duminică, 26 iunie 2016

Drum spre mare presarat cu jucarii!

      A venit vara mult asteptata! Si odata cu ea vacanta mare! Unde mergem in vacanta mare? Logic!!!La mare! 
      Cum eu, mama ranitilor, sunt vesnic ancorata in realitate, am invatat, nu foarte greu, ca un drum lung trebuie musai salvat cu activitati care sa il tina pe cel mic ocupat. Cand cel mic e ocupat toata lumea e fericita! Altfel planeaza asupra noastra bombe, mai ceva ca in al doilea razboi mondial. 
        Asadar ne asteapta un drum lung (vreo 800 de km) pana la mare! Cum trebuie sa fie drumul pana la mare? Presarat cu jucarii. Si sa nu va inchipuiti ca doar una...Cam una pentru fiecare 100 de km. Altfel e jale.
         Am gasit cateva jucarii inteligente aici. Toate au telecomanda, asa ca pot fi folosite in pauzele de masa sau de dezmortire a grupelor musculare. In rest sunt interesante si daca sunt multe pot sa mearga pe autostrada, pot sa faca accidente, pot sa ridice diverse lucruri, intr-un cuvant pot sa il tina pe cel mic fericit.


             

       Asa ca, va dau un pont. Daca va asteapta un drum lung spre vacanta impreuna cu cei mici, cateva jucarii sunt calea spre zambet. O vacanta reusita incepe cu un drum presarat cu jucarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu