miercuri, 29 iunie 2016

Unde frigider nu e, nimic nu e!

         Povestea incepe cu un el si o ea...Erau tineri, iubirea lor era si ea la fel de tanara...Nu le trebuia nimic, caci dragostea le tinea loc de toate...Incet, incet, timpul a trecut si si-au dat seama ca au nevoie si de alte lucruri in afara de iubirea lor...Si cum dragostea trece prin stomac, si mancarea prin frigider si-au dat seama ca au nevoie de un frigider...Nu stiau prea multe la acest capitol, si nici bugetul nu le permitea sa stie prea multe...Au cumparat un frigider ieftin, fara prea multe recomandari (big mistake, asa cum urmau sa isi dea seama in curand)...De altfel, l-au si poreclit Ieftinel...
          Dupa cateva zile Ieftinel a ajuns la casa noua...
       O perioada, Ieftinel, s-a purtat ireprosabil...Stiti voi, asa cum ne purtam cu totii la noul loc de munca in primele zile...Nu o oftat niciodata, nu a dat rateuri, a dus cu brio la capat fiecare sarcina pasata lui...Insa dupa o vreme, a inceput sa se obrazniceasca....Cand iti era lumea mai draga, incepea, fie sa inghete de ziceai ca esti in Ice Age (antrenamentul de forta era abolut necesar in acest caz daca vroiai sa deschizi usa de la frigider fara sa te proptesti in muschii fesieri), fie sa lacrimeze pana cand gheata se prelingea si scurgea pe parchetul nou din living de ziceai ca esti pe Titanic... Cum se terminau aceste episoade? Greu, cu rugaminti Las Fierbinti... Putea fi impacat numai dupa ce toate alimentele erau scoase din el, era sters si uscat astfel incat temperatura sa fie perfecta...Si aceasta operatiune nu era tocmai relaxanta...Dar el si ea s-au atasat de Ieftinel...Il mangaiau si il rugau:
          -Hai Ieftinel fi si tu baiat bun...Nu ne mai pune pe jar ...
       Dar Ieftinel devenea tot mai obraznic pe zi ce trecea...Noaptea, cand in casa se facea liniste deplina, si el si ea adormeau, mai ceva ca in filmele de la Hollywood, Ieftinel incepea sa bolboroseasca, sa vajaie si sa pocneasca din toate incheieturile...La inceput, ea, mai sensibila la zgomote, cu parul valvoi, ochii umflati, a pipait in intuneric, a gasit o bata de baseball si a inceput sa inainteze tremurand de spaima ca intrasera niscaiva hoti in casa...Usa insa era inchisa, totul era in regula si urmand zgomotele a ajuns...Unde? Langa Ieftinel! Si-a sters broboanele de pe fata bucuroasa ca scapasera de un jaf...Dar in noptile urmatoare, zgomotele similare cu cele din Exorcistul au continuat ... Sa dormi cu Ieftinel in aceeasi casa devenise Misiune Imposibila...Chiar si asa, el si ea s-au obisnuit... In loc de Twinkle, Twinkle, little star adormeau cu bolboroseli, gemete si pocnituri...
         Cu timpul, zgomotele au inceput sa dureze din ce in ce mai mult incat aveai impresia ca dormi pe un aeroport de unde decolau din jumatate in jumatate de ora avioane...
          Cu toate aceastea le era greu sa renunte la el...El era inceputul relatiei, primul prieten (fie el si de-a dreptul insuportabil)...Poate daca el ar fi renuntat la lupta le-ar fi fost mai usor...Insa...Timpul trecea si Ieftinel rezista...Era un fel de Bruce Willis...Die Hard!!!!
          Intr-o zi insa,tocmai se intorsesera acasa de la serviciu si cand au intrat in casa au avut parte de o surpriza demna de 112...In casa un fum inecacios de ziceai ca au tocmai au aterizat bombele din al doilea razboi mondial...Spaima s-a transformat in teroare cand si-au dat seama ca fumul venea de la Ieftinel care era inca alimentat la priza..asa ca putea sa se intample orice...L-au deconectat de la "aparate"...Si-au dat seama ca Ieftinel suferise un atac de cord fatal...Nu mai putea fi salvat...L-au plans cat l-au plans...si si-au spus ca "unde frigider nu e, nimic nu e " ....dar viata merge inainte...sau cum spune englezul "show must go on"...De data asta insa, filmul va fi diferit...
          Vor alege un frigider de calitate, cu un design deosebit si cu o garantie luuuungaaa...Cat mai lunga...Asta inseamna ca daca vor fi probleme "medicale" cineva le va da de capat mai ceva ca in Grey's Anatomy!
           Stiau deja ca un frigider e un prieten de lunga durata si ca, intre acesta si ei, trebuie neaparat sa existe un Love Story. 
            Ce au ales? Au ales o combina frigorifica care, cand isi aminteau de Ieftinel, ii trimitea cu gandul la Frumoasa si Bestia. 
               Pe langa design, calitatile erau incredibile si greu de numarat pe degetele de la o mana (sau doua). 
            

        Cum se numea ea? Se numea Liebherr si isi etala calitatile stralucind in bataia soarelui (la soare te puteai uita, dar la ea ba!):

Dovedit mai sănătos prin păstrarea prospeţimii
Calitatea răcirii profesionale fără depuneri de gheaţă şi fără deshidratarea alimentelor
Climat perfect pentru vinuri nobile
Suprafeţe fără amprente, uşor de curăţat şi rezistente la zgârieturi
Mai multă siguranţă si confort în amortizarea închiderii uşii
Flexibilitate în depozitare
Demonstrat mai puţină gheaţă
Cuburi de gheaţă de cea mai bună calitate pentru fiecare ocazie
Noile dimensiuni în economisirea energiei
Control independent şi precis al temperaturii
Congelare de calitate profesională
Facilitatea comunicării în reţea a aparatelor
Climat perfect pentru trabucuri
Montajul aparatelor potrivit bucătăriei dumneavoastră
Prospeţime la superlativ
Calitate de exceptie și design modern
Congelare rapidă a alimentelor, conservând vitaminele
Răcirea rapidă a alimentelor proaspăt depozitate
Un concept de iluminare inovativ


Suprafețele de înaltă calitate cu finisaj argintiu

              
       Avand in vedere incontestabilele calitati, garantia de 6 ani (ai auzit bine!!!!6 aniiii) si frumusetea ei povestea, fara doar si poate, se incheie cu  "au trait fericiti pana la adanci batraneti" ...si el, si ea, si FRUMUSETEA!!!!


Nu esti tu cand ti-e sete! Ia un ICE TEA!

      E vara! Mercurul din termometre s-a incins pana la aproape 40 de grade! La fel si nervii nostri! Oriunde te uiti oamenii reclama vara si se vaieta...Ce vara mai e si asta? Nu poti respira de atata caldura!
     Ma intalnesc cu prietenele...Primele cuvinte : Mor, de cald! Nu mai pot, M-am saturat de caldura asta insuportabila! Transpiratia curge siroaie pe fata (si nu numai) noastra? Cum sa fii sexy la 40 de grade! Abia reusesti sa nu faci cu nervii!E clar, nu ai cum sa fii tu, cand ti-e sete! Ia un ICE TEA!
      AAA!!! Un ICE TEA!! Exact la momentul potrivit! Ceva ce va salva vara ! ? O terasa si un ICE TEA!
      Dar terasele sunt full pe perioada de vara! Toata lumea cauta acelasi lucru! Racoare si relaxare!
     Fetelor! Am o idee! Terasa la mine acasa! Luati-va ochelarii de soare si buna dispozitie...De restul ma ocup eu!De unde? De pe ARTA CEAIULUI! ICE TEA in toate variantele, pe toate gusturile!
   


luni, 27 iunie 2016

Summer in the city is beautiful with shein.com




SUMMER IN THE CITY

Take 40% OFF Over AUS$55     CODE:KS40

Take 45% OFF Over AUS$105    CODE:KS45

You will find your love in the city.

You will have fun in the summer.

You will get your latest fashion from SheIn.

What are you waiting for?

Do not hesitate, just buy it. here: SUMMER IN THE CITY


click here


Summer in the city is beautiful with shein.com




SUMMER IN THE CITY

Take 40% OFF Over AUS$55     CODE:KS40

Take 45% OFF Over AUS$105    CODE:KS45

You will find your love in the city.

You will have fun in the summer.

You will get your latest fashion from SheIn.

What are you waiting for?

Do not hesitate, just buy it. here: SUMMER IN THE CITY


click here


duminică, 26 iunie 2016

Drum spre mare presarat cu jucarii!

      A venit vara mult asteptata! Si odata cu ea vacanta mare! Unde mergem in vacanta mare? Logic!!!La mare! 
      Cum eu, mama ranitilor, sunt vesnic ancorata in realitate, am invatat, nu foarte greu, ca un drum lung trebuie musai salvat cu activitati care sa il tina pe cel mic ocupat. Cand cel mic e ocupat toata lumea e fericita! Altfel planeaza asupra noastra bombe, mai ceva ca in al doilea razboi mondial. 
        Asadar ne asteapta un drum lung (vreo 800 de km) pana la mare! Cum trebuie sa fie drumul pana la mare? Presarat cu jucarii. Si sa nu va inchipuiti ca doar una...Cam una pentru fiecare 100 de km. Altfel e jale.
         Am gasit cateva jucarii inteligente aici. Toate au telecomanda, asa ca pot fi folosite in pauzele de masa sau de dezmortire a grupelor musculare. In rest sunt interesante si daca sunt multe pot sa mearga pe autostrada, pot sa faca accidente, pot sa ridice diverse lucruri, intr-un cuvant pot sa il tina pe cel mic fericit.


             

       Asa ca, va dau un pont. Daca va asteapta un drum lung spre vacanta impreuna cu cei mici, cateva jucarii sunt calea spre zambet. O vacanta reusita incepe cu un drum presarat cu jucarii!

De profesie visatoare!

      De profesie visatoare! Visez oricand, oriunde, cu si despre orice! Imi place sa visez cu ochii deschisi! Unele vise sunt noi, altele sunt vechi cu haine noi! Visele mele sunt mereu pline de culoare si sunt atat de indraznete incat nu am curaj sa le dau forma in cuvinte! Doar gandurile mele le stiu! 
        De ce visez mereu? Pentru ca realitatea mi-a dovedit ca, cu cat visezi mai mult, cu atat ai sanse ca visele tale sa se indeplineasca! Am avut vise mai mici, care pareau totusi imposibil de realizat! Si totusi, incet, incet au prins contur! Si de la vis la realitate a fost doar un pas! 
         Asa ca visez! Mereu! La tot ce vreau! Un vis de-al meu, mai vechi, dar mereu cu alta forma, este acela de a avea o casa! O casa cu gardulet alb, cu o curte verde, cu un caine si copii care alearga si se joaca in curte! 

       
              Visez! Visez? Si ce daca! Visele mele mereu prin contur! Cu cat sunt mai reale cu atat sunt mai aproape de realitate!
          Asa ca am inceput sa caut! De ce ai nevoie pentru a construi o casa? In primul rand de materiale de constructii. Gasesc aici tot ce am nevoie ca visul meu sa devina realitate!
               

           


sâmbătă, 25 iunie 2016

Copilaria n-are varsta!

       Am sa imi incep povestea cu a fost odata...A fost odata un copil..Cu ochi mari ce cercetau universul intrebatori, cu ganduri mari care ar fi brazdat pana si cerul...Cu suflet neinfricat, neatins de limitele impuse de conventii sociale...Un copil liber, fara colivie...
     Copilul ramasese...Anii au trecut insa incet, incet in jurul lui a inceput sa se construiasca o colivie...La inceput mai mare, lasandu-i loc sa zboare, apoi din ce in ce mai mica, facandu-i zborul aproape imposibil,...Ochii cautau aproape, fara sa indrazneasca sa scruteze ca mai demult departarile...Gandurile mari erau imediat alungate de alte ganduri care ii spuneau "asa ceva nu se poate"....Spiritul neinfricat ramasese dar statea intr-un colt amortit...
     Copilul incerca adesea sa zboare neinfricat, sa spere, sa aiba visuri atat de mari incat il si speriau...Urma insa repede tacerea...Nu poti visa prea mult...Trebuie sa fii cu picioarele pe pamanat...
Intr-o zi insa...copilul a hotarat sa evadeze din colivie...
      Ce daca sunt un copil mai mare? Ce daca visele mele sunt imposibile? Daca vreau pot! Orice vreau! 
        Si-a luat un skateboard electric...si a inceput sa se joace...A inceput sa cerceteze iarasi zarea cu ochii intrebatori, a inceput iarasi sa isi lase gandurile sa zboare pana la cer, a inceput sa uite de frica de care i se amintea mereu...
       In jurul lui oamenii puneau iarasi colivia, dand din cap dezaprobator: "Un adult? Care se joaca? Nu se poate asa ceva!"
       Insa bucuria din suflet si joaca i-au dat putere sa scuture din cap si sa le spuna: : "Nu, nu un adult! Un copil mare! Si da! Care se joaca! Copilaria n-are varsta! "



luni, 20 iunie 2016

Have fun in the sun with shein.com sale!!!


     With shein.com this summer you really can have fun in the sun? Why? Because you have promotions incredible wich brings smile on your face! So smile, have fun in the sun!




FUN IN THE SUN

SALE!

Take 40% OFF Over US$55      CODE:FX40

Take 45% OFF Over US$105    CODE:FX45

Don't be afraid of the sun.

Have fun in this summer.

Get your favorite fashion style from SheIn.

Come on, just enjoy it. here: FUN IN THE SUN

click here


miercuri, 15 iunie 2016

American summer is a good summer! Only on shein.com!



American Summer

To be Cool in Summer 

Take 40% OFF Over US$55     Code:WJ40

Take 45% OFF Over US$105    CODE:WJ45

Get your coolest fashion from SheIn.

You will find your favriate outfit from SheIn.

Don't hesitate, just buy it.

here: American Summer

duminică, 12 iunie 2016

Your wish is about to come true! Sales on shein.com!

           Your wish is about to come true because on shein.com you have nou amazing sales and free shiping no matter on how much your order is. So saying this I guess you are already on site to look for what you need and make as soon as possible your order.

                                                                          click here

I have choosed this amazing dress because is very trendy and it has a very good price:


click here

What are you waiting for? What is your wish? Your whises come true with shein.com.

You can always find your favourite things from our site.

Take 40% OFF Over US$55     Code:JY40
Find your latest fashion from SheIn.

Take 45% OFF Over US$105    Code:JY45

Get your wishlist from SheIn.

sâmbătă, 4 iunie 2016

Silan- miroase mult si bine...!!!!

           In urma cu ceva timp, am primit in pachetul de buzzer, de la Silan si Buzzstore, spre testare noul Silan Soft  & Oils.




          Coletul continea o sticla de balsam de rufe din editia noua Silan Soft & Oils, 10 mostre de balsam sub forma de sticluta si 10 mini- pliante pentru a putea trimite vestea mai departe. Pentru ca vestile bune trebuie sa circule repede, mai ales printre prieteni. 
              De la mic la mare toata lumea a aflat, mirosit si testat despre un balsam intens, cu miros de sarbatoare, si anume noul Silan Soft & Oils.  
            

          Ce au descoperit? Un balsam care miroase mult si bine....!!!!



       Incearca-l si tu! Cu siguranta mirosul lui te va cuceri!



joi, 2 iunie 2016

Amazing sales on shein.com



Amazing sales on shein.com. Enter to see it yourself.


I choosed this amazing dress at an incredible price:





click here 
Shop Now.



It's time for crazy shopping.

Take 40% OFF Over US$55     Code:HY40

Take 45% OFF Over US$105    CODE:HY45

You will never find a bigger discount than this time.

Get your latest fashion from SheIn with the least cost.

Don't hesitate, just buy it.

here: SHOP NOW