vineri, 1 iulie 2016

Aproape de stele!

         Povestea incepe cu un el si o ea care, dupa ani de sacrificiu si renuntari, au ajuns in sfarsit sa isi cumpere casuta lor. Casuta lor era un apartament la mansarda. Sau, dupa cum cel mic al lor il descrisese, era  "aproape de stele". 
       Va intrebati de ce era aproape de stele? Pentru ca amandoua camerele aveau ferestre spre cer...Iar noaptea spre stele...Adica ferestre de mansarda! 
       Noaptea era o adevarata incantare sa numeri stelele, sa incerci sa gasesti Calea Lactee sau carul mare....Era un vis!
       Problema a inceput insa cand, dupa cativa ani, ferestrele de mansarda au inceput efectiv sa se topeasca sub razele soareui vara si sa planga mai ceva ca in Bacovia toamna. Si-au dat seama ca, celui care construise aceste apartamente, nu ii pasase decat ca bilantul lui contabil sa iasa pe plus.   
       Asa ca au inceput sa caute ferestre de mansarda de calitate, care sa le fie in continuare "poarta spre stele" si "leagan de vise", insa care sa ii si protejeze astfel incat anotimpurile sa ramana dincolo de sticla. 
       Si-au dat seama ca solutia lor o reprezenta ferestrele de mansarda VELUX . De ce? Pentru ca VELUX sunt sunt lideri in acest domeniu si pentru ca produsele lor sunt de calitate si de durata. O dovedeste experienta lor de peste 70 de ani in producerea de ferestre de mansarda de calitate superioara. Iar in Romania, compania VELUX este lider pe piata ferestrelor de mansarda fiind prezenta din anul 1997. Cine este lider este lider cu un motiv, nu? Va spun eu ca asa este!


           Dar sa ne continuam povestea! Daca tot vor inlocui ferestrele de mansarda cu cele mai bune posibile si-au dat seama ca vor avea nevoie si de niste rulouri VELUX. Aceste rulouri vor tine departe razele soarelui cand acesta va fi prea obraznic si va incerca sa intre cu picioarele in casuta lor si va opri dimineata sa ii ciocaneasca in cap micutului prea dimineata in vacantele cand somnul poate fi prelungit. Bineinteles, tot ele vor fi responsabile cu datul de bobarnace gradelor Celsius cand acestea se vor apropia prea tare de casuta lor. 
           Iar pentru living au hotarat ca alegerea sa fie ferestrele VELUX de dimensiuni mari! Cel mai mare avantaj, dar nu singurul, o reprezinta ventilarea camerei cu fereastra inchisa. Nu degeaba numele VELUX vine de de la doua cuvinte latine VEntilatio si LUX! Fiecare fereastra de mansarda VELUX vine cu o clapeta de ventilare. Cu cat fereastra este mai mare cu atat clapeta de ventilare va fi mai lunga deci ventilarea mai buna! Asa ca ele sunt alegerea perfecta!      
        Acum visele pot continua! Avem porti spre cer si spre stele in toata casa! Suntem atat de aproape de stele! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu