duminică, 15 iulie 2018

Nou de la Schauma! Șampon și balsam Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower!

     În urmă cu ceva timp am fost aleasă de cei de la Buzzstore și Schwarzkopf să testez noua gamă pentru îngrijirea părului de la Schauma, 
     Noua gamă pe care am testat-o, Schauma Nature Moments, conține șampon și balsam cu apă de nucă de cocos și floare de lotus. 

     
      Șamponul Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower are la bază formula regeneratoare cu extract de nucă de cocos și floare de lotus, dezvoltată pentru a hidrata intens părul, oferindu-i suplețe și finețe până la rădăcină. Șamponul vine într-un ambaaj de 250 ml, conține doar esențe 100% de origine naturală și este potrivit petru părul uscat și foarte uscat. Mirosul este unul delicat, extrem de plăcut care te transpune pe o insulă exotică. Este perfect pentru îngrijirea părului pe timp de vară deoarece vara părul nostru pierde din vitalitate odată cu razele de soare. 

     Balsamul Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower, vine în completarea șamponului, hrănindu-l și regenerându-l în profunzime.Vine într-un ambalaj de 200 ml, are un miros plăcut și o consistență potrivită. aplicîndu-se ușor pe părul umed, după spălarea acestuia.

     Două produse bune, la preț bun, produse care merită să își facă loc în bagajul tău de vacanță. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu