vineri, 5 mai 2017

Schauma Nature Moments, o noua gama de produse pentru ingrijirea parului


      Schauma a lansat pe piata o noua gama de produse pentru ingrijirea parului, gama Nature Moments. Aceasta gama cuprinde 4 tipuri de sampoane si 3 tipuri de balsamuri: 

  • Honey Elixir & Barbary Fig Oil – sampon si balsam, 
  • Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera – sampon si balsam, 
  • Provence Herbs & Lavender – sampon si 
  • Succulent Raspberry& Sunflower Oil – sampon si balsam.

     In urma participarii mele la campania de testare desfasurata de catre BuzzStore si Schauma am fost selectata sa testez gama potrivita tipului meu de par,si anume Schauma Nature Olive Oil- sampon si balsam.



   Aceasta gama are ca ingrediente principale uleiul de masline si extras de aloe vera si este recomandata pentru repararea parului cu varfuru despicate. Atat samponul cat si balsamul au un miros placut, usor, si o textura fina. A fost nevoie de 2 samponari pentru a obtine senzatia de par curat dar consider ca sunt niste produse la care raportul cantitate/pret este unul corect. Voi ati folosit produse Schauma? Ce parere aveti despre ele?


     Cativa prieteni dragi au primit un saculet cu lavanda, planta renumita pentru calitatile ei relaxante, si ,bineinteles, recomandarea de a testa si ei ceea ce li se potriveste din noua gama lansata de Schauma. 
     Voi ati incercat pana acum vreunul dintre cele 4 tipuri de sampane sau balsamuri? Si daca da, care este parerea voastra?#buzzshauma#naturemoments









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu