sâmbătă, 18 martie 2017

Inovația Caroli- singura mâncare cu notificare!

     Uite că am ajuns să o văd și pe asta! Mâncare cu notificare! Nici măcar nu am visat la așa ceva și nici nu mi-am închipuit că voi trăi vreodată în vremurile în care mâncarea are notificare! Ce înseamnă asta? E o întrebare pe care mi-am pus-o și eu în momentul în care am aflat ca așa ceva este posibil și că există chiar la noi în România. 
     Despre ce este vorba? Păi dați-mi voie să vă fac o scurtă prezentare! Cu siguranță ați auzit până acum, de cei de la Caroli Foods. Sunt mari meșteri în mezeluri gustoase care te fac să îți plouă în gură. Ce nu știați despre ei probabil este că sunt numarul 1 pe piața mezelurilor din România. 


      Cum or fi ajuns aici? Cu siguranță nu este vorba despre noroc. Este vorba de seriozitate, de produse de calitate oferite clienților săi. Compania Caroli are o istorie de peste două decenii în România (a pornit de la mică fabrică de mezeluri în București în anul 1994). În 2001 Caroli a semnat un acord de parteneriat cu Campofrio, cel mai mare procesator de carne din Europa.  Așadar nu putea ieși altceva decât calitate și standarde maxime. 
     Și, pentru că sunt cei mai buni, și le place ca standardele lor să fie mereu la înălțime cei de la Caroli se străduiesc în permanență să aducă pe lângă produsele de calitate și inovații pe această piață a mezelurilor. Așa s-a născut, prima #mâncarecunotificare din România! 
     Care este secretul? Este vorba despre calorimetrul termic.


     
        De ce este important acest carolimetru termic? 

     Pentru că atunci când temperatura unui produs nu este cea optimă, bacteriile patogene, cele care ne pot îmbolnăvi, găsesc mediu propice de dezvoltare și înmulțire, ceea ce ne poate afecta sănătatea. Așadar, o etichetă care să ne anunțe dacă produsul este păstrat în cele mai bune condiții sau nu este extrem de utilă, o adevarată comoară pentru sănătate! 

      Cum funcționează acest calorimetru termic? 

      Este foarte simplu. Atunci cînd temperatura de păstrare este optimă eticheta are culoarea verde. Dacă temperatura nu este cea optimă pentru produs, eticheta se transformă în culoarea galben, ceea ce înseamnă notificare de frigider. Cool, nu?



      Cu siguranță cei de la Caroli, vor extinde această etichetă si la celalte produse. Deocamdată o găsiți pe  salamurile Semenic Extra de la Caroli. 

      




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu