luni, 21 martie 2016

Primavara asta te imbraci cu XTina!

           Incet, timida, cu pasi nesiguri, primavara incearca sa se impuna. Si, noi, fetele abia asteptam. Ne-am saturat de haine groase, care ne acopera silueta, care nu ne avantajeaza. Si, daca tot miroase deja a primavara, garderoba noastra ar trebui sa capete si ea un iz primavaratec. Trebuie sa adaugam piese noi, moderne, chic, care sa ne scoata din anonimat, sa ne faca sa fim remarcate, insa, fara a afecta bugetul nostru.  Magazinele online sunt cea mai convenabila metoda de a face shopping din comfortul propriei locuinte.
          Asa ca azi am sa va povestesc despre magazin cu haine online unde gasiti absolut orice doriti la preturi foarte bune. 
       Este vorba de site-ul XTina.ro unde gasiti toate categoriile dorite: pantaloni, fuste, rochii, geci, cardigane, veste, sacouri, bluze, tricouri, camasi, incaltaminte, accesorii- seturi bijuterii, coliere, cercei, bratari, esarfe, genti, papioane. Lipseste ceva? Bineinteles ca nu! Sunt produse moderne, incredibil de frumoase, la preturi buuuune! Bineinteles ca am pierdut ceva timp hoinarind prin toate categoriile de pe acest site  si admirand produsele. Sunt atat de frumoase, moderne, delicate, incat cu greu te poti hotari ce iti place mai mult. Bineinteles cand trebuie sa alegi sau sa te limitezi e si mai greu.
          Pentru ca sunt intr-o dispozitie de primavara mi-am creat o intreaga tinuta de pe acest site:


    Rochie Petit White Dots click aici
Geanta Xtina Cream Jacket click aici
Esarfa gradient balck and white click aici
Set colier, cercei si bratara Sparkles click aici

          Si pentru ca mereu sunt tentata de diverse produse de la rochite pana la haine groase si cardigane, aceasta va fi doar prima comanda. Am ales deja si produsele pentru urmatoarea comanda dar astea am sa vi le dezvalui intr-o alta zi.  Tu ce ai ales de pe acest site? Ti-ai creat tinuta perfecta pentru primavara? ce mai astepti? Primavara asta te imbraci cu XTina!