duminică, 5 martie 2017

Mașina mea! Bună, rea, e a mea!

           Povestea începe cu a fost odată! de ce? Pentru ca s-a întâmplat cu ceva timp în urmă! Eram tineri, proaspăt căsătoriți...Ca la 20 de  ani...nu fără griji, dar cu siguranță fără prea mulți bani! Proapăt absolvenți de facultate în căutarea unui loc de muncă! Și a unei mașini! Nu am avut norocul nici eu, nici el, sa moștenim de la vreo mătușă Tamara ceva case, mașini sau conturi în bancă așa ca singurii pe care ne puteam baza eram chiar noi. Mașina era indispensabilă pentru că după ce ne-am găsit un loc de muncă era destul de departe și de greu de ajuns la el fără un mijloc de transport personal. Căutarea nu a fost foarte lungă deoarece la câți bănuți aveam noi nu puteam lua aproape nimic. 
       Si uite așa ne-am ales cu o mașină destul de veche (bunica altor mașini care circulau în același timp cu ea pe șosea). O perioadă norocul a fot de partea noastră. însă pe urmă a început să cadă ba una, ba alta! Când cădea câte o piesă de la mașină puteai să vezi întipărita pe fața noastră spaima! Oare găsim piesa respectivă, oare unde o putem găsi, oare cât costă? Fiecare căutare era un adevărat coșmar deoarece trebuia să alergăm la fiecare parc de dezmbembrări auto în speranța că vom găsi piesa căutată. Iar cînd, în sfârșit, găseam piesa căutată am fi dat oricât doar să ne vedem cu ea și astfel să putem circula din nou cu mașinuța noastră. Aveam și un slogan care să ne ambiționeze în cătarea pieselor defecte: mașina mea! bună, rea, e a mea!!! 
       Privind retrospectiv, ce n-aș fi dat să existe în aceea perioadă dezmembrăripenet!


Ce înseamnă asta?Dacă încă nu ai aflat, îți spun din start că ești foarte norocos că ai ajuns aici și vei afla! Este spre binele tău pe termen lung. Site-ul este o bursă de piese auto, piese auto pentru orice mașina! 


      Aici, parcurile de dezmembrări postează anunțuri cu piesele auto pe care le dețin sau cu mașinile pentru dezmembrări. Încă de la prima vizită pe site vei vedea cât de ușor este să găsești piesa pe care o cauți de acasă din comfortul scaunului tău. Ai trei mari categorii: piese auto, cereri piese și parcuri dezmembrări. deasemenea poți posta anunțuri cu ceea ce cauți și poți cere oferte de prețuri. Ai o rubrică unde poți introduce toate datele mașinii tale (marcă, anul fabricației, motorizare, model, serie sașiu etc) și ce anume cauți, cererea va fi trimisă automat către toate centrele de dezmembrări prezente pe acest site și, în timp foarte scurt, vei primi oferte de preț cu piesa căutată de tine. Nu va trebui decât să alegi pe urmă dintre toate ofertele primite pe cea mai convenabilă din punctul tău de vedere.



       Dacă alegi varianta de a căuta printre anunțurile deja existente acestea sunt extrem de multe însă site-ul are motoare de cautare care îți ușurează căutarea pe județe, peisa auto căutată, marca mașinii etc.

        Un site bine structurat, ușor de navigat. Avantajele pe care le ai tu dacă intri pe acest site? Ia să vedem!

1. În primul rând nu mai consumi bani pe drumuri spre toate parcurile de dezmembrări auto din apropiere, ci stai acasă, comfortabil, cu o cafea in față și faci totul pe acest site extrem de bine organizat. Simplu și ușor!

2. Sigur găsești piesa căutată. Având la dispoziție atâtea anunțuri cu piese și atâtea parcuri auto de dezmembrări online este imposibil să nu găsești piesa dorită.

3. Câștigi timp! Timp din faptul că nu te mai plimbi aiurea dupa piesa căutată, dar și din faptul că piesele ajung exact unde trebuie prin curier, deci extrem de repede!

4. Și încă un avantaj extrem de important. Site-ul este în copntinuă creștere, zilnic noi utilizatori, noi parcuri auto se alătură acestui site așa că este ca la piață. Cu cât este mai mare piața, cu atât ofertele vor fi mai atractive și mai numeroase. 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu