sâmbătă, 1 noiembrie 2014

UN LAPTOP, O PISICA SI UN ACCIDENT BIZAR!

Stiu o sa spuneti ca intr-o poveste nu au ce cauta un laptop, o pisica si un accident bizar...Dar uite ca povestea asta chiar e cu un laptop, o pisica si un accident bizar...Si intre ele chiar exista o legatura...stranie...

Avem o prietena de familie indragostita de pisici. Fara pisici viata ei n-ar avea sens. Fara pisici n-ar fi ea...Bineinteles ca are in dotare 4 bucati pisici, mari, pufoase, rasfatate si , nici nu se putea altfel, poznase din cale afara. 

Cum e o zi in casa prietenei noastre? Cam ca in filmele cu prosti, doar ca e un film cu pisici. Pisicile alearga peste tot, se catara pe perdele, sa bat, se pandesc de dupa usi unele pe altele, se alinta, se cearta, se impaca... Ce mai ? Actiune tot timpul!

Doar ca aceasta armonie nu e perfecta mereu. In perioadele in care cei doi motani din dotare simt ca trebuie sa isi dovedeasca "masculinitatea", armonia casei dipare instantaneu. Care credeti ca sunt dovezile de "masculinitate", de dovedire a barbatiei si de marcare e teritoriului? Banuiesc ca va puteti imagina si singuri, dar n-as vrea sa va imaginati altceva asa ca am sa va asigur ca intelegeti exact despre ce este vorba. 

Deci fiind doi motani e clar ca mereu e o lupta pentru "masculul alfa". Adica fiecare doreste sa dovedeasca ca el e cel mai...si sa isi marcheze teritoriul astfel incat cei din jur sa inteleaga clar care le e locul...Asa ca incepe o competitie in a marca teritoriul (casa prietenei mele) cu...un anume lichid de culoare galbuie, cu miros foarte puternic, cu destinatie exacta. Unde? Cam peste tot! Nimic nu a scapat de "marcarea" celor doi motani. Si cand spun nimic, chiar asta vreau sa intelegeti. NIMIC! Nici chiar laptopul prietenei noastre. 

Cand a descoperit pata mare de pe laptop si mirosul puternic si intepator nu i-a venit sa creada. Bine ca laptopul era oprit in momentul "marcarii", dar asta nu schimba foarte mult situatia. Fusese marcat si gata! 

Acum vine adevarata problema. Cum vindeci un laptop de asa ceva? Si cum spui cuiva care e legatura dintre o pisica si un laptop? Sau cum nu spui daca mirosul o spune singur? 

logo-doctor


Cum sa mergi la un doctor de laptopuri si sa ii spui ca laptopul tau e victima luptei pentru suprematiei intre doi motani?


Bine, dupa ce si-a dat seama ca oricum nu are alta varianta, prietena noastra a hotarat sa iti duca laptopul la doctor. S-a consolat cu ideea ca oricum fiind doctor a vazut suficiente accidente bizare incat sa nu il mai mire nimic asa ca...


Cum s-a terminat povestea cu laptopul, pisica si accidentul straniu? Cu un  incarcator laptop si o carcasa laptop schimbate. A, si cu zambet din partea Doctorului Laptop. Vazuse multe la viata lui, dar asa ceva...


Articol scris în campania “Doctor Laptop”  /BlogAwards.


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu