duminică, 11 mai 2014

REVIEW - Fond de ten The ONE ILLUSKIN ORIFLAME

Probabil ca stiti deja, cei de la ORIFLAME, au lansat de curand un nou brand de machiaj –THE ONE BY ORIFLAME .  Am testat cu drag toate produsele primite de la Oriflame si pentru ca imi sunt foarte dragi voi realiza o serie de postari pentru a acorda atentia necesara tuturor produselor testate. Asa ca acest articol deschide oficial seria postarilor THE ONE BY ORIFLAME

Noi femeile suntem mereu in cautarea perfectiunii...Mereu in cautare, vesnic nemultumite... Iar cand vine vorba de ten este foarte greu sa gasim un produs care sa ne impace din toate punctele de vedere.

Asa ca m-am hotarat sa incep  calatoria  THE ONE cu produsele din gama  FRUMUSETE DE ZI CU ZI din care fac parte: fondul de ten THE ONE ILLUSKIN, pudra THE ONE ILLUSKIN si corectorul THE ONE ILLUSKIN.

Brandul The One

Am sa incep review- ul meu cu descrierea fondului de ten deoarece cred ca este cel mai folosit produs cosmetic folosit de femei. Produsul arata asa:

IMG_7891

Este disponibil in 6 nuante: Porcelain, Fair Nude, Nude Pink, Light Ivory, Natural Beige si Olive Beige (eu am primit pentru testare Natural Beige). Produsul vine intr-un ambalaj de sticla rezistenta, dotat cu o pompita care face foarte usoara dozarea pentru aplicare. Are o textura fina, cremoasa, lejera.

Fotor051112207

 

IMG_7922

CE SPUN EI:

Fond de ten cu textură lejeră, ce reflectă lumina, oferind pielii o strălucire naturală. Textura satinată pune în valoare frumuseţea naturală a tenului, iar sferele inteligente din tehnologia HaloLight™ perfecţionează şi iluminează tenul. Formula non-grasă oferă pielii o senzaţie de hidratare. FPS 20. 30  ml

http://www.youtube.com/watch?v=2jsC-F2aCLE

CE SPUN EU:

Eu am unele probleme cu tenul (ca de altfel multe dintre voi) si prin urmare de la un fond de ten astept sa stearga cam toate aceste probleme de pe fata mea. Asa ca am inceput aceasta testare cu speranta ca acest lucru se va intampla. Nuanta primita pentru testare - Natural Biege este perfecta pentru tenul meu (care este putin mai inchis).

Dupa mai multe utilizari pot sa va spun urmatoarele:

AVANTAJE

  • este un fond de ten cu acoperire medie spre mare  (puterea de acoperire creste daca aplicam 2 sau 3 straturi de fond de ten fara ca aspectul natural al fetei sa fie afectat)

  • uniformizeaza culoarea tenului

  • are un aspect natural (nu matifiaza si nici nu straluceste pe fata)

  • nu se strange in liniile fine ale fetei, deci nu scoate in evidenta ridurile

  • are factor de protecție solară 20, iar nuanțele se adaptează tenului


DEZAVANTAJE:

  • acoperirea este medie la folosirea unui singur strat de fond de ten

  • rezistenta la transfer este de asemenea medie


CONCLUZIA:

Este un fond de ten bun, mi-a facut placere sa il folosesc si il port cu placere deoarece nu incarca fata si nici nu da senzatia de "masca". Mi-ar fi placut sa aiba o acoperire mai mare dar apreciez faptul ca este buildable, mai exact poate fi folosit în 2 straturi fără să încarce tenul și să lase acel aspect pudrat. Prin urmare merita atentia acelora pentru care fondul de ten este indispensabil in realizarea machiajului zilnic si mai ales a acelora care prefera un fond de ten lejer, natural. Va recomand cu drag acest produs dar cu rezerva ca trebuie sa il testati inainte de a-l cumpara pentru ca numai astfel veti sti cu certitudine daca vi se potriveste!

Daca sunteti si voi tentate sa incercati acest produs il puteti gasi  aici la pretul oferta de  27,99 LEI.

Voi ce  părere aveți despre acest fond de ten? L-ați încerca?

 

 

 

 

 

 

 

 

10 comentarii:

  1. […] echipa buna cu fondul de ten despre care v-am vorbit aici si cu pudra  despre care v-am vorbit  aici. Are o putere de acoperire medie de aceea nu cred […]

    RăspundețiȘtergere
  2. […] ← REVIEW – Fond de ten The ONE ILLUSKIN ORIFLAME REVIEW – Corector THE ONE ILLUSKIN ORIFLAME → […]

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu folosesc produse The One , sunt foarte bune !

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place <3 dar nu am folosit niciodata <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Bianca Roxana Anitei17 mai 2014 la 08:57

    Foarte simpatice produsele, am avut si eu sansa de a le testa! Sa le folosesti cu placere!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. cu siguranta le voi testa si eu

    RăspundețiȘtergere
  7. Fondul de ten de la The One a devenit deja preferatul meu ! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pretul este super, iar calitatea este de nivel inalt

    RăspundețiȘtergere