marți, 30 mai 2017

Noile condimente lichide Vegeta- must-have în sezonul grătarelor !!!!

    A început vremea bună, vremea în care în sfârșit putem să ne întâlnim mai des cu prietenii, vremea în care putem, în sfârșit, să dăm drumul distractîei. Și, ce poate fi mai plăcut, decât să stăm cu prietenii la o masă bine gătită care să descrețească frunțile și să dea startul la zâmbete...Așa ca am un pont ...Sezonul gratarelor trebuie să înceapă neapărat cu cele mai noi condimente lichide lansate pe piață de către Vegeta. De ce sunt aceste condimente un must have în sezonul grătarelor? Pentru că sunt cele care ne vor face munca mai ușoara! Nu trebuie să mai pregătim noi soluția pentru marinat carnea (indiferent de felul ei), ci avem la dispoziție o gama variată, pe gustul fiecăruia dintre noi, cu care totul e extrem de usor. Alegem sortimentul de condiment lichid care este pe gustul nostru și al prietenilor noștri, pregătim carnea pe care dorim să o servim și amestecăm carnea cu condimentul....ne luăm  o pauză binemeritată de 30 de minute - timp iî care carnea se va marina și va căpăta un gust excepțional - dovada vor fi complimentele pe care le vom primi ulterior :)!
     Putem folosi, în funție de preferințelor papilelor noastre gustative si ale prietenilor noștri, una dintre cele 5 categorii de condiment lichid:


  1. Vegeta Condiment Lichid Universal pentru marinare
  2. Vegeta Condiment Lichid cu Usturoi pentru marinare
  3. Vegeta Condiment Lichid Barbeque pentru marinare
  4. Vegeta Condiment Lichid Picant pentru marinare
  5. Vegeta Condiment Lichid cu Bere pentru marinare

     Aceste condimente sunt așadar necesare oricărui Mini sau Master Chef ca noi :) deoarece cu ele totul este extrem de simplu. Condimentele lichide Vegeta sunt potrivite pentru marinarea și frăgezirea oricărui tip de carne, procesul de marinarea durând doar 30 de minute, urmând ca noi să pregătim carnea fie în tigaie, fie pe grătar, fie în tavă la cuptor. 
     Pentru prima masă eu am ales Condimentul Lichid cu Usturoi! A fost nevoie doar de 30 de minute! Atât de simplu, dar atât de gustos! 


     Voi ați încercat condimentele lichide Vegeta? Pe care dintre ele? Care a fost impresia voastră?

     
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu