sâmbătă, 10 decembrie 2016

Review Farmec - Crema activ hidratanta 24 h- Gama Gerovital H3 derma

     În urmă cu ceva timp am primit un alt produs de la Farmec pentru testare. Pe această cale țin să le mulțumesc pentru deschiderea spre colaborări cu bloggeri, colaborări care ne permit nouă, bloggerilor sa testăm produse și apoi să aducem în atenția voastră, a cititorilor, impresiile noastre. 

     Acest articol va fi dedicat unui produs special de la  Farmec, si anume  Crema activ hidratanta 24 hAcest produs face parte din gama Gerovital H3 derma +


CE SPUNE PRODUCATORUL: 

     Crema este gândită să refacă bariera hipolipidică și să compenseze deficitul de hidratare în profunzime a pielii uscate, stimulând capacitatea celulelor de a reține apa.
      Ceramidyl - Omega 3-6-9, prin conținutul de ceramide și acizi grași esențiali, etanșează spațiile dintre celule epidermei, sporind capacitatea de reținere a apei si reface bariera naturală de protecție a pielii care devine mai puțin permeabilă la factorii nocivi din exterior. 
   Aquaxylul are o acțiune complexă de hidratare și restructurare și contribuie la creșterea conținutului de Acid hialuronic, principalul rezervor de apă al pielii și stimulează sinteza ceramidelor care împiedică deshidratarea pielii în profunzime. 
     Sepiliftul asigură hidratarea de durată a pielii, corectează liniile fine și ridurile, protejează fibrele pielii de deteriorarea prin acțiunea enzimatică și asigură o protecție antiradicalică.
    Urea se găseste în piele ca și component important al factorului natural de hidratare și asigură hidratarea imediată a pielii. 

CE SPUN EU: 

     Crema vine într-un ambalaj simplu elegant, cutie de carton + recipient de sticlă, 50 ml, având valabilitate de 6 luni de la deschidere. Având în vedere faptul că, suntem în anotimpul rece și că, acum, factorii de mediu (în special temperaturile scăzute de afară) ne afecteaza tenul,  hidratarea pielii este, mai mult ca oricând, extrem de importantă și absolut necesară. Alegerea pe care am facut-o este perfectă deoarece, Crema activ hidratantă 24 h, se adresează în special tenului uscat, deshidratat, problemă cu care ne confruntăm majoritatea dintre noi  în anotimpul iarna.       Crema are culoare albă, textura ei este una destul de densă dar, spre surprinderea mea intră destul de repede în piele. Fiind o cremă destul de grasă am crezut ca o voi simți grea pe piele, însă dacă înainte de aplicare pielea mă strângea și chiar mă ustura ușor în anumite zone mai expuse la frig, după aplicare mi-am simțit pielea foarte hidratată fără senzația de sufocare a pielii. Mirosul este extrem de delicat, iar după aplicare rămâne doar o idee de miros. 
  
     După perioada de testare pot să spun despre această cremă că:

- intră destul de repede în piele

- hidratează extrem de bine pielea uscată și deshidratată (deși pe ambalaj se recomandă aplicarea de 2 ori pe zi eu am aplicat crema o singura dată pe zi, această aplicare fiind suficientă pentru a obține o piele hidratată). 

    O recomand în special în perioada rece când pielea pierde foarte mult din hidratare, dar și persoanelor care se confruntă tot timpul cu această problemă. Dacă doriți să achiziționați acest produs îl găsiți aici , împreună cu alte produse din această gamă. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu