzi, esti fericit
Si stai asta nu-i tot!Transportu-i gratuit!!!

Cu dragoste in suflet am ales
pentru o zi de vara Sandale Green Rhea
Dovedindu-i astfel ca stiu ca-n sufletu-i se-oglindesc
deopotriva si cerul , dar si marea!

SANDALE-GREEN-RHEA-2-175x175

Si ca dovada de iubire sa fie si mai mare
I-am cumparat inc-o pereche de sandale
Cu toc inalt, de alta culoare,
Care s-o faca se simta mereu increzatoare

SANDALE-RED-GLOW-2-175x175


E felul meu de-ai multumi ca ma iubeste,
Ca viata mea alaturi e mai implinita
E declaratia mea de iubire, e-o poveste!
Ce-i spune c-o vreau mereu...doar fericita.

De-atunci ei au traiti fericiti,
In micul perfect paradis
Si daca printul observa,
Vreo urma de tristete la aleasa sa,
Stia exact care-i solutia!

Un click, ceva superb ales,
cadoul care sa-i dea de -nteles
Cat e de-apreciata si iubita,
Ca merita orice pentru a fi fericita!

 

 

 

sâmbătă, 28 iunie 2014

UN SPIRIT LIBER E UN SPIRIT FERICIT! INDRAZNESTE!

Am aflat despre FREE SPIRIT intamplator ati putea crede...Dar pe drumul pe care l-am parcurs pana acum am invatat ca nimic in viata nu este intamplator! 

1381901_756495661032489_1087033770_n

Cine sunt ei?

O echipa care stie  ca fiecare vacanta este o experienta de viata pe care iti doresti sa o traiesti frumos. O echipa care este gata in orice moment sa iti transforme visele de vacanta in realitate. 

Care este filosofia lor?

  • Fascinatia… lumii

  • Revelatia… vacantei

  • Experienta… de calator

  • Echipa… unita de profesionisti



  • Spiritul… curios

  • Profesionalismul… la orice nivel

  • Imaginatia… elemetul cheie al succesului

  • Relatia… speciala cu turistii

  • Iubirea… locurilor, oamenilor si a tot ce ne inconjoara

  • Tineretea… vesnica


Aici gasesti tot ce doresti....De la citybreak-uri pana last minute-uri...De la bune intentii pana la sfaturi pentru last minute!Totul cu un simplu click!

Mie mi-au atras atentia city break-urile  deoarece aici am gasit mini vacante incredibile la preturi....irezistibile (uite ca mi-a iesit si poezie, fara sa imi propun ;) ) 

Te poti bucura de un city break la VENETIA sau la MILANO la uimitorul pret de 195 de euro (3 nopti cazare cu mic dejun, transport cu avionul zbor direct Wizz Air, taxe de aeroport).

Un spirit liber e un spirit fericit! E un spirit care nu are limite, decat poate pe cele pe care si le propune singur! Indrazneste!!!

 

 

 

VARA ASTA OCHII SUNT CARTEA TA DE VIZITA!

Ai intalnit in viata multi ochi...

Uneori ai intalnit ochi de un negru adanc, de nepatruns, ochi care sunt atat de patrunzatori incat ii simti cum iti intra tiptil pana in suflet...Ochi care reflecta in ei intregul mister al universului, ochi care te descos dezbracandu-ti sufletul de toate hainele, una cate una, pana la ultima...Ochi care te cheama si te vrajesc cu o forta venita parca dintr-un loc atemporal...

awsome-black

 

Sau poate ai intalnit ochi de un albastru atat de intens incat cand i-ai privit ai simtit in ei cerul albastru, fara limite, dar deopotriva si marea cu cadenta ei ritmica...Ochi de o frumusete ancestrala care iti rapesc si  iti incatuseaza inima si mintea...

pretty-eyes-light-blue-270x203


Sau poate ai intalnit ochii de un verde atat de crud, intens incat ai simtit instantaneu ca esti pe un alt taram in care timpul nu conteaza, conteaza doar verdele, sentimentul de viata, de energie si de natural.

natural-green-270x203

 

Ai auzit mereu ca ochii sunt oglinda sufletului...Prin ei transmiti ce e in sufletul tau...Alteori senini , fara griji, fericiti, radianti, plini de zambete, alteori innourati, plini de tristete, de durere...

Ce-ai zice daca acum (nici nu credeam/ credeai ca se poate asa ceva) ai putea transmite ce vrei tu prin ochii tai cu ajutorul altor culori?! Da, iti poti schimba ochii in functie de starea sufleteasca. Luni ii poti avea albastri, marti negri, miercuri verzi si tot asa...E alegerea ta si e simpla...Mai simplu de atat nu se poate! Intri pe LENSA si gasesti tot ce doresti.

lensa-big-logo


Pe langa asta poti sa iti pui in valoare ochii...Ii poti ascunde astfel incat sa devina mai misteriosi, mai cautati, mai doriti, mai atragatori cu ajutorul ochelarilor de soare.


Pentru ca sunt un copil inghitit fara voia lui  de un adult ;) , pentru ca imi place sa ma joc, am facut un exercitiu de imaginatie! Mi-am ales o pereche de ochi noi ;) si o pereche de ochelari care sa li se potriveasca astfel incat sa devin irezistibila.


Ce spui, cum mi-ar sta cu niste ochi verzi, ca niste smaralde, in care sa te pierzi, ascunsi de niste ochelari de soare HUGO BOSS TURQUOISE care sa le ascunda misterul? 


pretty-eyes-green-270x203BO_0099_S_ZP9_JJ_BLUE_TURQUOISE_1-270x203


Sau poate niste ochi albastri ca niste astri combinati cu niste ochelari de soare SUN CARRERA care sa ii scoata si mai mult in evidenta?

pretty-eyes-light-blue-270x203 (1)SUN CARRERA (S) 5001 B7V-270x203

 

Nu stiu daca ai auzit ultima tendinta in materie de moda pentru vara 2014!? Nu? Sa iti spun eu despre ce e vorba! Ochelarii de soare sunt accesoriul obligatoriu pentru zilele de vara! In universul ochelarilor Lensa gasesti produse de calitate si o gama variata de produse pentru a avea de unde alege. Gasesti aici ochelari de soare in functie de sex (barbati, femei, unisex sau copii), in functie de firma producatoare (Carrera, Hugo Boss, Diesel, Polaroid etc) sau in functie de tematica (sport, excentrici, casual, de lux). E atat de simplu incat tu nu ai nimic altceva decat sa te hotarasti!

Vara asta ochii sunt cartea ta de vizita! ! Intra si tu in joc? Tu ce ai alege?

 

 

 

VARA MA GANDESC LA VACANTA DE IARNA

"Legati-va centurile, decolam!Urmatoarea destinatie: ROMA!". Cam atat imi amintesc de la prima mea decolare cu avionul...via Blue Air...Emotie, un ghem in stomac si bataile inimii bubuindu-mi in urechi...Gandurile o luasera razna si, desi incercam sa le controlez,  incepeau toate cu: "daca..."...Dupa decolare, m-am linistit putin, ba chiar am putut sa ma bucur de zbor privind magia norilor pufosi si senini intr-o zi de vara!Asta datorita personalul de zbor care a fost mereu cu zambetul pe buze! Pentru ca daca esti bine pregatit in tot ceea ce faci iti permiti sa zambesti! 

1911851_10151970909197654_1286160384_n

Am ajuns la Roma, destinatie mult visata si dorita! Si ca turist care incearca sa vada totul, sa cuprinda totul, sa respire totul, am venit cu tema pregatita de acasa. Un biletel cu titlul DE VIZITAT sub care am enumerat mai multe puncte de bifat, in special atractiile turistice pe care merita sa le vezi cel putin o data in viata. 

Am vizitat Vaticanul: 

IMG_0098


Colosseum-ul: 

IMG_0321


Fontana di Trevi:

IMG_0426

 

Si multe alte locuri la fel de impresionante:

IMG_0350IMG_0358

 

IMG_0422IMG_0431

 

IMG_0376IMG_0344Un oras superb, care ma face si acum sa zambesc cand privesc pozele.

Intoarcerea acasa a fost una mult mai relaxata, placuta chiar, deoarece stiam ca pot sa ma las in voia celor de la Blue Air, pentru ca asa cum spune si motto-ul lor, "smart flying" inseamna:

  • flota performanta;

  • pilotii foarte experimentati;

  • aeronavele moderne, verificate regulat; 

  • siguranta zborului si securitate la sol etc.


Deja stiu care va fi urmatoarea destinatie pe care am sa o vizitez via Blue Air. Este vorba de PARIS pe care cu Blue Air mi-l permit. De ce?

  1. pentru ca procesul de achizitionare a biletelor este unul foarte simplu 

  2. pentru ca am avantajul de a cumpara ieftin avand in vedere ca stiu exact cand voi merge (vara asta ma gandesc deja unde voi merge in vacanta iarna ;) ). Am sa folosesc acest avantaj deoarece la Blue Air cu cat cumperi mai devreme cu atat cumperi mai ieftin.

  3. ma incanta ca pot sa fac ckeckin-ul rapid, usor, de acasa din fata calculatorului

  4. iar mai nou am descoperit la ei si serviciul transfer autocar care imi pica foarte bine, deoarece astfel nu mai trebuie sa caut alternative de a merge de acasa pana la aeroport si invers la intoarcere.


Si pe viitor oriunde voi zbura, alegerea mea vor fi tot cel de la Blue Air! Pentru ca aleg calitatea, pretul echitabil si siguranta zborului! A si... pentru ca trebuie sa fii destept chiar si atunci cand zbori (sau poate, mai ales, atunci cand zbori ;) Asa ca ""Legati-va centurile, decolam!Urmatoarea destinatie: ....?!

destinationsmapairplane01

 

 

 

 

 

 

 

vineri, 27 iunie 2014

VARA ASTA MA LAS CUCERITA...DE ROCHII!!!!

E vara afara si in suflet
Si inima-mi canta un cantec
De cer albastru senin si de soare
E-un cantec de raze ametitoare.

Nu-mi trebuie mult sa zambesc
Eu fericirea mi-o gasesc
In lucruri simple, dar frumoase
Pe care inima-mi le place.

Asta e personalitatea mea
Si simt nevoia sa o pot arata
Si care-i modul cel mai potrivit
Decat printr-un indraznet "outfit".

Si intr-o zi de vara, calduroasa
Pentru o plimbare ies din casa
Nu port nimic decat o rochie din voal!
Asta inseamna sezonul estival ;)

De curand am intrat intr-un univers pe care orice femeie il iubeste. Un univers in care poti rataci ore in sir printre produse care sa te faca sa zambesti larg si sa te tina captivata o perioada lunga. Este vorba de CARMENCITA, locul unde te pierzi in universul rochiilor.

M-am lasat sedusa de rochiile de vara, mini, midi sau maxi, cu buline, cu motive florale sau geometrice, din bumbac, voal sau stofa...Fiecare are ceva al ei, ceva anume, aceea personalitate care o va completa pe a ta! Mi-am ales de aici o rochie usoara, senzuala, care combina voalul cu dantela, sexy, feminina.

img_3909_1

M-am pierdut apoi in nuantele marine si solare, in materialele delicate precum dantela sau glamul, ale rochiilor de cocktail.  Am gasit aici rochia care imi exprima cel mai bine personalitatea, care se asorteaza cel mai bine cu....mine.

img_8826

Te invit si pe tine sa pasesti in acest univers senzual, plin de culoare si eleganta! Cu siguranta veti gasi rochia (asta daca te vei putea opri doar la una!) care sa fie intruchiparea rochiei perfecte, demult visate.

Eu vara asta ma las cucerita...de rochii! Tu? Ce ai alege din acest univers? 

 

 

CENUSAREASA?! DOVADA CA O PERECHE DE PANTOFI NOI ITI POATE SCHIMBA VIATA!

Ai avut si tu zile in care nimic nu ti-a iesit? Zile in care iti venea sa ii iei la palme pe toti cei care iti ieseau in cale (fara motiv, bineinteles), zile in care tot ce ai de facut e prea mult si simti ca limitele tale sunt pe punctul de a ceda? Bine ai venit in club!!! Si, da! Ai dreptate! Uneori prea mult e chiar...prea mult! Dar stai! Exista si solutie! E o solutie miraculoasa (stiu ca ai mai auzit aceasta poveste) dar de data asta e chiar adevarul! In cateva secunde zambetul e iarasi pe buzele tale si limitele sunt la locul lor!

Sa iti prezint solutia. O cunosti si tu probabil dar nu stiai ca are o denumire! Se numeste: shoe therapy Ti s-a aprins beculetul? Cred ca da ! De asta ai nevoie!

logo

 Gaseste repede calea de iesire, din orice loc ai fi, si cauta un magazin de pantofi! Exact! Unul cu multi pantofi!Vei intalni persoane rauvoitoare, care iti vor spune ca nu ai nevoie de inca o pereche de pantofi. Nu ii asculta!!! Sunt doar  invidoase  (daca sunt fete) sau nivelul lor de intelegere nu e prea ridicat (daca sunt barbati). Repeta dupa mine: merit pantofi noi!

1fea96d77947b63181f16a1be22799e6

 Acum ca am stabilit ca "all you need is new shoes" sa trecem la treaba! Ai gasit magazinul perfect? Cel despre care vorbeam? Cel cu multi, multi pantofi? Daca nu, te ajut eu. Da click aici. Da, e atat de simplu! E magazinul unde gasesti tot ce ai nevoie!

logo-1

Ai nevoie de o pereche de pantofi care sa te faca sa te simti o mica Cenusareasa? O gasesti aici

pantofi-dama-bej


Sau poate ai nevoie de o pereche de pantofi eleganti ca si acestia


pantofi-dama-bej (1)


Sau poate ai nevoie de putina culoare:


pantofi-dama-stiletto-rosu


Da, e o terapie care da rezultate!Si nu, nu ai prea multe perechi de pantofi! Niciodata nu ai prea multe perechi de pantofi!Doar toata lumea stie: pantofii fac tinuta! 


Nu uita: nu trebuie sa iti lipseasca nici sandalutele, balerinii sau incaltamintea sport moderna. Pentru ca meriti!!!!


P.S. Cenusareasa e dovada ca o pereche de pantofi noi iti poate schimba viata!


10157260_1443231495916236_5737581485603212054_n


Intra repede aici. Aici incepe zambetul tau.


DE CE PLECAM IN VACANTA?

Vacanta! Ce frumos suna simplul cuvant! Doar pronuntarea acestui cuvant ne face sa zambim, ne creste buna dispozitie si ne lumineaza fata! Dar de ce iubim atat vacantele?

Ei bine, inca din copilarie asteptam cu sufletul sa vina vacanta (in special vacanta mare)...Vacanta insemna sa scapam de teme si sa avem libertatea de a zbudra liberi, toata ziua, fara nici o grija, doar grija jocurilor si a prietenilor. Cum au fost vacantele mele? Vacantele le-am petrecut "la tara", la bunicii mei...Si acum asociez vacantele cu cerul albastru, cu bucuria de a fi liber de orice grija, cu mirosul de "fan" proaspat cosit , cu plimbarile prin padure in cautarea unor comori ascunse si doar de noi stiute, cu scaldatul in apa care trecea prin apropiere de satul bunicii...Da, vacantele erau un vis implinit!

Timpul a trecut, am crescut si am devenit adult (in plan fizic cel putin). Asta insa nu a schimbat cu nimic situatia. Si acum astept ca un copil vacanta. Si acum simt fluturi in stomac gandindu-ma la ce voi face in vacanta, si acum simt bucuria de a scapa de toata "lanturile" care ma tin de obicei incatusata, oferindu-mi prea putina libertate.

Fiecare vacanta incepe inainte de a incepe efectiv...Incepe de la o idee care prinde tot mai mult contur pe masura ce ne lasam imaginatia sa prinda aripi. Pas cu pas vacanta perfecta pentru fiecare dintre noi se contureaza, prinde culoare, viata:

1. Etapa de visare:  as vrea sa merg, ce frumos ar fi sa pot merge, ce bine ar fi etc

2. Etapa motivare: chiar vreau sa merg ...daca vreau cu adevarat ...merit sa merg..

3.Etapa de actiune: sa vedem ce trebuie sa facem ca sa mergem

4. Etapa plecarii:  gata am stabilit toatedetaliile necesare pentru a merge....decolam...

Pare atat de simplu sa iti planifici vacanta perfecta, dar cand incepem sa ne planificam vacanta ne simtim bombardati din toate partile de preturi, oferte, last minute-uri etc...Cateodata multitudinea lor poate fi coplesitoare...Petrecem ore in sir pe internet fara a ne putea hotari, fara a putea decide care oferta este cea mai convenabila, cea mai atractiva din toate punctele de vedere...Si uite asa o sarcina care trebuia sa fie una placuta ajunge sa fie o corvoada, o povara, sa ne dea dureri de cap...

Din fericire exista exista site-uri specializate in...vacante. Da, ai auzit bine! Specializate in vacante! Ce inseamna asta? Inseamna ca un atfel de site iti va face viata mai usoara si te va ajuta sa ajungi in vacanta perfecta scapand de stres si dureri de cap.

Intr-o zi, providenta sau intamplarea, mi-a purtat pasii spre un astfel de site. Se numeste COCKTAIL HOLIDAYS si este site-ul perfect pentru a incepe orice vacanta cu zambetul pe buze.

Daca vrei sa pleci intr-un sejur vara aceasta,  gasesti aici sejururi la preturi accesibile oricui. Sau poate pleci in vacanta doar toamna. Nu e o problema! Cocktail Holidays iti sare in ajutor! Trebuie doar sa intri

Poti alege din varietatea de  pachete turistice pe cel care ti se potriveste cel mai bine si la care visezi.

Indiferent ca vrei sa ajungi la mare, sau la munte, aici e locul unde cautarea ta se sfarseste cu gasirea vacatei perfecte. 

early-booking-830x288-d8ecdcab4b050e474ce09c910066699e_830_268

Haide! Vacanta perfecta te asteapta! Let's cocktail! Pentru ca viata este un cocktail de trairi!563990_689694581042282_480900590_n

 

 

 

 

TEAPA ENGLEZEASCA!!! DACA NU DESCHIZI OCHII, DESCHIZI PUNGA!

M-am hotarat sa scriu acest articol in momentul in care m-am confruntat personal cu acest tip de frauda pe internet. Este vorba de anunturi pe site-urile de masini din Romania in care masina pe care o visai o gasesti la un pret ametitor de mic (orice suna atat de bine e din start prea frumos sa fie adevarat)....Incercand sa contactezi vanzatorul nu reusesti decat prin email (pentru asta vrei primi ulterior o explicatie destul de credibila). Si "teapa" continua asadar pe email. Dar sa nu mai lungim povestea. Anuntul arata asa: 

Chevrolet Aveo

descriere masina

In urma contactarii pretinsului vanzator primesti un email de genul:

"Loredana Bogdan
To Me

 Jun 19










Buna ,

 

Am primit mesajul dumneavoastra si am vazut ca sunteti interesat de masina mea Chevrolet Aveo din  anul 2009 pe care  am pus-o la vanzare  pe internet la pretul de 1900 EURO.

 

Masina este in stare foarte buna , nu a fost niciodata accidentata . A fost tinuta tot timpul la garaj . Nu am intampinat niciodata probleme cu motorul sau cutia de viteze.  Am carte service si sunt trecute in ea toate reviziile pana in prezent.

 

Am cumparat-o impreuna cu sotul meu si am inmatriculat-o in Romania. Masina este pe numele meu, se afla in Zalau in garaj , acolo unde am  eu  domiciliu .

 

Taxa de mediu nu am recuperat-o .

 

As fi preferat sa vorbim toate aceste lucruri la telefon dar din pacate nu am acces la telefon deoarece eu ma aflu in Italia la periferia orasului Casalvecchio Siculo,este un orasel de munte,si nu prea este semnal la telefon decat daca ma duc cativa kilometri . Eu am 52 de ani , in toamna am divortat , sotul a plecat in America  si eu la inceputul anului am venit sa  lucrez  in Italia, am grija de o femeie in varsta la casa ei de aici din Casalvecchio Siculo.

 

Masina o vand deoarece in tara nu mai am pe nimeni ,noi nu avem copii , iar eu am de gand sa ma stabilesc definitiv aici . Nu ma mai leaga nimic de Romania si din acest motiv vreau  sa  o  vand , nu are rost sa mai platesc impozite si taxe dupa ea daca nu o foloseste nimeni ,  plus  ca  ar fi pacat sa stea in garaj sa se strice nefiind utilizata, inca masina e ca noua.   Am folosit-o doar eu , mergeam cu ea pana la birou si inapoi .

 

Daca sunteti intradevar interesat de masina si vreti sa o cumparati eu pot sa imi iau bilet de avion si sa vin in Romania pentru a incheia vanzarea.

Eu vin in tara sa fac vanzarea masini, numai daca sunt sigura ca  vreti sa imi cumparati masina  si ca aveti banii disponibili pentru acest lucru, nu imi permit sa ma plimb degeaba , va da-ti  seama ca nu e usor pentru o femeie .

Nu ma pricep foarte bine dar cam astea sunt specificatiile masini mai jos :

 

Chevrolet Aveo,  fabricatie 2009 .  

 

Motor 1200 ,  Benzina, cutie manuala,  49.000 km reali .

ABS, alarma, airbag- uri, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, servo directie, interior velur.

 

Cauciucuri de iarna folosite un sezon .

 

Consumul nu trece de 4-4,5 in afara orasului si maxim 6.5 in oras la stilul meu de femeie de a conduce .

Inainte sa plec am facut revizie completa la masina , ulei , filtre.

 

Accept orice fel de test inainte de a face contractul de vanzare cumparare!

 

Cum am spus nu ma pricep foarte bine si daca gresesc va rog sa ma corectati, dar parca trebuie sa va eliberez o adeverinta de la finante cum am citit eu pe internet cum ca nu am recuperat taxa si un certificat fiscal ca masina nu are datorii  si cam atat.

 

Din cauza ca nu pot comunica la telefon am incercat in acest email sa fiu cat mai explicita , sper ca m-am facut inteleasa.

 

Am atasat la acest email si niste poze care le aveam cu masina .

 

Daca doriti sa facem aceasta afacere trimiteti-mi un mail pentru a va explica modalitatea prin care putem incheia vanzarea fara niciun fel de probleme pentru amandoi !

 

Astept un email de la dumneavoastra.

 

Loredana Bogdan  "


Emailul pare destul de credibil, avand in vedere ca vanzatorul se dovedeste a fi o femeie singura, divortata, fara copii, plecata din tara, care ce sa mai faca saraca cu masina? 


Urmeaza apoi pasul 2 al prinderii in plasa, un alt email:


"Loredana Bogdan


To Me



Jun 19








Buna ,

 

Cum am spus, masina este in stare perfecta, nu a fost niciodata implicata intr-un accident , fara probleme tehnice , motorul functioneaza OK , nu are zgarieturi sau urme de lovituri. Accept orice fel de test dupa cum am spus in emailul anterior.

 

Eu sunt nefumatoare, in interiorul masini nu s-a fumat.   Inainte sa vin in Italia am facut toate schimburile necesare la masina , ulei , filtre .
 
Din pacate nu am pe nimeni acasa, e totul inchis acolo iar cheile sunt la mine .

Pot sa imi iau cateva zile libere ,sa imi cumpar bilet de avion si sa vin in tara sa facem actele.  Asta doar daca sunteti intradevar interesat de masina ,  vreau sa fiu sigura ca sunteti un cumparator serios ca sa nu imi pierd timpul si bani de pomana pe plimbari.  Nu e usor pentru  o femeie.

 

Va propun o intalnire luni dimineata ora 10", 30 iunie, la  Slatina in fata la Autogara, sau imi puteti da dumneavoastra  o adresa exacta unde sa vin .

 

Pana atunci as putea sa ajung iar dimineata ar trebui decat sa va scot fiscalul si hartia de la finante cum ca taxa nu a fost recuperata , sa facem contractul de vanzare cumparare si cam atat din cate stiu eu  . Sa ma corectati daca gresesc.  Cred ca apucam sa le facem toate pana seara . Eventual sa mergem sa ii facem un test la masina , daca doriti.

 

Astept un raspuns cat mai repede, sa stiu daca ramane valabil pe luni, ca sa imi cumpar biletul de avion cat mai din timp sa fie mai ieftin .

Ofer si cer la randul meu seriozitate maxima . Astept raspuns .

Cornelia  Dobrita"


Dupa cum puteti observa incearca sa construiasca increderea potentialului "fraier" (doar ca in acest email au uitat sa modifice numele, precum si localitatea,  probabil anuntul circula sub mai multe nume, mai multe tipuri de masini pentru a putea prinde in capcana mai multe tipuri de "creduli").


Urmeaza apoi pasul 3, conditiile:





"Loredana Bogdan
To Me

Jun 21 at 12:08 AM









Buna ,

 

Nu inteleg ce legatura este cu Slatina,eu sunt din Zalau,si acolo ne v-om intalni.Cred ca a fost o greaseala.

Eu maine imi cumpar biletul de avion .
Dupa ce ajung in Romania va sun si stabilim exact .

Inainte sa fac asta vreau sa ma asigur ca nu vin in aiurea pana acasa , va dati seama ca e distanta mare , plus ca trebuie sa rog o prietena  care are si ea grija aici de o persoana in varsta  sa se ocupe  de doamna pe care o ingrijesc , sa ii aduca de mancare , etc.

As dori sa fiu sigura ca o sa cumparati masina si de asemenea sa va ofer si eu certitudinea ca  voi veni la intalnire. Am o propunere pentru dumneavoastra si daca sunteti de acord ramane totul cum am stabilit .

O voi ruga maine pe prietena mea de aici  sa trimita prin sistemul Western Union ( pentru ca este cel mai sigur si mai folosit serviciu din lume )  1500  euro de aici  la Zalau pe numele meu.  Prietena mea  va fi expeditoarea  banilor iar eu voi fi destinatar si voi lua inapoi banii de la un oficiu  din Zalau cand ne vom intalni .  De indata ce transferul este facut, va voi trimite o copie a documentului de transfer. Aceasta va fi dovada mea ca voi veni la intalnirea cu dumneavoastra.

 

Acelasi lucru il vreau si de la dumneavoastra . Sotia sau un prieten poate merge la un oficiu western union din localitate,  Acesta trebuie sa faca un transfer de 1500 Euro pe numele dumneavoastra  la Zalau  utilizand servicul Western Union.  Acesta este un serviciu postal în care nu aveti nevoie de un cont bancar. Este un transfer de la o persoana la o persoana care se realizeaza instantaneu.  Dupa ce transferul este facut, trebuie sa imi trimiteti o copie dupa documentul de transfer.

Dupa ce ajung in Romania,  testati masina va convingeti ca nu are nici un fel de problema , facem contracul de vanzare cumparare iar apoi vom merge impreuna la Oficiu WesternUnion,retrageti dumneavoastra suma respectiva si mi-o dati.

Transferul dumneavoastra trebuie sa arate asa :
sotia/ un prieten  - expeditor
numele dumneavoastra - destinatar
orasul de destinatie - Zalau

 

Va rog sa intelegeti ca nu solicit o plata în avans, singurul care ar putea ridica bani din Zalau sunteti dvs. Acest transfer va costa aproximativ 80, 90 EUR, aceasta suma v-o scad eu din pretul masini.
Inca odata nu vreau sa par nepoliticoasa si sper ca mi-ati inteles mesajul . Nu as vrea sa fac un drum atat de lung fara sa fiu sigura  ca vom incheia afacerea, sunt femeie si mi-e frica . De asemenea in felul asta va ofer si eu dumneavoastra o certitudine ca voi veni la intalnire.

 

Loredana Bogdan"


Si uite asa trimitand copia dupa documentul de transfer, trimiti odata cu ea codul prin care le permiti acestor "hoti" sa iti ia foarte usor banii stransi cu atata truda.


Eu am trecut milimetric pe langa capcana , dar altii au trimis fie banii ca si avans pentru cumpararea masinii, prin tranfer Western Union , fie copie dupa documentul de transfer impreuna cu codul si au ramas astfel fara bani.


Daca stii si tu pe cineva care a trecut prin asa ceva haideti sa raspandim vestea astfel incat acesti fraudatori sa aiba mai putin succes si sa distruga cat mai putin oameni de buna credinta.


Anunturile de acest gen circula liber pe internet pe toate site- urile de masini (masini diferite, nume diferite de vanzatori, dar in final vei primi copie identica dupa emailurile pe care ti le-am prezentat mai sus), iar cei de la Western Union chiar dau banii fraudatorilor fie in baza documentelor de identitate false, fie pe baza codului trimis o data cu copia actului de transfer. Nu te despagubeste nimeni ulterior pentru ca ti se spune ca esti singurul vinovat!


Dacă ai depistat și tu o astfel de țeapă, scrie aici un comentariu. Poate asa vom salva alte potentiale victime!


Si da si tu un share acestui articol sa afle cat mai multa lume ca daca nu deschizi ochii,  deschizi punga!!!!

























 

MICUL MEU PARIS

Am inchis pentru o secunda ochii...Am nevoie de un respiro, un moment in care sa imi aud gandurile impletindu-se cu bataile inimii...Am nevoie de un moment al meu...Un moment in care gandurile sa scape din colivia in care le tin incatusate de obicei, un moment in care realitatea din afara sa nu conteze, ci doar ceea din interior...

Intodeauna am iubit...Am iubit zambetele celor din jur, am iubit verdele firului crud de iarba, am iubit bataia stropilor de ploaie in fereastra..Am iubit inocenta, indrazneala, seninatatea...Cumva, candva, pe nesimtite, si-a facut loc printre iubirile mele Parisul...Cand mi-a intrat in suflet nu as putea spune sigur...Poate cand am facut cunostinta cu el pentru prima data (virtual doar decocamdata), poate cand am simtit fiorii iubirii pentru prima data, poate cand...Si uite asa, cu fiecare masurare in clepsidra a timpului, Parisul a devenit pentru mine un vis...Micul Meu Paris...locul meu de ratacire, de evadare din realitate, locul la care pot visa cu ochii deschisi, idealul care ma face sa merg mai departe stiind ca fiecare pas ma va duce mai aproape de el....Cum poti iubi ceva ce nici macar nu cunosti? Simplu! Pentru ca iubirea nu are nevoie de cunoastere, ci de sentimente...Pentru ca imaginatia nu are limite, doar aripi...Pentru ca sufletul nu are colivie, doar zbor....

Ati ghicit? Nu e greu! Locul pe care mi-am dorit mereu sa il vizitez este PARISUL

23581-city-break-paris-111

 

Cautarea modului perfect de a ajunge unde mi-am dorit intotdeauna a inceput aici. Intamplator, sau poate nu, am gasit acest site, care face ca visele sa devina mai usor realitate.

siglatop

E un site unde gasesti bilete de avion spre orice destinatie visezi tu - cu un simplu click poti ajunge in LONDRADUBAITORONTO sau oriunde iti doresti. 

 

E un site pe care navighezi usor, unde gasesti bilete de avionoferte promotionalebilete de avion mai ieftine de 150 eurohoteluri (rezerva biletul de avion si hotel si beneficiezi de REDUCERI de pana la 15 %) si chiar pachete turistice. Tot ce vrei intr-un singur loc.

imaginedreapta

Care e visul tau? Acum e usor sa il atingi!