joi, 31 iulie 2014

POVESTEA UNUI IMPLANT SI A UNEI CLINICI STOMATOLOGICE!

Dintele: "Te rog opreste-te. Te-am rugat si ieri cand ai inceput o ciocolata si nu te-ai mai oprit pana nu ai terminat-o. Si, ca si cand asta, nu a fost deajuns ai continuat cu cateva bomboane, pe care nu ai avut rabdare sa le mananci cu grija, ci le-ai spart cu satisfactie, fara sa tii seama cat de dureros e pentru mine...Nu mai pot! Am obosit!...Chiar si acum, cand iti strig disperat, opreste-te, tu continuui cu un suc acidulat...Imi da dureri de cap si nu stiu cat timp voi mai avea puterea sa lupt cu acizii care incearca sa imi strabata suprafata! Fara putin ajutor in curand am sa pierd aceasta batalie" E un strigat mut si neajutorat al dintilor nostri pe care nimeni nu il ia in considerare decat prea tarziu. 

Tu: "Of! E deja ora 3 dimineata! Si maine dimineata trebuie sa ma trezesc devreme sa merg la serviciu! Macar o jumatate de ora de m-ar lasa durerea asta de dinte...Sa incerc pe partea stanga...Poate daca imi afund capul de tot in perna durerea o sa imi dea o pauza...Nu mai pot! Trebuie sa mai iau un calmant! Of! Daca ma duceam la dentist cand caria era doar cat un varf de ac...Ce bine ar fi fost :( ! Nu mai suportam durerile de acum...Dar ce putere are un dinte atat de mic! Ce durere ascutita! Imi pulseaza intreg capul! Simt ca nu mai pot! Maine dimineata primul lucru pe care il fac e sa sun la dentist!

Dialog intre tine si medicul dentist: 

"-Buna dimineata! As dori o programare!

-Ce va deranjeaza?

-Un dinte! Ma doare groaznic de cateva zile ...

-Probabil caria a ajuns deja la nerv...Era bine daca veneati mai devreme! Va astept oricum sa vedem care e problema si cum o putem rezolva!"

Verdictul: e prea tarziu!  Trebuie extractie! Nici macar dentistul nu mai poate continua lupta...E un alt "dinte" cazut pe campul alimentatie nesanatoase si a dulciurilor fara numar. 

Ti se pare cunoscut? Multora dintre noi da!

Acum stai trist regretand alegerile proaste facute pana acum ...E prea tarziu insa...Golul lasat nu mai poate fi umplut! Sau?

Ei bine tehnologia a evoluat atat demult, incat chiar si cand ai pierdut un dinte, batalia nu e pierduta. Cu ajutorul medicului stomatolog batalia inca mai poate fi castigata! Cum? Cu ajutorul unui implant dentar!

Sa iti explic despre ce e vorba! 

Implantul dentar este de fapt o rădăcină artificială confecționată din zirconiu sau titan și este introdusă în țesutul osos al maxilarului sau al mandibulei. Pare ceva complicat dar nu este, nici complicat și nici dureros.

1907956_485874778180723_7685687396067045506_n


Un implant dentar este o poveste cu un final fericit! Un implant dentar e calea spre un zambet ca-n filme! Un zambet pe care pana nu demult credeai ca nu o sa il ai niciodata! Acum insa e altfel! Acum se poate!

La clinica stomatologica Dental Praxis ai parte de servicii stomatologice de cea mai buna calitate. Iar daca ai nevoie de un implant dentar au niste oferte foarte bune in aceasta perioada!

10480979_521719904596210_4386624744898390220_n


 

Articol scris în campania “Dental Praxis”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards

CINE ARE GRIJA DE CASA TA, CAND TU ESTI IN VACANTA?

"Scena 1: Doi hoti intr-o dubita, bine camuflata pe o strada laturalnica. Unul are un binoclu cu care urmareste ceea ce se intampla in curtea familiei Popescu. Stiu din sursa sigura ca urmeaza sa plece in concediu si ca in casa au bani, bijuterii si electrocasnice de valoare. Totul e sa gaseasca momentul perfect si sa sustraga bunurile.

- Au plecat?

- Inca nu! Mai au de dus cateva bagaje in masina. Acum verifica usile si ferestrele. Se urca in masina! Au plecat!Vacanta placuta! 

Isi freaca mainele fericiti!

- Sa trecem la treaba!"

E o scena dintr-un film? Da si nu! Da, este o scena clasica dintr-un film, dar si o scena rupta din realitate. Din pacate tot mai multor oameni li se intampla asta in realitate. Ai sa spui: mie nu mi se poate intampla. Asa credeam si eu! Pana cand, nu demult, unor prieteni le-a fost jefuit apartamentul. Ziua in amiaza mare, in vazul vecinilor. Hotii, doi la numar, au actionat conform unui plan binestabilit. Stiau ca nu e nimeni acasa, unul dintre ei a stat de "sase" , in timp ce celalalt a luat banii si bijuteriile gasite in casa. Politia, ingenuncheata de birocratie si proceduri, nu a gasit pana acum nici o urma. Ideea e clara: se intampla tot mai des si noi suntem singurii care ne putem proteja casa.

Cum ne putem proteja casa? Cu ajutorul unor camere de supraveghere sau a unor sisteme de supraveghere. E simplu. In cazul camerelor de supraveghere poti alege o camera de supraveghere de exterior sau de interior. Iar pretul este mai mult decat accesibil. Si iti garanteaza siguranta casei tale. 

atu


De exemplu poti alege o camera de supraveghere Sony care iti  ofera imagini de calitate inalta datorita senzorului de 1200 TVL fabricat de Sony si inregistreaza perfect si pe timp de noapte pana la 60 metri cu ajutorul celor 72 de led-uri cu infrarosu. 

camera-supraveghere-1200tvl-sony-exmor-ir-60-m-244


Sau poti alege un sistem de supraveghere cu 4 camere pentru exterior care iti ofera imagini foarte clare de calitate inalta datorita senzorului CCD de 700 TVL fabricat de Sony si care inregistreaza perfect si pe timp de noapte pana la 35 metri cu ajutorul celor 42 de led-uri cu infrarosu. 

sistem-de-supraveghere-4-camere-exterior-609


Alegerea e a ta! Preturile sunt mai mult decat accesibile,  asa ca nu ai nici o scuza! Siguranta casei tale e in mainele tale!


Cine are grija de casa ta cand tu esti in vacanta?


Articol scris în campania “AtuTech”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards

 

 

 

miercuri, 30 iulie 2014

VACANTA PERFECTA DOAR IN... 3!!!!

New Picture


Vacanta! Chiar la o simpla pronuntare a acestui cuvant fata ni se lumineaza si un zambet apare repede pe fata noastra! Un zambet nostalgic: ce bine a fost in vacanta! Vreau iarasi in vacanta! Vacanta e momentul nostru de relaxare, de pauza din alergarea continua spre...NICAIERI....E momentul in care ne incarcam sufletul si mintea cu zambete, amintiri, frumusete...

Vacanta trecuta am fost in Grecia...In Salonic...Un oras superb pe care cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa il viziteze macar o data in viata.

Am vizitat o multime de locuri interesante, pline de istorie, care au ramas in amintirea noastra si care ne aduc si acum, cand privim pozele de atunci, zambetul pe buze:

1. White Tower (Turnul Alb). La fel cum Parisul are Turnul Eiffel, iar Londra,  Big Ben-ul, asa si Salonicul are The White Tower . White Tower reprezinta emblema, simbolul orasului Salonic. Ramane unul dintre cele mai importante obiective turistice de vizitat deoarece aici puteti vedea una dintre cele mai infricosatoare inchisori din istorie. 

Picture 032Picture 026


2. Faleza este foarte frumoasa, indiferent de momentul zilei, aici putand sa admiri un rasarit sau apus de soare, sau sa urmaresti vapoarele care vin si pleaca din port, sau avioanele care zboara spre/ dinspre aeroportul Makedonia. Aici gasesti foarte multe terase pe care poti savura linistit o cafea si privelista perfecta asupra marii. 


Picture 462


Picture 128


3. Nu foarte departe de Turnul Alb se afla Arcul lui Galerius. Cunoscut si sub numele de Apsida Galeriou sau Kamara, concstruit in anii 304 d.Hr de catre romani. La acest monument istoric se poate ajunge mergand pe Via Egnatia.Acest monument a fost construit pentru a celebra victoria imparatului roman impotriva persilor si desi are o vechime considerabila este destul de bine conservat. Aici pot fi observate detalii arhitecturale care exprima scene din luptele persane, armene si mesopotamiene conduse de catre imparatul Galerius.


Picture 196


Picture 180


4. Rotonda. Despre rotonda se crede ca a fost construita pentru a servi drept mausoleu al lui Galeriu dar nu a servit niciodata acestui scop. De-a lungul timpului a fost folosita ca si biserica sau moschee  in timpul otomanilor.Cladirea are o structura circulara cu ziduri groase si adaposteste mozaicuri superbe.


Picture 184


5. Ruinele orasului vechi- Orasul nou, Tesaloniki, este construit pe ruinele a 4 orase. Aceste ruine ale palatelor romane sunt foarte bine conservate si pot fi vazute in centrul Salonicului.

Picture 269


Mai puteti vizita ta aici Muzeul de Arheologie, Muzeul Culturii Bizantine, Biserica Sfantului Mucenic Dumitru, Manastirea Sfanta Sofia, precum si alte biserici mai importante precum Sfanta Ecaterina, Sfantul Nicolae, Sfantul Grigorie Palama. 


Iar daca ai ajuns in Salonic e musai sa treci prin piata lui Aristotel, inima Salonicului, si sa te pozezi cu celebrul ganditor (in capatul pietei dai de statuia lui). 


A fost o vacanta aproape perfecta! De ce aproape perfecta? Pentru ca ar f i fost perfecta daca era si baiatul nostru cu noi...Asa ca anul acesta ne-am propus ca vacanta noastra sa fie perfecta in...3! Tot in Grecia, bineinteles! 

Dar pentru a gasi vacanta perfecta avem nevoie de o agentie de turism in care sa putem avea incredere, care sa ne ofere servicii de calitate si mai ales care sa aiba grija de buzunarul nostru. 

Dupa indelungi cautari am gasit agentia de turism perfecta pentru familia noastra,  DTS TRAVEL AGENCY! O agentie cel putin interesanta in opinia mea. De ce este mai interesanta decat alte agentii de turism? Pentru ca este o agentie de turism dentar! 

9523_Turism-dentar


Cu siguranta ti-am stranit deja curiozitatea asa ca da click si vezi despre ce e vorba.


Eu mi-am luat deja bilete de avion pentru Grecia...Vacanta perfecta doar in 3! 


Tu unde vrei sa zbori vara asta si ce ti-ai propus sa vizitezi?


Articol scris în campania “DTS Travel Agency”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards

STOP CADRU CU PHOTOFANCY

184265_499666300079608_1760466291_n


Viata e frumoasa...Fiecare moment al vietii este special prin faptul ca maine nu va mai fi...Fiecare moment este unic si special...Uneori momentele sunt atat de frumoase si speciale incat ti-ai dori sa spui STOP CADRU...Ai dori ca timpul sa stea pe loc si sa ramai in acel loc, in acel moment fericit pentru totdeauna...Din pacate nu se poate! Sau...?

Exista un raspuns la dorinta ta! Se numeste PhotoFancy. Ce inseamna PhotoFancy?

PhotoFancy este locul unde iti poti personaliza viata sau unde poti edita poze online astfel incat ele sa reflecte cat mai bine realitatea traita de tine. 

PhotoFancy iti da posibilitatea sa spui STOP CADRU...Cum? Foarte simplu! Stiu deja ca fiecare dintre noi am vrea sa repetam la nesfarsit momentele fericite din viata noastra, sa le retraim cu aceeasi intensitate...Acest lucru este posibil prin personalizarea de obiecte. 

La PhotoFancy poti personaliza cani, un tricouri, huse smarthphone-uri, perne, ceasuri, ochelari personalizati, brecoluri, placi de ardezie, porti de fobal, genti, calendare, cani pentru bere. Ai un moment preferat care ti-a umplut sufletul de fericire? Personalizand un obiect cu acel moment vei avea ocazia sa retraiesti ori de cate ori doresti acel moment. E simplu!

Deasemenea daca aparatul foto te-a dezamagit in momente cheie (prea multa lumina, poze prea intunecate, ochi rosii etc) ai acum ocazia de a corecta profesional cu un singur click acele momente astfel incat ele sa reflecte perfect realitatea momentului. Sau poti sa creezi noi momente realizand colaje, efecte fotografice creative, fotografie in fotografie sau sa pui numele tau in imagine. 

PhotoFancy te ajuta sa iti colorezi viata! 

P.S. Daca dai like like  paginii de facebook PhotoFancy  beneficiezi de 10% reducere.

Articol scris în campania “PhotoFancy”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards

 

 

 

marți, 29 iulie 2014

DAU REGATUL MEU SI-UN CAL, PE-UN TELEVIZOR ...PHILIPS!!!

Cand ne-am casatorit am luat-o de la lingura si furculita! Adica nu aveam nimic decat tineretea si fericirea de a fi impreuna...Asa ca tot ce am cumparat am cumparat ulterior casatoriei noastre cu efort din partea noastra pentru a simti, poate, valoarea banului muncit. Printre primele achizitii de casa noua s-a numarat un televizor Philips. Era moda cumpararii electrocasnicelor second hand asa ca ne-am incadrat si noi si am cumparat acest televizor de la un magazin de electrocasnice care isi aducea produsele din afara. Televizorul nostru avea ceva vechime, dar cum pretul era acceptabil si era si de marca. Philips, l-am cumparat in speranta ca ne va tine pana cand ne vom mai redresa financiar si vom pune banuti deoparte pentru un televizor de generatie mai noua...Si uite asa au trecut mai bine de 10 ani in care televizorul nostru ne-a servit scopurilor tot atat de bine pe cat o face orice televizor modern. Insa in urma cu cateva luni s-a intamplat tragedia! Sfarsitul era inevitabil, asa ca, tristi in urma pierderii suferite am inceput sa cautam un inlocuitor...Si uite asa am ajuns in punctul: dau regatul meu si-un cal, pe-un televizor...Philips! De ce Philips? In memoriam!

Si am gasit site-ul perfect pentru a incepe cautarea: Dwyn.ro Iar acum vine partea grea...Cu atatea posibilitati de a alege cum sa ma hotarasc: sa fie televizor led, televizor 3d, televizor smart, televizor Samsung, televizor LG, televizor Sony, televizor Philips? Grea alegere! Bine ca am sot! Si inca unul care se pricepe la tehnologie! Si inca foarte bine! Si care nu a avut dureri de cap in viata lui! Asa ca prinde pasa frate! Mingea e in terenul tau! N-ai decat sa studiezi, sa te documentezi! Pe mine ma intereseaza doar scorul final ;) 

Ce am ales va intrebati? Am scris bine am ales, la plural, doar nu va inchipuiti ca alege singur. Pana la urma trebuie sa imi plca si mie designul, marimea si mai ales culoarea (am un fix cu asortatul usilor, geamurilor etc cu electrocasnicele... :) 

Asa ca dupa dupa ce am analizat televizoare fara numar, am ales unul care sa il reprezinte cu cinste pe ostasul nostru cazut la datorie. Modelul de televizor de pe Dwyn.ro pe care vreau sa-l achizitionez este unul care se potriveste familiei noastre. Este vorba de un televizor LED .

led_tv_philips_32phh4309_88__32____hd_ready__1366x768___contrast_100_000_1__350_cd_m2__format_16_9_


L-am ales pentru calitatile lui tehnice: LED TV PHILIPS 32PHH4309/88, 32", HD Ready (1366x768), contrast 100.000:1, 350 cd/m2, format 16:9, 1 x HDMI, USB Player (MPEG4, JPEG, MP3), Digital Crystal Clear, PMR 100Hz, TV-tuner DVB-C/T (MPEG-4), Black, pentru ca are un raport pret/calitate foarte bun si pentru ca ne place. A, si pentru ca pot adauga ani de post garantie (pe langa cei 2 pe care ii primesc din oficiu).


Tu ce ai alege?


Articol scris în campania “QuickMobile”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards


VARA ASTA E MUSAI SA FII COOL!!!

Inca de la inceput trebuie sa remarcati asocierea dintre un regionalism si un neologism din titlu, asociere intentionata deoarece am vrut sa scot in evidenta mai bine ideea de baza! Indiferent de varsta, de gen, de starea financiara sau de sanatate, fara discriminare, vara asta trebuie sa fii cool!!! Sa fii cool e un must have! O sa spuneti ca a innebunit lupul! Dar, nu e chiar asa! Chiar e imperativ sa fii cool deoarece altfel...nu existi! Bine, ai dreptate, existi si fara sa fii cool dar asa ...in anonimat...Si nu cred ca vrei asta, nu? 

Ideea e ca pe langa faptul ca tu esti clar cool de la natura (stiu o sa zici ca mai cool de atata nu se poate, dar o sa iti dovedesc contrariul) trebuie sa ai pe langa tine niste accesorii cool, care sa te faca si mai cool...

Sa o luam cu inceputul! Esti tanar, da? Bine poate o sa imi spui ca nu mai esti tanar pentru ai trecut de 30, 40, 50 de ani. Nimic mai gresit! Nu ai auzit ca tineretea nu se masoara in ani, ci cu sufletul si mintea? Deci am cazut totii de acord! Esti tanar!

Bun daca esti tanar e musai sa fii fashion! Adica in trend! In pas cu moda! Clar? 

Cand spun moda nu ma refer la sensul clasic care face strict referire la imbracaminte...Trebuie sa fii fashion in toate domeniile: haine, gadget-uri, liestyle...

Pentru asta ai nevoie de macar un gadget cool... In outfitul modern, original ar merge perfect  Nike Fuel Band Black Ice. Stiu o sa ma intrebi ce e atat de cool la ea? Pai e simplu! E wow! Multa lume nici nu stie ca exista asa ceva. O sa primesti intrebari de genul: ce porti pe mana, ceas sau bratara? Si ai sa iti incepi discursul despre aceasta bratara inteligenta care iti masoara ritmul cardiac, te ajuta cu informatii atunci cand esti la sala si iti faci exercitiile, despre caloriile arse etc. Cand ai ajuns in acest punct stii sigur ca esti cool! De ce? Pentru ca ai atras atentia asupra ta! Si doar asta vrem cu totii nu?

nike-fuel-band-black-size-s-345



Sau poate rezonezi mai bine cu Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader care surpinde prin dimensiunile mici dar si prin utilitatea lui. Cu el ai in buzunar peste 2000 de carti (datorita memoriei interne) . Cool, nu?


e-book-reader


Sunt sigura ca pana acum ai prins ideea de baza! Tu ce alegi pentru a fi cool?


Articol scris în campania “QuickMobile”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards.

 

 

 

A FOST ODATA CA NICIODATA...POVESTEA SOMNULUI!

logo


Ca orice poveste si aceasta poveste incepe cu a fost odata! Totul a inceput in urma cu aproximativ 7 ani...Eram tineri casatoriti si ne-am hotarat ca a venit timpul sa devenim parinti! Si uite asa a aparut in viata noastra: el, ingerasul nostru.

Inainte sa se nasca stiam clar regulile de buna crestere a copilului: copilul trebuie sa dorma singur inca de la inceput, sa nu fie prea rasfatat etc. Reguli clare! Doar de asta ai nevoie pentru a fi un parinte bun, nu?

Am intrat in meseria de parinte increzatori, plini de energie si optimisti ca trebuie doar sa vrei si totul e posibil...Pana aici totul e perfect!

De aici insa incepe o alta poveste! Micutul nostru s-a dovedit priceput a da planurile noastre peste cap inca de la inceput. A dormit in patutul pregatit de noi pentru el cam...7  zile:) Exact cam cat a durat icterul (am avut parte de un icter prelungit) a durat si starea de somnolenta...Pe urma...Pe urma inceput spectacolul: vreo 4 luni plans non stop din cauza durerilor de colici, pe urma vreo 2 ani plans din cauza iesitului dintisorilor, pe urma plans de...nici nu mai stiam pe urma pentru ce mai era plansul...Ajunsesem sa stim exact cati pasi sunt cu ochii inchisi de la usa pana la fereastra, intre canapea si patul de dormitor...Stiam orice traseu din casa cu ochii inchisi in timp ce ne leganam in diferite pozitii in speranta obtinerii unui minut de liniste!  Bineinteles ca pe la 8 luni eram deja ingenuncheati si nu ne mai pasa unde doarme copilul atata timp cat doarme! Si uite asa din parinti cu principii si reguli clare am ajuns parintii care ar fi abandanonat totul pentru o ora sau doua de somn...

Stiu! Voi cei care nu aveti inca copii o sa strambati din nas si o sa spuneti ca ne gasim scuze, ca nu exista asa ceva, ca daca vrei cu adevarat se poate! Probabil! Teoretic aveti dreptate! Dar pe noi viata ne-a invatat ca practica e mai grea decat teoria ! Mult mai grea!

Si povestea de mai sus ne aduce in acest moment! Moment in care "micutul" nostru are 6 ani si doarme tot cu noi...Da! Nici mie nu imi vine sa cred! Sa nu credeti ca am ajuns in acest moment fara diverse incercari de a schimba povestea...Dar se pare ca micutul este mai perseverent decat noi... sau poate are pur si simplu energia care ne lipseste noua! 

Si acum apare problema! Cum faci un copil care a dormit cu mami si cu tati atata timp sa doarma singur? Cum il faci sa uite de comfortul pe care il simte in bratele  mamei unde se simte aparat, cum il faci sa uite de monstri care abia asteapta sa iasa de sub pat, cum ii starnesti dorinta de a dormi singur?

Am cautat pe internet sfaturi, solutii aplicate de alti parinti...Dar sfaturi si solutii avem si noi doar ca pana acum nu au mers...deloc! 

Recent am descoperit un site unde cred ca am gasit rezolvarea problemei noastre si anume: ALLKIDSAici am descoperit patuturi pentru copii care altadata nu existau nici macar in imaginatia noastra. Si am descoperit cu mazima bucurie niste patuturi in forma de masina care sunt exact ceea ce avem nevoie noi. Pentru baiatul nostru nu exista nimic altceva pe aceasta planeta mai important decat masinile asa ca va dati seama ca e raiul pe pamant pentru noi.

Impreuna cu nazdravanul nostru am ales patutul pentru copii Fulger Speed pentru ca daca tot stim toate replicile din Cars 1 si Cars 2 de ce sa nu avem si un patut care sa scoata in evidenta exact pasiunea noastra ?! Iar acum abia asteptam momentul in care fiecare dintre noi va dormi linistit in patul lui.

pat-copii-cars-runner-ysq


Deci planul nostru pentru perioada imediat urmatoare este un un somn de poveste in paturi diferite. Si cu putin ajutor sigur vom reusi. Si vom trai fericiti pana la adanci batraneti!


Voi cum ati rezolvat problema dormitului? Nazdravanul/ nazdravanii vostri dorm cu mami si cu tati sau singur/ singuri?


Articol scris în campania “AllKids”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards.

 

 

 

 

luni, 28 iulie 2014

Beautywater® Q10 - FRUMUSETEA VINE DIN INTERIOR!

De curand am inceput o frumoasa colaborare cu Beautywater® Q10.  Inca de la primul contact  m-a surprins in mod placut seriozitatea si profesionalismul dovedit. In doar cateva zile, coletul trimis pentru testare a ajuns la mine. Sunt nerabdatoare sa incerc acest produs si sa impartasesc cu voi parerea mea despre el. Este o premiera pentru mine- sincer inainte nici nu stiam ca exista un atfel de produs in Romania si sunt foarte fericita ca am ocazia sa il incerc. 


IMG_0087IMG_0086


Despre ce este vorba? Am sa va explic indata! Mereu auzim ca frumusetea vine din interior...Probabil pentru ca...asa si este! Frumusetea interioara se reflecta la exterior!


Beautywater® Q10 este prima bautura pentru frumusete din Romania! 


Este o bautura wellness care iti asigura  necesarul zilnic de coenzima Q10 si ti-l suplimenteaza pe cel de vitamina E cu 6 mg (50% din doza zilnic recomandata).

Beautywater® Q10 ne promite: 

  • cresterea nivelului de absorbtie si actiune asupra ridurilor

  • incetinirea procesului de imbatranire, in general.


IMG_0090

Asa ca am sa revin in curand cu impresii despre efectele acestei ape miraculoase! Sa inceapa testarea!


P.S. Daca nu aveti rabdare si vreti sa aflati mai multe sau sa incercati si voi odata cu mine acest produs trebuie doar sa intrati pe site-ul beautywater®Q10 sau pe pagina de facebook beautywater®Q10.

CUM POT DEVENI MAGAZINELE ONLINE MAI EFICIENTE SI MAI PROFITABILE FOLOSIND RETARGETING!

Febra cumparaturilor online a inceput sa prinda o amploare din ce in ce mai mare. Tot mai multi dintre noi alegem cumparaturile online deoarece asa gasim o gama variata de produse, preturi foarte bune si bineinteles, cel mai important lucru, facem asta din comfortul propriei case,  fiind scutiti de alergatura prin o suta de magazine si economisind astfel timp si energie. 

Aceste magazine online exista datorita noua...Asa ca intre magazinele online exista o adevarata competitie pentru a "castiga" cat mai multi vizitatori, fiecare vizitator reprezentand un potential client. Succesul unui magazin online depinde de retargeting

Ce inseamna RETARGETING?

In termeni accesibili noua inseamna o buna cunoastere a pietei si a nevoilor potentialilor clienti, crearea unei legaturi personalizate cu acestia astfel incat sa ii faci sa se simta speciali. Altfel spus este modul in care transformi un potential client intr-un client, ba mai mult in clientul tau. Cum poti face acest lucru? 

Simplu cu RETARGETING prin:

  1. realizarea de newslettere personalizate, individualizate

  2. realizarea unor emailuri tintite si a unor SMS individualizate

  3. segmentarea bazei de date & testare A/B 

  4. un sistem de recomandari individualizat


e-mail-retargeting

 

Ca si potentiali clienti suntem invadati zilnic de sute de mesaje publicitare, uneori de-a dreptul frustrante, care nu prezinta nici un interes pentru noi si care ne consuma timpul si ne strica buna dispozitia. Cu siguranta astfel de stari create rerezinta o pierdere pentru cei care folosesc astfel de metode de promovare. Daca vrei sa iti promovezi afacerea trebuie sa o faci cu cap, fara prea multa insistenta. Doar stie toata lumea "ce-i prea mult, nu-i sanatos!". Asa ca cei de la RETARGETING te ajuta in acest sens. Clientul va avea o legatura "sanatoasa" cu magazinul online promovat, va fi la curent cu promotiile, noutatile intr-o maniera personalizata, dar fara a se simti agasat sau sufocat de acestea. Astfel iti asiguri cresterea vanzarilor! 

Vrei ca afacerea ta online sa fie profitabila si eficienta? Retargeting pentru e-commerce este punctul pe I de care ai nevoie!

Retargeting

 

Articol scris în campania “Retargeting”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards.

 

 

DE CE SA CUMPERI ANVELOPE ONLINE DE LA AnvelopeMAG.ro?

logo (1)


In ziua de azi fiecare familie dispune de cel putin o masina care serveste nevoilor  ei. Bineinteles acum masinile sunt o adevarata necesitate in conditiile in care multi dintre noi nu ar putea merge pe jos nici pana la coltul strazii ca sa nu mai vorbim de faptul ca unii dintre noi, daca ar putea, si-ar duce copii la gradinita/ scoala pana in fata scarilor astfel incat sa fie scutiti de efortul de a face 2-3 pasi...Dar asta e o alta poveste...


Concluzia este ca masina este indispensabila...Prin urmare ea devine un alt membru al familiei avand in vedere faptul ca si ea "consuma" din bugetul familiei...Trebuie intretinuta, reparata, ingrijita pentru ca altfel se imbolnaveste si intreaga armonie a familiei este distrusa...


Indiferent de masina pe care o detine familia ta este cert faptul ca incerci sa o mentii "sanatoasa" la costuri la fel de"sanatoase" pentru buzunarul tau. Si bineinteles ca "sanatatea" masinii tale este extrem de importanta deoarece este direct relationata cu siguranta familiei tale. 


In tarisoara noastra dumurile sunt asa cum stim cu totii "magnifice" asa ca un lucru extrem de important pentru masina ta il reprezinta anvelopele. Deci iti trebuie niste anvelope de calitate deoarece ele sunt usor de intretinut, ne permit sa economisim carburant (un consum cu pana la 20 % mai mic la carburant) si bineinteles iti garanteaza siguranta familiei (nu mai stai cu frica in san  ca faci pana, nu trebuie sa ai in portbagaj 5 roti de rezerva in caz ca...si bineinteles nu risti o explozie care sa duca la cine stie ce minune). 


Deci concluzia e clara: iti trebuie anvelope de calitate. Si bineinteles nu mai trebuie sa spunem ca iti trebuie doua seturi de anvelope: anvelope de iarna si anvelope de vara, pentru ca adaptarea lor in functie de anotimp este la fel de importanta si necesara. 


De ce sa cumperi anvelope online de la AnvelopeMAG.ro?


1. Poti  alege din peste 40 de branduri renumite de anvelope. 


2. Aici gasesti peste 5000 de modele de anvelope si genti auto de calitate superioara la cele mai mici preturi de pe piata.


3. La o comanda de minim 2 anvelope beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara. Nu conteaza din ce zona a tarii esti, vei primi produsele comandate in 24/48 ore prin intermediul unor firme serioase de curierat deoarece Anvelopemag.ro dispune de cinci depozite regionale,  ceea ce face ca livrarea sa fie incredibil de rapida.


livrare-depozite


4. Beneficiezi de o garantie de 3 ani la produsele comandate pe langa faptul ca exista o perioada de 10 zile lucratoare in care poti trimite inapoi produsele daca ele nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale si iti primesti banii inapoi (nu va fi cazul bineinteles, dar e bine de stiut).


5. Pentru soferii incepatori sau pentru cei care nu au siguranta ca vor alege bine exista posibilitatea de a beneficia de asistenta tehnica profesionista in alegerea si achizitionarea anvelopelor si jantelor. Asa esti sigur ca vei face alegerea perfecta pentru masina ta!


pneu


Eu mi-am cumparat deja anvelope de vara de pe AnvelopeMAG.ro. Tu ce mai astepti?


Articol scris în campania “AnvelopeMAG.ro”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards .


duminică, 27 iulie 2014

CU SMARTPROTECTION AM SCAPAT DE STRES!!!

Timp de vreo 10 ani am folosit acelasi telefon...O sa spuneti ca "sunt cu capul"...Probabil aveti dreptate...Dar pe principiul "las-o, ma, ca merge asa, ne-am obisnuit cu ea" nu vroiam nici un ruptul capului sa schimb vechiul telefon (un Nokia cu clapeta) care se dovedise rezistent la cele mai variate socuri (ca de exemplu atunci cand in graba de a duce ceva la bucatarie in timp ce cel mic atinsese deja numarul legal de decibeli pe care il poate suporta un om l-am inchis in frigider)... vreo 3 ore pana m-a sunat mama si atunci mergand dupa melodia telefonului am descoperit unde era exilat acesta... A mai mers o sa va intrebati? Da! Doar era eroul meu...Pana cand n-a mai putut...Pur si simplu! Si a trebuit sa il las la pensie, sa se bucure de batranete...

Si aici incepe stresul...Cum? Pe banii mei! Sotul, pasionat de gadgeturi, a profitat de moment sa imi cumpere un smartphone...Cam scump pentru gusturile mele...Dar cum calul de dar nu se cauta la dinti am intrat in posesia lui cu un stres destul de mare avand in vedere ca mi se parea ca telefonul meu e mai smart decat mine...Incet, incet ne-am imprietenit si am ajuns la concluzia ca isi merita banii...Dar a aparut un stres...Eu sunt obisnuita sa fac mai multe lucruri deodata Sunt un fel de  mic Napoleon...Mic, zic, pentru ca nu imi ies lucrurile asa cum ii ieseau lui...Dar sa detaliem: vorbesc la telefon in timp ce spal vase, sterg praful, invart in mancare etc...Toate astea fara casti ci intr-o pozitie perfectionata in timp in care umarul se uneste cu obrazul astfel incat telefonul sa fie suficient de incatusat pentru a nu se inchide, dar sa nici nu alunece...Si ghiciti ce? Nu imi iese intotdeauna...Adica de multe ori nu imi iese finalul fiind acelasi: smartphonul meu aterizand, in functie de situatie, pe moale sau pe tare, dar de fiecare data cu stresul aferent din partea mea. 

Ultima cadere neamortizata de nimic a smartphonului meu a cauzat mai mult stres decat pot eu suporta asa ca m-am hotarat! Trebuie sa iau masuri!

Pe  Smart Protection am gasit o folie antisoc perfecta pentru a proteja telefonul meu de cel mai mare dusman al lui, EU. 

phonesfullbody


Smart Protection  este cea mai noua folie de protectie aparuta pe piata. Un produs creat special pentru a oferi clientilor nostri solutia unei protectii inteligente.

Acest produs are o garantie de 10 ani impotriva ingalbenirii, deteriorarii, exfolierii si pierderii claritatii. Smart Protection este cu adevarat cea mai revolutionara folie de protectie inventata vreodata.

Folia este compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0.2mm. Stratul de suprafata fiind creat din polimeri speciali elastomeri  care “se vindeca” in timp eliminand orice urma de zgarietura. Datorita compozitiei folosite partea lipicioasa a foliei nu lasa nici o urma in cazul in care se doreste schimbarea sau inlaturarea ei.
Folosita in diferite domenii printre care amintim: domeniul militar, automobilistic, spatial. Gandindu-va la un  ferrari protejat cu Smart Protection,  puteti aprecia calitatea acestei folii si sansa unica de a o avea instalata pe telefonul, tableta, iPod-ul, laptopul sau chiar pe masina sau ATV-ul dumnevoastra.

Pentru ca ne plac clientii multumiti expertii nostri creaza matritele respectand dimensiunile unice pentru fiecare model. Calitatea decupajelor este garantata de aparatura moderna care este folosita in acest scop.

Folia de protectie este usor de instalat folosind accesoriile incluse in pachet gratuit.
Pachetul contine : Folie Smart Protection, microfibra, card de instalare (smart squeegee), spray.

Fullbody: Include folie de protectie pentru – display si spatele device-ului
Display: Include folie de protectie pentru ecran.
Spate: Include folie de protectie pentru spatele device-ului

Smart Protection iti ofera cea mai buna Folie de protectie Nokia Lumia 625, Calitate Premium Dovedita, acum la un pret corect!

De asemenea m-am hotarat sa imi iau si sticla securizata deoarece acum este la reducere pe site ( de la 120 de lei la doar 55 de lei) si asa voi avea protectia perfecta pentru Smartul meu. Care este ea si la ce foloseste?

tempered-glass-display2


Ultra Smart Protection (sticla securizata) este o protectie speciala care are in componenta sticla tratata termic si chimic pentru a proteja display-urile telefoanelor impotriva socurilor si zgarieturilor absorbind efectiv impactul (perfecta pentru telefonul meu care are parte de mai mult impact decat ar fi admis) :)  

  • Ultra Smart Protection ofera o claritate uimitoare a ecranelor, senzitivitate idicata si confortul unei atingeri delicate.



  • Are un strat anti ulei, acesta oferind protectie impotriva petelor si reducerea semnificativa a amprentelor.



  • Duritatea suprafetei este ceea mai mare existenta in prezent : 9H.



  • Sticla extrem de subtire obtinuta printr-un proces tehnic avansat.



  • Strat de silicon creat special pentru protectia impotriva socurilor.



  • Stratul de silicon adeziv ofera o lipire sigura si fara urme in cazul dezlipirii voite.


Tehnologie rezistenta la zgarieturi

Tempered-glass-cutting


Gradul de rezistenta 9h ofera protectie ridicata impotriva zgarieturilor zilnice si a eventualelor situatii in care telefonul este supus unor socuri.

Transparenta ridicata

Tempered-glass-clear


Grad de transparenta de 100%, suprafata uniforma, placuta la atingere, culorile display-ului tau vor fi originale.

Poate fi folosita repetat

Tempered-glass-reutilizare1


Usor de inlaturata fara sa lase urme de adeziv pe suprafata display-ului.

Testata anti-soc

Tempered-glass-antiexplozie


Cea mai buna protectie “anti-explozie” de pe piata. Are o abilitate excelenta in protejarea telefonului impotriva loviturilor. In cazuri extreme, daca ajunge sa se sparga, nu se dezintegreaza in bucatele mici ci ramane compact pentru siguranta utilizatorului.

Tempered Glass – Ultra Smart Protection Iphone 5s se potriveste perfect cu telefonul tau.

Cu siguranta vei vrea sa alegi si tu SmartProtection cand vei afla ca întreaga gamă de folii de protecţie beneficiază acum de livrare gratuită la comenzi de minim 60 ron. 

livraregratuitapeste60lei


Cu Smart Protection eu am scapat de stres, iar telefonul meu de socuri! WIN- WIN SITUATION! Tu te-ai hotarat? E simplu!


Articol scris în campania “SmartProtection”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards .

 

VARA E CA IARNA! CU CLIMATICO.RO!!!

Cu ceva timp in urma Basescu decreta plin de seriozitate si calm ca "iarna nu-i ca vara"...In urma acestei fraze hilare tot romanul stie clar, mai serios sau mai in gluma, diferenta dintre anotimpuri (pana la Basescu aceasta diferenta nu era clara, noroc cu el ;) 

Dar sa revenim la oile noastre..Si sa va spun ca vara e ca iarna!!! Da,  da! Clar!  Am tupeu,  nu? Sa il contrazic taman pe magnificul nostru presedinte! De ce fac acest lucru? Pentru ca pot! Pentru ca am cu ce, ma, am cu ce!

Dar iar m-am abatut de la calea cea dreapta... 

Stau la apartament. Un apartament ce seamana mai mult sau mai putin cu vechile apartamente- tot cutie de chibrituri ca pe vremuri, dar putin mai moderna. Al meu drag apartament e sus, tot mai sus, si asta nu pentru ca imi plac inaltimile in mod deosebit ci pentru ca m-am intins cam atata cat mi-a ajuns plapuma...Astfel am cumparat un apartament tip mansarda consolandu-ne cu ideea ca fiind bloc nou, izolat exterior, si fiind si sus, atat de aproape de soare, facturile de gaz vor fi mai jos iarna...Bineinteles am evitat sa ne gandim cam cat de sus vor fi gradele vara  ;)  Big mistake... Pentru a a venit vara si ne "coacem" efectiv in apartament...Stiu o sa ziceti ca romanul isi face iarna car si vara sanie! O fi asa nu zic nu, dar uite ca eu m-am trezit cam tarziu...Cam atat de tarziu incat mercurul din termometrul din camera bate 30 si conexiunile dintre neuronii mei stau sa se supraincalzeasca si sa faca scurtcircuit...Si ca si ironie a sortii la radio se canta 30 de grade ;) 

Cam asta e povestea!

Stati! Credeati ca se termina asa trist? Clar nu! Povestea are final fericit! Pentru ca vara e ca iarna...cu Climatico.ro. Sa nu ma intelegeti gresit! Nu ca am putea avea ger si zapada in mijlocul verii, dar putina racoare asta cu siguranta da!

climatico.ro


De ce recomand magazinul Climatico prietenilor? Pentru ca stiu, din proprie experienta, ca vara e greu suportabila fara putin ajutor, pentru ca le vreau binele si pentru ca stiu ca aici poti gasi o gama variata de aparate de aer conditionat vezi oferta aer conditionat ... A, si era sa uit, pentru ca ei iti ofera si aparatul, dar si montaj aer conditionat de lux.

Climatico Line este o companie care are ca obiect de activitate lucrările de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat (CC4322) și se ocupă atât cu proiectarea, comercializarea și instalarea sistemelor de aer condiționat, încălzire și ventilație pentru locuințe și spații industriale, mentenanța periodică a acestora, asigurarea garanției echipamentelor distribuite cât și service-ul în perioada post-garanție.

Cu Climatico ai doar avantaje:

  • gama variata de produse (fiecare gaseste produsul care i se potriveste ca o manusa)

  • raport pret/ calitate convenabil (fiecare dintre noi tinem la buzunarul nostru, nu?)

  • livrare rapida (nu astepti saptamani, nu dai zeci de telefoane)

  • montaj de calitate (echipa de profesionisti iti asigura servicii de cea mai buna calitate)


Tu cum preferi vara? La 30 de grade sau...?

Articol scris în campania “Climatico”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/ BlogAwards.

SPIRULINA PULBERE ORGANICA BIO DE LA NATURYA- UN PAS MARE PENTRU SANATATEA TA!

In ceea ce priveste sanatatea am constatat ca pot imparti oamenii in 3 categorii:

1. cei carora nu le pasa de sanatatea lor

2. cei carora le pasa de sanatatea lor intr-o oarecare masura, dar nu fac eforturi deosebite in acest sens

3. cei carora le pasa de sanatatea lor si fac eforturi considerabile in acest sens.

Traseul meu in viata a fost urmatorul:

  • in adolescenta am facut parte din prima categorie (doar eram la vremea in care toata lumea era a mea si totul mi se cuvenea): consumam orice, sportul mi se parea un efort prea mare si nejustificat si oricum aveam sanatatea, deci de ce sa o mai caut?

  • dupa ce m-am maturizat putin am trecut in a doua categorie: parca a inceput sa imi pese cat de cat de sanatatea mea,  dar nu suficient de mult incat sa trec la fapte

  • acum, cand am mai adunat cativa ani pe umeri, am inceput intra-adevar sa fiu preocupata de sanatatea mea si sa fac eforturi in acest sens: sa consum alimente sanatoase, sa fac sport, sa evit lucrurile "rele" pentru sanatatea mea. Doar e a mea si trebuie sa am grija de ea, nu?


Asa ca mai nou studiez, ma informez, ma documentez si consum produse naturiste. Asa am descoperit  www.vegis.ro,  un magazin online cu profil naturist, care s-a nascut din colaborarea dintre Dacia Plant si Libris. Aici te bucuri de beneficiile plantelor, simti ca ai forta, ca ai buna-dispozitie si ca poti realiza tot ce ti-ai propus de-a lungul zilei pentru ca ai destula energie.

374515_433377326762599_1181896467_n


Aici am gasit multe produse naturiste importante pentru sanatatea mea. De exemplu Spirulina Pulbere Organica/BIO Naturya.

Ce este spirulina?

Este alga verde-albastruie de origine straveche se cultiva in mod sustenabil in cadrul unor bazine cu apa proaspata, aflate in aer liber. Este o resursa naturala de proteine, aminoacizi esentiali si minerale.
Se poate amesteca cu fructe proaspete, pentru a putea obtine un shake proteic verde. Ba chiar mai mult, pentru un plus de valoare nutritionala se poate adauga in diverse tipuri de sosuri. Spirulina Naturya este cultivata in bazine in aer liber, unde apa limpede impreuna cu stralucirea soarelui, permit acestei alge sa se inmulteasca rapid, daruindu-ne astfel o sursa naturala bogata de proteine, vitamine si minerale.

582802


De ce sa consumam spirulina? Pentru nenumaratele beneficii:

  • contine 65% proteine si aminoacizi esentiali inclusiv acodul gamalinoleic (GLA) recunoscuta pentru efectul antiinflamator

  • contine Omega3-6-9 in special Omega 3

  • Este extrem de bogata in clorofila care ajuta la eliminarea toxinelor din sange si ajuta la intarirea sistemului imunitar

  • Are o concentratie mare de fier usor asimilabil fiind foarte buna in timpul sarcinii sau pentru anemie deoarece nu provoaca constipatie

  • Este o excelenta sursa de nutrienti incluzand conform Wikipedia: „ Spirulina contine vitaminele B1 (tiamina), B2(riboflavina), B3 (niacina), B6 (piridoxina), B9 (acid folic), vitamina C, vitamina D, vitamina A si vitamina E. Este de asemenea o buna sursa de potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu.

  • In urma testelor s-a demonstrat ca Spirulina are un nivel ORAC (Capacitate de absorbtie a Radicalilor de Oxygen) de peste 24,000 ceea ce este de 4 ori scorul Orac al afinelor. Acest scor este folosit pentru a masura capacitatea antioxidanta si concentratia sa in diferite tipuri de alimente.

  • Spirulina este de asemenea incredibil de bogata in calciu avand de 26 de ori mai mult calciu decat in lapte, fiind excelenta pentru copii, batrani si perioada sarcinii.

  • Unele studii au aratata ca spirulina este buna in cazul alergiilor sau reactiilor alergice.

  • Continutul de fosfor al spirulinei il fac ideal pentru regimul de remineralizarea dintilor

  • Unele dovezi arata ca spirulina lupta cu isotopii radioactivi facand-o folositoare in cazul expunerii la radioactivitate sau terapiei cu radiatii.

  • Proteinele din spirulina sunt foarte asimilabile avand o rata de utilizare intre 50-61%.

  • Spirulina poate contracara si elimina metalele grele din oraganism

  • Poate creste rata de ardere a grasimilor in timpul activitatii fizice


Spirulina pulbere organica/bio este produsa de NATURYA, unul dintre liderii europeni de superalimente - pulberi organice, si care ofera produse exceptionale pentru sanatatea noastra, 100% naturale, fara gluten, aditivi, coloranti sau conservanti usor de asimilat de catre organism. 

naturya


Tu in ce categorie te incadrezi? Si ce faci pentru sanatatea ta? 

Articol scris în campania “VEGIS”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards .

COPILARIA ATUNCI SI...ACUM!!!

Campania-GiftsBoutique


Copilul râde:
"Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul".
Tânărul cântă:
"Jocul şi înţelepciunea mea e iubirea".
Bătrânul tace:
"Iubirea şi jocul meu e înţelepciunea". (Lucian Blaga)

Candva, undeva, am fost si noi copii...Copii frumosi, naivi, purtand de grija doar zilei prezente si jocului nesfarsit...Mai tii minte ce frumos era atunci? Nu ti-e dor de copilarie? Mie cu siguranta da!

Timpul ne-a masurat in clepsidra sa devenirea ca adulti...Am mai pastrat doar bucati din copilul de altadata...

Surad...Amintiri din copilarie...Nu din copilaria lui Creanga, ci din cea proprie...Caci fiecare copilarie e unica si frumoasa in felul ei...Imi amintesc ca  aveam jucarii putine...Un bebelus intr-un cosulet de plastic...Il aveam de pe la 1 an jumatate asa ca jumatate de cap ii era ros (imi folosise si drept jucarie de dentitie) dar tot mi se parea frumos si il ingrijeam ca si cum as fi fost mama lui...Pe la 5 ani am primit (si asta doar gratie nasei mele care lucra la fabrica de papusi) o papusa adevarata...Era atat de frumoasa in ochii mei incat imi era si frica sa ma joc cu ea...O pieptanam, o imbracam, ii spuneam povesti...A si mai aveam si un album cu timbre cu care ma jucam ore in sir rearanjandu-le si facand schimb cu alti copii atunci cand aveam dubluri...Cam asta a fost copilaria mea! Copilaria de atunci!

Timpul a trecut si acum am devenit mama! Si desi nu mai sunt la vremea copilariei acum asist la copilaria copilului meu...Copilaria de acum!

Care este diferenta dintre copilaria de atunci si copilaria de acum?...Cred ca e una atat de mare ca de la cer la pamant!

Copilaria de acum este una mult mai frumoasa, mai bogata, mai interesanta...Dar mai grea pentru noi ca parinti pentru ca suntem bombardati de jucarii si suntem pusi in dificultate atunci cand trebuie sa alegem cadouri pentru copiii nostri. 

Intotdeauna cand ii iau un cadou copilului meu ma gandesc ore in sir ce sa aleg. Pe GiftsBoutique am gasit o multe cadouri pentru copii. Insa mi- e foarte greu sa aleg. 

In primul rand mi-a atras atentia un costum Superman. Stiu sigur ca dau lovitura cu el pentru ca baiatului meu ii place sa fie erou.

GB0142-costum-superman-300x300


Sau as putea sa ii cumpar un Puzzle cu pirati Pirate Island:


GB0134-puzzle-pirates-island-1-300x300


Sau poate un  zmeu ca tot e vara si ne place sa iesim cat mai mult:


58879-zmeu-pentru-copii-300x300


Sau poate le cumpar pe toate (ocazii de a face cadouri celor mici se gasesc mereu) deoarece livrarea este GRATUITA daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 150 lei. Este usor sa comand si sa platesc (prin ordin de plata, online prin card bancar sau rambus la sosirea coletului).


Intra si tu pe Gifts Boutique ca sa te convingi.


Copilaria e frumoasa! Si ATUNCI...si ACUM!


Articol scris în campania “GiftsBoutique”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards .

VARA ASTA SE POARTA PIELEA FRUMOASA!!!

logo.jpg


A venit in sfarsit vara...Am asteptat-o cu totii cam de mult...Cam de cand s-a terminat cealalta vara...Si, desi s-a lasat mult asteptata, in sfarsit ne bucuram cu totii de razele soarelui! Odata cu venirea verii am scos la vedere rochitele, fustele, maieurile, pantalonii scurti...Si bineinteles am scos la vedere si mai multa piele...Care trebuie sa se asorteze perfect cu aceasta vara frumoasa! Cum sa se asorteze va intrebati? Pai trebuie sa fie ambele perfecte!!!

Stim cu totii versurile  "idealul meu in viata/ e femeia cu mustata". Bineinteles cei care au prins ironia, au inteles ca este inestetic pentru o doamna sa lase la vedere in anumite zone parul nedorit. Si cu totii am vazut aparitii in presa sau in media ale unor vedete surprinse de paparazzi cu "mustata" sau "padure" in anumite zone...Si am strambat din cap dezaprobator gandindu-ne ca nu am vrea sa fim in locul lor!

Asadar femeile au  "dreptul" (de fapt "obligatia"  dar am vrut sa sune mai bine ;) ) sa aiba grija de ele si sa fie mereu frumoase. 

Pe vremea mea (uite ca am ajuns si eu sa vorbesc cum vorbeste bunica ;) ) imi cumparam ceara, o incalzeam acasa pe aragaz (nu va explic ce fum scoteam in casa- slava Domnului ca nu existau nici detectoare de fum pe atunci pentru ca altfel cine stie unde ajungeam :) si apoi urma chinul... O intindeam (intr-un strat destul de gros pentru ca pana intindeam putin cealalta incepea sa se raceasca), trageam de ea pana imi ieseau ochii din cap si ma inroseam de durere si apoi o luam de la capat..Iar incalzit, iar chin...Dar stiam ca"baba rabda la frumusete "  asa ca taceam si mergeam inainte...

Din fericire acum avem la indemana solutii la care femeile de altadata nici nu visau. Stand in comfortul casei noastre putem avea la indemana servicii de epilat profesionale. Astel obtinem o piele ca la salon fara a mai consuma timp si energie  cu drumul si statul la rand. 

EpilatPRO.ro este un magazin online unde gasesti produse profesionale la preturi incredibile. Fie ca esti genul care foloseste ceara de epilat (gasesti aici atatea variante incat iti va fi greu sa alegi: cu miere, cu vitamina E, cu Aloe Vera, cu Ulei de Argan, cu fructe de padure etc) , fie ca iti place sa folosesti benzi epilat, gasesti ceea ce doresti la un pret care nu iti da dureri de cap si care nu iti lasa un gust amar. Bineinteles ca, dupa epilare, ca experienta sa fie una de 5 stele pana la capat poti sa iti comanzi si ulei dupa epilat intr-o multitudine de variante: cu Eucalipt, cu Musetel, cu Ginseng, cu Aloe Vera etc. , toate avand rolul de a-ti calma si alinta pielea. 

De ce sa alegeti epilatPro.ro? Pentru ca:

  • este reprezentant al unor marci de prestigiu din Italia, Spania, Grecia, Germania, Serbia, SUA

  • produsele importate si comercializate de ei sunt originale, pentru uz profesional, de cea mai buna calitate

  • au un raport calitate/pret foarte bun

  • au cea mai variata gama de poduse pentru epilat profesionale de pe piata

  • livrarea este foarte rapida (24 de ore prin Fun Curier)

  • poti sa iti platesti comanda in 6 rate fara dobanda prin programul Star BT


E atat de simplu acum incat nu ai nici o scuza...Vara asta se poarta pielea frumoasa! 

Articol scris în campania “EpilatPRO”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/ BlogAwards.

joi, 24 iulie 2014

POVESTE CU FIARE...DE CALCAT!

mainlogo-phi


Povestea incepe cu ceva ani in urma...Ne-am cunoscut la facultate, ne-am placut, ne-am iubit si “ne-am luat”...De aici incepe povestea cu fiare...Sotul meu avea inca din facultate un stil predominant elegant (camasa, costum) dar dupa ce si-a gasit loc de munca stilul a devenit numai elegant..chiar si in concediu stilul e la fel de elegant (pantalon de costum si camasa cu maneca scurta). Si uite asa incet, incet dressingul nostru a fost invadat de camasi (cel putin 50 ), pantaloni si haine de costum...Si asa a inceput nenorocirea...Cateva ore de calcat non stop dupa care spatele imi era in pioneze...Si periodic ma trezeam cu un munte de haine care se cereau calcate...Si cu o groaza de fiare...de calcat.


Cand ne-am casatorit am primit ca dar de casa un fier de calcat Philips...La vremea aceea era tanar, isi facea bine treaba...Cu timpul a inceput sa scartaie, sa ii ia tot mai mult timp sa calce hainele, ba chiar sa lase urme de calcar pe haine...Asa am ajuns sa ne uram unul pe altul..Eu pentru ca imi consuma energia si timpul, el pentru ca la batranetea lui nu se poate bucura de putina liniste binemeritata dupa o viata de munca...Pana cand...Am inceput sa ma gandesc sa il inlocuiesc...Oricum nu mai da randament si deja e depasit de vremurile pe care le-a apucat...


Si asa a inceput cautarea pe Philips.ro.  Imi place ca atunci cand trebuie sa cumpar un produs nou sa citesc, sa ma documentez pentru a fi sigura ca in final fac cea mai buna alegere in ceea ce priveste raportul calitate pret. Cred ca si tu la fel nu?


Am fost uimita de statiile de calcat gasite aici. Pana acum nici nu stiam ca exista asa ceva!  Ce sunt statiile de calcat? Reprezinta un sistem integrat de calcat in care placa de calcat activa este combinata cu un fier de calcat puternic pentru a putea obtine rezultate profesioniste cand calcam acasa. Are un design specific de scripete cu masa plianta, fiind usor de instalat si depozitat. Tu le-ai vazut? Sunt uimitoare! 


GC9940_05-IMS-ro_ROAm aruncat un ochi curios si in categoria de fiare de calcat cu generator de abur fiare de calcat cu generator de abur . De aici m-am hotarat sa cumpar fierul de calcat GC6621 deoarece dispune de generator de abur SpeedCare care furnizeaza mai mult abur decat un fier de calcat rapid si ma ajuta sa calc mult mai rapid. Un atuu important zic eu, in conditiile in care, nu ne ajunge niciodata timpul sa facem tot ce dorim.M-au impresionat deasemenea si alte calitati: rezervorul detasabil care poate fi reumplut oricand, chiar si in timpul calcarii, talpa ceramica, rezistenta la zgarieturi, sistemul de detartrare cu memento pentru detartrare cu LED si avertizare sonora, jet de abur vertical care imi permite sa indrept cutele hainelor chiar si cand acestea sunt pe umeras.


GC6621_20-IMS-ro_RO


De asemenea deoarece spatele meu da semne de nemultumire inca de la momentul vederii maldarului “de calcat” m-am gandit sa imi comand in acelasi timp si o masa de calcat. 

Mi-am ales masa de calcat Easy8 cu sistemul ShoulderWing care are o forma unica si imi permite sa calc usor (mai ales camasile). Cu sistemul unic ShoulderWing, calcatul camasilor este mai usor ca niciodata. Aceste sistem inovator permite calcatul camasilor fara a necesita prea multe rearanjari  si ste retractabil (deci cand nu te ajuta, nu te nici incurca ;) si imi permite să economisesc timp şi efort . Exact ce imi doresc eu!

GC240_25-IMS-ro_RO
Deja zambesc gandindu-ma la nou meu fier de calcat de ultima generatie, care calca perfect, cu care pot economisi timp si energie si la masa de calcat care ii va crea spatelui meu o stare de buna dispozitie...Ma si vad calcand in timp ce ma uit la televizor la emisiunea preferata...Pentru ca Philips ne face viata mai usoara si mai frumoasa!


luni, 21 iulie 2014

LAS-O ACOLO! CINE STIE CAND NE VA TREBUI! SAU POATE NU?

homepage-logo


Pe vremea lui “Ceasca”, cei care va mai amintiti de el, oamenii parca aveau mai multi bani, dar nu aveau ce sa faca cu ei. Greu gaseai sa cumperi ceea ce iti trebuia pentru casa, iar cand reuseai sa cumperi o mobila (chit ca mai erau cel putin cateva sute de oameni cu aceeasi mobila in casa) ziceai ca l-ai prins pe Dumnezeu de un picior si te pupai cu mobila respectiva macar cateva zeci de ani (ai mei inca o mai pupa);) Si uite asa, deoarece lucrurile dorite le gaseai atat de greu si de rar, generatiile de atunci au un adevarat cult al lucrurilor si mentalitatea “las-o acolo, ca nu se stie cand se poate sa ai nevoie de ea” (chiar daca e stricata). Am crescut intr-o casa in care era tot mai putin loc in casa din cauza lucrurilor cumparate si inghesuite intr-o cutie de chibrituri cu 2 camere. Daca ar fi fost doar lucruri utile nu era o problema, dar ai mei (si cati altii ca ei) cumparau cu disperare lucruri pe principiul “nu ne trebuie, dar mai stii cand ne-o trebui”...Cand eram copil mi se parea interesanta adunatura de lucruri fara sens ingramadite in camara, pe balcon si in toate dulapurile din casa deoarece nu te plictiseai niciodata...Gaseai mereu lucruri noi de care nu stiai ca sunt acolo...Cand am mai crescut aceste lucruri au inceput sa ma oboseasca...Si ma rugam in gandul meu sa nu ajung sa am aceeasi mentalitate cand voi fi la casa mea...


Cu timpul am ajuns la casa mea si incet incet lucrurile au inceput sa se adune...Odata cu mutarea la casa mea am facut cunostinta cu “Varu! Era solutia perfecta pentru mine...Dupa ce un lucru isi facea stagiul la noi in casa in momentul in care nu mai era util isi gasea rapid calea spre un alt loc unde sa fie folositor. Cum? Cu ajutor de la Varu! Puneam anunt, vindeam respectivul lucru, mai puneam niste banuti si ne cumparam alt lucru de care aveam nevoie la momentul respectiv. Bineinteles ca am prins drag repede de schimbare asa ca la noi in casa totul se schimba rapid...Mama era complet debusolata cand venea la noi in vizita: unde sunt covoarele celelalte? unde e mobila din camera copilului?unde e...? Le-am schimbat! La inceput dadea din cap dezaprobator...Daca era dupa ea mai aveam si acum in casa baxul de pampers cumparat pentru pitic pe la 1 an jumatate (p.s. piticul are 6 ani acum) si cu care am ramas deoarece el a decis brusc sa se lase de pampers...Deci cu putin ajutor am invins mentalitatea...


Problema era cand mergeam in vizita la mama si micul explorator gasea fel de fel de “chestii” de muzeu care datorita vechimii erau adevarate bombe cu ceas...Si desi le-am facut cunostinta si lor cu Varu se incapatanau sa tina cu dintii de tot ce au adunat intr-o viata de om...Pana cand au auzit la TV ca vara asta tocmai.ro iti plateste transportul...Nu a fost o decizie usoara, s-a intrunit de cateva ori congresul al IV lea dar pana la urma au hotarat sa vanda frigiderul si sa cumpere unul mai nou...Pe tocmai.ro bineinteles pentru ca aici au transportul gratuit si pot si verifica produsele/produsul la primirea lui. Intrand pe tocmai ai mei au gasit si un coltar la pret avantajos in categoria Mobila-Decor . 


18139743_1


Daca tot nu se plateste transport...Si uite asa am obtinut o prima victorie si sunt convinsa ca povestea va continua...Mai greu a fost inceputul...