marți, 6 martie 2018

Durerile de spate cedează cu ajutorul produselor naturiste de la Ayurmed!

      Legătura mea cu Ayurmed a început cu ceva timp în urmă...Aș putea spune chiar că avem o istorie împreună...Îmi plac produsele lor, îmi place ideea de sănătate obținută pe cale naturală.
      Astăzi vreau să vă prezint doua produse, pe care eu le-am folosit concomitent pentru că aveam niște dureri groaznice de spate (dureri cauzate de o scolioză, o hernie de disc și un chist arahnoidian cumulate) și mi s-a părut că aceste dureri necesită un tratament special. 
       Pentru că mă durea atât spatele (oasele), dar era afectat și un nerv durerea mergând pe picior am decis să folosesc în același timp OsteoPower și NeuroPower. Sunt două produse naturale, ambele de la Ayrmed.
      OsteoPower conține plante ayurvedice care susțin procesul de refacere a oaselor, a tendoanelor, ligamentelor și cartilajelor după traumatisme sau efort fizic prelungit. Produsul susține mineralizarea și structura osoasă la persoanele vârstnice, precum și activitatea normală a inimii, presiunea sangvină, procesul de coagulare, contracția musculară, funcționarea normală a sistemelor nervos și imunitar. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu