luni, 29 septembrie 2014

FETELE AU NEVOIE DE TERAPIE....PRIN SHOPPING!!!

Cred ca fiecare dintre noi stie ca, pentru fete,  nu exista terapie mai eficienta decat terapia prin shopping. E chiar mai ieftin decat sa mergi la psihiatru si da rezultate vizibile dupa fiecare sedinta. Asa ca este de la sine inteles de ce fetele adora sa faca shopping. 

Iar atunci cand in loc de o rochie poti cumpara doua, in loc de o pereche de pantofi poti cumpara doua etc, adica beneficiezi de reduceri, obtii rezultate miraculoase in ceea ce priveste buna dispozitie si pofta de viata. 

Pe site-ul sheinside.com terapia prin shopping e in floare. Aici beneficiezi mereu de reduceri care sa iti faca viata mai frumoasa si sa iti aduca zambetul pe buze. 

Bineinteles ca acolo unde sunt reduceri sunt si eu...Doar si eu fac parte din clubul celor care au nevoie de shopping therapy.

Si terapia incepe cu o rochie...Nu am niciodata destule rochii asa ca aceasta rochie, simpla, delicata, eleganta, trebuie neaparat sa ajunga in garderoba mea. Are o culoare placuta, iar croiala complimenteaza silueta fiecarei femei. Este la reducere de la 24.00 $ USD la 19.83 $ USD.

1364356516301662489


Continuam apoi cu un sacou elegant, cu o croiala  moderna, ce poate fi folosit in mai multe combinatii. Este tot la reducere de la 37.98 $ USD la 22.59 $ USD.

 1405399613883590161


Si pentru ca am economisit bani ne putem permite si o haina calduroasa pentru frigul care se apropie tot mai hotarat de noi. Va tine la distanta toamna si iarna care se apropie, iar croiala  subtiaza si pune in evidenta talia si are o culoare placuta, senina, linistita. Reducerea nu putea lipsi asa ca in loc de  47.98 $ USD platesc doar 29.99 $ USD.  

1408344065548476746


14083440655936456661408344065668930700


Eu v-am prezentat doar cateva dintre produsele care sunt la reducere pe site. Dar aici gasiti sute de produse la reducere asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa intrati si sa gasiti produsele care sa va aduca zambetul pe fata. 


1411959174780911159


New Markdowns for fashion lovers!


30% OFF OVER $100


35% OFF OVER $150


40% OFF OVER $200


Hurry up to start your new purchase on Sheinside!!


here: New Markdowns

duminică, 28 septembrie 2014

MILIARDARA DE VISE

Cel putin o data in viata ne intalnim cu intrebarea: Ce ai face daca ai castiga o suma mare de bani? Raspunsurile sunt variate si difera de la persoana la persoana, de la suflet la suflet si poate, chiar de la moment la moment. La mine totusi raspunsul a ramas unul constant. Daca as avea multi, multi bani, as...calatori. M-as invarti in jurul lumii curpinzand zarile, tarile, oamenii, clipele. As calatori prin timp si spatiu, mi-as pune visele la bataie si le-as ancora de realitate. Nu-mi place sa spun ca ancora dintre vise si realitate o reprezinta ceva material (banii), dar...

2548


Eram copila...Incepusem sa ma imprietenesc cu geografia care mi se parea atat de mare, de necuprins,. Intr-o zi in clasa a aparut un glob pamantesc. Ceva ce nu mai vazusem pana atunci. Mintea mea pricepea cu greu cum ceva atat de mic poate cuprinde o lume intreaga. Treptat am inteles putin cate putin din misterele unei lumi imense. Inainte de fiecare ora de gegrafie magaiam cu varful degetului un loc de pe glob...Iar mangaierea facea ca acel loc sa imi fie familiar macar pentru o secunda. Manualul era sarac in imagini, dar frumusetea acestui lucru era ca lasa loc imaginatiei. Iar copila ce mangaia cu varful degetului globul pamantesc inainte de fiecare ora de geografie avea o imaginatie pana la cer si inapoi, o imaginatie ce avea aripi sa zboare... oriunde. 

2547


Timpul a trecut si copila de altadata a devenit...mai mare. Tot copila, tot cu vise cu aripi. Intotdeauna cand vreau sa evadez putin din realitatea care imi pune prea multe limite, care ma tine ca intr-o cusca, inchid ochii si...fac o calatorie in jurul lumii. Sunt intr-un carusel pe care doar dorinta mea il poate opri intr-un loc sau altul...E ceva ce tine de....hobby si pasiuni.

Timpul a trecut...Si am adunat atatea vise...Incat am ajuns sa fiu miliardara ...de vise. 

Si cred ca cineva, acolo sus, probabil impresionat de atatea vise ce zboara inspre cer imi arunca din cand in cand cate o picatura de realitate. Imi arunca un moment in care un vis devine realitate. 

Azi m-am gandit ca visele mele au nevoie de un liant cu realitatea. Eu, copila, si visele mele avem nevoie de o atingere magica. Ceva care sa ne duca "deasupra lumii".

2532


N-am un vis. Am mai multe! Si le colorez cum vreau eu! Sunt miliardara...de vise! Tu?

sâmbătă, 27 septembrie 2014

BIDBOND - GARANTIA PENTRU SUCCESUL TAU!

Cred ca stim deja cu totii ca orice contract in domeniul constructiilor, proiectare, consultanta, utilaje etc, se obtine doar in urma unei licitatii publice. In orice afacere, mai ales in cele in care sumele de bani investite sunt mari, nu se face nimic  fara garantii. Fiecare licitatie publica implica reguli, anumite conditii, impuse celor care participa la aceea licitatie. Printre aceste reguli se numara si aceea de a furniza o garantie de participare la licitatii. Aici intervin brokerii de asigurari ce ne ajuta sa incheiem asigurarile necesare de garantii.

logobid


Cine este BidBond?

BidBond este un broker de asigurari care garanteaza pentru succesul tau! 

Cui se adreseaza BidBond? 

234

Ce iti ofera BidBond? 

BidBond pune la dispozitia ta 4 tipuri de asigurari: 

1. Asigurarea de Garantie pentru participarea la licitatie (BID BOND) reprezinta o alternativa la Scrisoarea de Garantie Bancara sau la viramentul bancar in favoarea autoritatii contractante, pentru participarea la licitatii. Garanţia de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis o societate bancară ori de o societate de asigurări. Un astfel de BID BOND se incheie pe o perioada de 6 luni, putand fi prelungit.

Mai pe scurt, ca si antreprenor, esti ferit de riscul ca ofertantul sa isi retraga oferta sau sa nu ofere garantia de buna executie sau chiar sa refuze semnarea contractului castigat prin licitatie pentru ca ofertantul nu poate participa la licitatie daca nu are aceasta asigurare incheiata.

Printre avantajele Asigurarii de Garantie pentru participarea la licitatie se numara: facilitarea participării la licitaţiile publice, deblocarea sumelor constituite ca garanţie de participare, neafectarea capitalului de lucru, prin neconstituire de cash colateral,timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare, costuri reduse.

Riscurile asigurate sunt pentru situatiile in care: ofertantul şi-a retras oferta în perioada de valabilitate a acesteia, oferta sa fiind stabilită câştigătoare, ofertantul nu a constituit garanţia de bună execuţie în perioada de valabilitate a ofertei, oferta sa fiind stabilită câştigătoare, ofertantul a refuzat să semneze contractul de achiziţie publică în perioada de valabilitate a ofertei, in urma respingerii contestatiei formulate de catre ofertantul se vor retine sumele precizate la art. 2781 alin. 1 litera d) din OUG 34/2006.

2. Garantia de buna executie ( PERFORMANCE BOND) este instrumentul de garantare solicitat companiilor care semneaza un contract de achizitie publica si reprezinta un angajament ferm si irevocabil asumat de Asigurator in numele Asiguratului, privind plata in favoarea Beneficiarului a unei despagubiri in limita sumei asigurate, in situatia in care Asiguratul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contract. Astfel, in cazul in care asiguratul nu isi indeplineste sau indeplineste in mod corespunzator obligatiile contractuale, Asiguratorul este obligat sa il despagubeasca pe beneficiarul contractului. Perioada maxima pe care se incheie o asigurare de garantie de buna executie este de 60 de luni. 

Printre avantajele Asigurarii de Garantie de buna executie sunt: facilitarea executarii lucrarilor contractate, deblocarea sumelor constituite ca garanţie de buna executie, neafectarea capitalului de lucru, prin neconstituire de cash colateral, timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare, costuri reduse.

3. Asigurarea de intretinere si mentenanta ( MAINTENANCE BOND) vine in completarea asigurarii de buna executie, Performance Bond, si acopera perioada de intretinere post executie, daca aceasta perioada a fost prevazuta in contractul initial.

Scopul acestei garantii este de a asigura Beneficiarul ca Asiguratul/Executantul va remedia orice defecte aparute dupa finalizarea contractului sau isi va indeplini toate obligatiile contractuale ce deriva din clauzele contractului ce fac referire la perioada de notificare a defectelor.

Perioada maxima pe care poate fi incheiata aceasta Asigurare este de 60 luni, exceptie facand unele cazuri in care aceasta garantie poate fi incheiata pentru perioade de pana la 15 ani cu respectarea anumitor conditii.

Printre avantajele Asigurarii de Garantie de mentenanta se numara: facilitarea executarii lucrarilor contractate, deblocarea sumelor constituite ca garanţie de mentenanta, neafectarea capitalului de lucru, prin neconstituire de cash colateral, timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare, costuri reduse.

4. Garanția de restituire a avansului (ADVANCE PAYMENT BOND) garantează restituirea de către debitor a sumelor pe care creditorul le-a plătit sub formă de avans pentru prestarea serviciilor sau achiziționarea unor produse. Aceasta forma de Asigurare poate fi utilizata in contractele cu Autoritatile publice, in contractele de finantare din fonduri europene precum si in contractele comerciale.

BidBond reprezinta sansa ta spre succes!

Unde ii gasesti?

logobid


Articol scris în campania “BidBond”  din cadrul competiţiei Toamna Bloggerilor/BlogAwards.

 

CUM SA INTRETII ACCESORIILE DE CROM ALE MASINII

Jentile de crom (sau orice alte parti din acest material) pot sa arate elegant si sofisticat pe orice masina. Totusi, daca te indrepti catre aceasta optiune (sau decizia a fost luata inainte de a cumpara tu respectivul autoturism) e bine sa stii ca acest material necesita o intretinere atenta - ele se pot pata cu usurinta si arata bine doar dupa tratamentele de polish. Pentru aceste probleme, dar si pentru alte aspecte legate de estetica masinii, acceseaza pagina de cosmetice auto in Cluj Napoca.

clay-chrome-wheels


Rugina este una dintre problemele frecvente cu care ne putem lupta - ea se formeaza cu usurinta pe o multime de metale, de la ploaie sau chiar umezeala. Pentru a o inlatura trebuie sa:

- curatam jantele si alte suprafete de crom de mizerie si praf

- folosim solutii auto de curatare optime, pentru un rezultat rapid si eficient

- folosim produsele speciale cosmetice pentru a da la o parte rugina

- asteptam dizolvarea si actionarea solutiei anterior aplicate, la suprafata. Aceasta etapa poate dura cateva minute, dupa care se indeparteaza

- folosim apoi solutia de polish pentru crom, pentru a reda stralucirea anterioara. Deseori aceste produse cosmetice ne ajuta si pentru a proteja suprafata respectiva de rugina. E important sa respectam instructiunile de pe sticla/recipient legate de aplicare si curatare, pentru a nu deteriora cromul.

- curatam si oferim polish asupra jantelor mai frecvent atunci cand aerul e mai umed si vremea e ploioasa.

Acest proces nu trebuie efectuat in fiecare saptamana; tocmai de aceea e bine sa alegem produse originale, de calitate superioara, a caror actiune sa fie eficienta, insotita intotdeauna de rezultatul asteptat. Pentru un plus de ajutor, te poti indrepta catre solutiile profesionale de cosmetice auto, in Cluj Napoca, aici.

Selgros Cluj Napoca

Produse alimentare si nealimentare

Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,400388 , RO

Tel: 0264 503 000

Fax 0264 503 199

FRUCTELE NECUNOSCUTE DIN FAMILIA CITRICE

Citricele sunt cunoscute ca fructe deosebit de bogate in vitamina C, ca fructe acrisioare si ca fructe ce se consuma indeosebi iarna pentru a ne creste imunitatea prin cate o doza puternica de vitamina C. Ce se mai stie despre citrice este ca familia citrice consta in portocale, lamai si grefuit, portocalele fiind cele mai populare si cele mai consumate. Citrice gasim tot anul, nu doar iarna, dar de regula in timpul verii se consuma sub forma de fresh, rece, cu gheata, acasa sau pe o terasa. In Bucuresti gasesti citrice la Selgros Pantelimon, pentru o salata de fructe, un fresh sau o gustare.

Screen Shot 2014-02-26 at 10.21.49 PM


Dincolo de aceste staruri ale familiei citrice mai sunt si alti membrii mai necunoscuti, ce aduc aceleasi beneficii si poate pot aduce o schimbare benefica asupra corpului. De grefruit portocala si lamaie s-au spus destule asa ca o sa trecem peste ele. Un fruct citric de care nu cred ca ati auzit este kumquatul care este un fruct mic cu coaja subtire si comestibila. De regula se consuma cu totul in salate. Coaja este foarte moale, insa continutul este tare. Minola este un alt membru al familiei de citrice care nu beneficiaza de o popularitate atat de ridicata, acest fruct este o combinatie intre un grefruit si o clementina. Textura si gustul sunt evident din nou o combinatie intre acest doua. Tangelo este un alt fruct hibrid, de data aceasta intre mandarina si grefruit, un gust unic, foarte bun in salate. Aici mai avem fructul pomelo care incepe sa fie cunoscut destul de mult si desigur variatiile de portocala, mandarinele si clementinele. Pe langa acestea mai sunt desigur si altele, dar sa le luam pe rand.


Daca te-ai saturat de vesnicele portocale poti sa incerci aceste fructe si sa beficiezi de aceeasi doza de vitamina C, de un gust nou, dar tot dulce-acrisor. Citricele sunt o gama de fructe delicioase, ce pot fi consumate in diverse feluri si care ne ajuta cu mai mult decat doar vitamina C. Nu ezita sa incerci toata familia citrice.


Selgros Bucuresti Pantelimon

Produse alimentare si nealimentare

Bd. Biruintei nr 90, Pantelimon - Ilfov Bucuresti, 077145 , RO

Tel: 0212 093 000

Fax: 0212 093 199

CU IMPERATOR, GASESTI CALEA SPRE STIL USOR!

Asa cum va spuneam si in alte articole de pe blog sotul meu are un stil conservator, clasic, atat de clasic incat cred ca si hainele din garderoba lui s-au saturat de el, de combinatiile prafuite, fara pic de originalitate in care sunt implicate in fiecare zi. Garderoba lui este alcatuita din cateva piese obosite, lipsite de vlaga si culoare, iar stilul, daca il putem numi stil, este unul care chiar nu iese in evidenta.

Asa ca am hotarat ca ar fi momentul pentru o schimbare de stil. Este o provocare,  dar pentru ca am descoperit site-ul Imperator sper ca totul va fi mai usor.

Pentru ca abordarea sa fie una de succes si pentru ca stiu ca, barbatii in general, au capacitatea de concentrare a unui copil cand vine vorba de shopping (dupa maxim 5 minute ii pierzi si gandurile lor se indreapta spre ceea ce ii intereseaza in mod normal: masini, fotbal etc) m-am hotarat sa arunc inspre el cu "tinute" alcatuite dinainte special pentru el (vizualul, asa cum stiti si voi, are un impact psihologic mai puternic decat abstractul). 

Si astfel am ajuns sa alcatuiesc o tinuta cu un stil original, alcatuita din: o bluza Crooks and Castles The Pillage Hoodie Dark Grey, o pereche de ochelari Crooks and Castles Comrade Sunglasses, o pereche de pantaloni LRG Core Collection SS Denim Jeans si o pereche de adidasi Ah By Android Propulsion High Black.

Crooks-and-Castles-The-Pillage-Dark-Grey-1-500x7501-500x750

LRG-Core-Collection-SS-Denim-Jeans-1-500x750 (1)IMG_9318-500x750

 

 

Bineinteles ca am mai pregatit o tinuta in caz ca prima da gres (desi e putin probabil sa se intample acest lucru imi place intotdeauna sa am si planul B) alcatuita din: o camasa Dope Champagne Green, pantaloni LRG Core Collection SS Denim Jeans, ochelari de soare Crooks and Castles The Comrad Sunglasses si o pereche de adidasi Nike Blazer Lux Denim.

DOPE-Champagne-1-500x750 1-500x750 (2)

 

LRG-Core-Collection-SS-Denim-Jeans-1-500x750 (1)Nike-Blazer-Lux-Denim-1-500x750

 La vederea acestor tinute sotul nu a mai strambat din nas. Si asa am reusit sa ii schimb putin directia in ceea ce priveste stilul vestimentar (sper a ne tina!) 

Si pentru ca eu sunt innebunita dupa shoping si apreciz tinutele originale n-am putut sa ma abtin si mi-am alcatuit si mie o tinuta pe gustul meu - oricum nu am nimic de purtat :) - alcatuita din: o bluza Style Hunter Pussy Grey, o fusta Civil Streets Queens Black, o pereche de adidasi Nike Air Force1 Mid White si un ghiozdan Kyler and Sons Migos Down Town Backpack.

Style-Hunter-Grey-1-500x750IMG_3125-500x750

Civil-Street-Queens-Black-1-500x750Nike-Air-Force -1-Mid-White-1-500x750

Pe Imperator gasesti branduri Adidas, AH by Android, Black Scale, Civil, Crooks ans Castles, Dope, Fila, Glorious Gangsta, Huf, Jordan, Married to the Mob, Nike, Reebok, Romeo and Juliet, Style Hunter etc. 

10deep-180x70civil-180x70crooks-and-castles-180x70dope-180x70huf-180x70jordan-180x70nike-180x70rocksmith-180x70rook-180x70lrg-180x70

Imperator este locul unde originalitatea intalneste exclusivitatea. 

Cu Imperator, gasesti calea spre stil usor!  Care e stilul tau? Si care e tinuta care te reprezinta? 

Articol scris în campania “Imperator”  din cadrul competiţiei Toamna Bloggerilor/BlogAwards.

 

joi, 25 septembrie 2014

BUCHETELE DE LA FLORARIA MOBILA, O SURPRIZA PLACUTA!

Unii barbati pur si simplu nu stiu sa ofere flori unei femei. Altii pur si simplu nu pot sau nu vor!

Tatal meu a fost mereu genul practic. Nu cred ca imi amintesc sa fi venit vreodata cu flori acasa (nici macar la evenimentele importante) pentru ca el considera florile un fel de buruieni si cum naiba sa dai banii pe "ierburi care oricum in 2-3 zile sunt moarte". Asa ca florile erau inlocuite cu bomboane de ciocolata sau alte dulciuri spre imbunarea femeilor din viata lui. Atitudinea lui mi-a lasat, fara ca macar sa imi dau seama, urme in inconstient.

Prima data cand am primit o floare (era o lalea rosie intr-un ghiveci din acelea de plastic, cumparata de la comerciantii de pe marginea bulevardului) eram cam prin clasa a 5-a. Ocazia: 8 Martie. Cel care "indraznise" sa imi faca o asemenea surpriza:un coleg de clasa care facuse o pasiune pentru mine. Reactia mea a fost mai mult decat ciudata. Niste bujori rosii mi-au aparut in obraji, am mormait niste cuvinte pe care nu le-am inteles nici eu, daramite cavalerul cu pricina, si apoi m-am lansat in misiunea ascunderii florii de rusine si de teama de a nu fi luata la intrebari de diriga' si de restul colegelor din clasa. A urmat apoi partea a doua a dilemei: sa o duc acasa (unde era clar ca mama ma va lua la intrebari) sau sa o las pitita undeva ( intrebarea intrebatoare era unde?). Pana la urma m-am hotarat sa o iau cumine (imi trecuse prin cap ca floarea n-avea nici o vina) dar am inghesuit-o cum am putut in ghiozdan astfel ca drumul pana acasa sa fie scutit de "rusinea" de a avea la mana o floare. Nu imi mai amintesc continuarea dar cert e faptul ca, desi mai greu,  m-am imprietenit treptat cu ideea de a primi flori si de a ma bucura de ele.

A venit momentul cand am ales acel barbat cum ii spune englezu "the one" si am spus "da!". Barbatul ales: copie la indigo a tatalui meu in ceea ce priveste "datul florilor". Adica lipsa flori si inlocuirea lor cu alte atentii considerate mai utile si mai practice.

Bineinteles ca eu intre timp fiind obisnuita sa primesc flori am avut reactia normala a fiecarei femei. Primul pas: incercarea de a-i explica sotului meu ca florile sunt o treaba, si ciocolata. alte atentii, alta treaba. Adica sunt la fel de importante si, in nici un caz, nu se exclud daca vrei sa ai liniste in casa. Bineinteles lectia mea s-aprins de el ca nuca de perete asa ca la urmatorul eveniment important s-a prezentat tot fara flori. A urmat asadar pasul doi:"bate saua, sa priceapa calul". O lectie despre cat de frumoase sunt florile, cat de atragatori sunt barbatii care dau flori persoanelor de sex feminin din viata lor si cat de mult apreciaza femeile astfel de gesturi. Urmatorul eveniment mai important de sarbatorit, alta surpriza de genul:

IMG_0890


Nu era exact ce imi propusesem dar era un pas inainte. Asa ca l-am laudat si incurajat. Facuse efortul de a imbina latura practica a lui cu dorinta mea mai putin practica, din punctul lui de vedere, de a primi flori. Luase macar o floare care sa "tina mai mult" daca tot a dat banii pe ea. 

Acum suntem la pasul trei. Ii explic ca mai exista si alte flori decat cele la ghiveci. De exemplu pe site-ul Floraria Mobila exista multe buchete flori. Este un magazin online de unde poti alege pentru "iubita" ta aranjamente florale absolut superbe. De exemplu mi-e mi-a atras atentia in mod deosebit acest aranjament cu orhidee si mini trandafiri.

a98_din_4_cupe_orhidee_2_tros_wax

Cum eu sunt iubitoare atat de orhidee, cat si de trandafiri, acest aranjament alcatuit din 4 cupe orhidee cymbidium, 2 mini trandafiri, wax flower, verdeata si accesorii este absolut perfect.

Asa ca barbatilor din lumea intreaga va dau un sfat prietenesc. Cumparati- va linistea cu o floare/ aranjament floral. Pana la urma nici nu costa atat de mult avand in vedere toate lucrurile pe care le fac pentru voi femeile din viata voastra. Si apoi nu e nici greu. E doar cu click (si la clickuri sunteti mai mult decat buni mai ales cand trebuie sa va ajutati consoartele la treburile casnice- scuze nu m-am putut abtine! ;) ). Nu trebuie sa faceti efortul de a merge la piata, de a va targui si de a veni cu buchetul la mana ca sa vada toti ceilalti din gasca "ce pampalai" sunteti. 


P.S. Intrati pe pagina de facebook pentru a va tine la curent cu ultimele tendinte in materie de flori (promit ca nu spun nimanui, ramane secretul nostru; cross my heart...)


Articol scris în campania “Floraria Mobila”  din cadrul competiţiei Toamna Bloggerilor/BlogAwards.

miercuri, 24 septembrie 2014

NU ESTI "OM", DACA N-AI IPHONE! 6!

Traim in vremuri in care lumea evolueaza "repede rau". Parca ieri eram toti trasi la indigo la scoala si la munca, nimeni nu avea telefoane si totusi n-a crapat sufletul in niciunul dintre noi si tot aici suntem. Dar asta e o alta poveste. Azi daca iti uiti o zi telefonul acasa sau ii moare bateria suna a apocalipsa. Azi daca nu ai Iphone, nu existi...

Si acum sa trecem la ceea ce e mai important. Azi e bine sa ai telefon! Da nu asa de oricare. Iti trebuie telefon smecher, din ala de sa plangi in pumni cand ai pierdut lupta cu gravitatia si a atins parchetul sau betonul. Din ala de iti vine sa te duci sa muncesti in Spania la capsuni, doar sa ai suficienti bani ca sa ti-l cumperi! Din ala de iti prinzi urechile mult si bine in setarile lui ca sa vezi prin incercare si esec sau reusita ce mai stie, ce mai face...Ca doar e smartphone, nu jucarie. 

Dar cred ca stiti deja foarte bine ca nu esti "om", daca n-ai Iphone! 6! Si ca sa fim in trend tovarasi dragi va informez ca Iphone 6 vine in Romania prin Quick MobileQuickMobile a adus in premiera in Romania cele mai noi telefoane ale companiei Apple, toate cele 18 variante de iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Acestea sunt disponibile în trei culori si anume Space Gray, Silver si Gold si trei variante de memorie: 16 GB, 64 GB şi 128 GB. Preturile noilor modele iPhone pornesc de la 3.499 de lei pentru variante de 16 GB a iPhone 6, respectiv 3.999 de lei pentru iPhone 6 Plus. Cel mai scump model este cel de 128 GB. Un iPhone 6 cu o astfel de memorie costa 4.499 de lei, iar un iPhone 6 Plus 4.999 de lei. Pentru mai multe variante si preturi: telefoane Apple.

iphone-6-quickmobile-1


Asa ca aliniati-va la start si go. Nu va speriati!Nu-i maraton din ala adevarat de trebuie sa curga apa pe tine pana ajungi la locul stabilit. E din asta mai cool, virtual,  de stai in fata calculatorului in scaun, cu o cafea in mana si "clickaiesti" ca sa obtii ce iti doresti. Ai doua moduri in care il poti obtine: fie il cumperi repede, fie citesti paragraful de mai jos. 

Deci mana pe mouse (ala cu fir, nu ala cu coada, da voi va stiti deja cu engleza mai ceva ca Base', nu?), click aici ca sa iti poti castiga cu mana ta noul Iphone 6. Ce trebuie sa faci? Arunca o parere in mediul virtual spunand intr-un comentariu cat de mult contează faptul ca iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile? (poti face acest lucru pana pe data de 9 octombrie). Si daca pana atunci ti-l faci prieten pe random.org ;) e clar ca povestea va avea un final cu happy end. Si nu uita: nu esti "om", daca n-ai Iphone! 6!

CU HIMALAYA DE LA MISIUNE IMPOSIBILA LA MISIUNE INDEPLINITA!

Meseria de parinte e cel mai frumos lucru de pe pamant. Asa cum stii si tu, copiii nostri, sunt misiunea noastra in viata, scopul nostru in viata si pana la urma fericirea noastra. Si totusi meseria de parinte vine la pachet cu multe provocari din care ne straduim mereu sa iesim invingatori.

De exemplu pentru mine una dintre cele mai mari provocari este sanatatea copilului meu. Cand el nu se simte bine, nici eu nu ma simt bine. Si uneori imi vine sa ma plang ca am avut parte de suficiente provocari si sa ii cer vietii (sortii) sa imi mai dea cate o pauza, cate un respiro, mai ales cand vine vorba de problemele de sanatate ale celui mic. Uneori mi se pare ca sunt intr-o misiune imposibila. 

Dar sa detaliem! A inceput de curand scoala! Si ca si cum nu ar fi fost suficient mersul la munca, pregatirea celui mic pentru scoala (alergatul in toate partile ca totul sa fie perfect pentru prima zi de scoala) a urmat bineinteles o raceala. O raceala care a inceput subtil cu putina raguseala, cu putina tuse si cu "scartaiala" (scartaiala in limbajul parintilor inseamna maraiala si plans fara motiv doar pentru ca....)  aferenta din partea celui mic. Si uite asa niste zile care trebuiau sa fie frumoase, de acomodare la scoala, de imprietenire cu alti copii au inceput sa fie niste zile urate, plangacioase de-a dreptul. 

Salvarea mea a venit intr-un moment in care nici nu ma asteptam la o mana de ajutor. Asa cum va spuneam aici si aici Himalaya a fost prietenul de care aveam nevoie la inceput de an scolar.

Cu Himalaya am trecut de la misiune imposibila la misiune indeplinita. Cum? Am inceput bineinteles cu un croseu direct la raceala nesuferita care isi pusese in gand sa ne impiedice sa ne bucuram de primele zile de scoala. Koflet Sirop era asul nostru din maneca. Am inceput sa ii dau copilului meu cate 3 lingurite pe zi din acest sirop si dupa doar 2 zile raceala si tusea pierdea clar teren. Fiind un siropel din plante si miere nu a trebuit sa duc munca de convingere cu piticul meu pentru ca il ia zambetul pe buze. 

IMG_0773


Cel de-al doilea pas in lupta noastra pentru sanatate este fortificarea. Ca si la o cetate ridicam niste ziduri pentru ca inamicii (virusi) sa nu ne poate invinge. Zidurile le ridicam cu ajutorul unui alt produs de la Himalaya si anume Septilin Tablete

IMG_0835

Septilin este un supliment alimentar din extracte si pulberi naturale. Plantele din compozitie contin substante bioactive ce contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului prin efectul imunostimulator, marind capacitatea de autoaparare  a acestuia impotriva infectiilor. Cutia contine 100 de tablete (pentru copii va ajunge conform modului de administrare o perioada de 50 de zile, iar pentru adulti o perioada de 25/ 16 zile).

IMG_0872


IMG_0881


 

 

 

 

Pentru obtinerea unor rezultate favorabile asupra starii de sanatate, acest supliment alimentar se poate administra timp de 1-6 luni astfel:

IMG_0877




  • copii peste 6 ani (aici se incadreaza si piticul meu): 1 tableta (un soldatel cum ne place noua sa ii spunem) de 2 ori pe zi

  • adulti: 2 tablete de 2-3 ori pe zi


IMG_0883IMG_0885

Cu Himalaya trecem mai usor peste momentele grele si lupta pentru sanatatea noastra e mereu castigata. Cu Himalaya trecem de la misiune imposibila la misiune indeplinita. Cu Himalaya ne putem bucura de momente frumoase! 

IMG_0723


Si asta nu e tot!Himalaya Herbal HealthCare ofera un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de euro unui cititor al blogului. Tot ce trebuie este sa citesti articolul si sa iti exprimi parerea sau sa raspunzi la intrebarile de mai jos:

Tu cum fortifici sanatatea ta sau copilului tau? Care este ajutorul tau in lupta pentru sanatate si momente fericite?

luni, 22 septembrie 2014

CU SHEINSIDE TOAMNA E MAI FRUMOASA!

Toamna asta e cam morocanoasa, chiar uracioasa...Parca in alti ani era mai frumoasa: cu raze de soare destul de caldute, cu frunze in toate culorile curcubeului...O fi imbatranit si ea, oare? Oricum nu mi-e draga pentru ca a venit cu un alai de ploi, vreme rece si noroi...Stiu ca ai inceput deja sa selectezi hainele din garderoba ta! Cele de vara sunt puse la hibernat iar cele de toamna iarna sunt puse mai aproape pentru ca ai nevoie de ele. Si sunt convinsa ca deja ai inceput sa te plangi ca nu prea ai haine suficiente. Deci la orizont se intrevede o sedinta de shopping. Ce ai zice de o sedinta de shopping online? Stai pe scaunul tau de calculator, ai o cafea in mana si rasfoiesti paginile unui magazin virtual cu produse de calitate care sunt la reducere? Suna de vis nu? Ei bine acum chiar poti face acest lucru pe sheinside.

Asa ca eu mi-am luat deja pozitia in scaunul meu, am deja cafeau aburinda in mana si am inceput cautarea. 

Primnul produs pe care am pus ochii este o bluza din bumbac chic, simpla, dar in acelsi timp eleganta, cu un mesaj cool: I woke up like this. Are o croiala rotunda in jurul gatului, maneci lungi si ce este cel mai important este din bumbac ceea ce imi garanteaza ca imi va tine de cald in zilele racoroase de toamna. Are o reducere de 50% pretul fiind redus de la 33.98 $ USD la 16.99 $ USD.

1405478738377639022

 

Al doilea produs pe care l-as alege pentru garderoba mea de toamna sunt o pereche de pantaloni skinny, material de jeansi, culoare negru (negru te face sa arati mai slaba ;) . Sunt la reducere de la 25 $ USD la 20 $ USD.

1402474538137370543


Si ca tinuta sa fie completa am completat-o cu un cardigan superb. Este din bumbac calduros, imbina doua culori clasice usor de asortat alb-negru, are maneci lung si este modern prin modelul asimetric. Si acesta este la reducere de la 25.50 $ USD la 21.50 $ USD.

1408777816234869509


Bineinteles ca lista ar putea continua din punctul meu de vedere la nesfarsit pentru ca pe sheinside sunt sute de produse pe gustul fiecaruia.

Tu ai inceput sa iti improspatezi garderoba de toamna? Ce produse iti trebuie neaparat pentru ca toamna asta sa fie mai frumoasa?

Iti recomand sheinside pentru ca aici reducerile te ajuta sa cumperi mai mult la super calitate.

1411119284143259371