marți, 7 octombrie 2014

CONCURS IN PASI DE DANS

Iti place sa dansezi, ti-ai dorit mereu sa sa inveti un anumit stil de dans de la un profesionist? Acum ai aceasta sansa. Te invit la un concurs unde poti castiga un curs de dans.

logo-soft


Cursurile sunt oferite de SoftStep. Aici gasesti cursuri atat pentru adulti, cat si cursuri de dans pentru copii. Atuul lor este echipa. Este o echipa alcatuita din dansatori profesionisti care se remarca prin rezultatele lor obtinute in domeniu. 

Ai la dispozitie asadar o echipa profesionista, un loc modern, perfect adecvat dansului si pasiunea ta pentru dans. Nu iti mai trebuie nimic altceva,  nu? Sau poate ti-ar prinde bine un voucher abonament la cursuri de dans? Daca raspunsul este afirmativ tot ce trebuie sa faci este sa indeplinesti cerintele concursului pentru a intra in tragerea la sorti. 

Perioada:

5.10.2014- 5.11.2014

Premiile oferite:

IMG_0983


Premiul 1: 2 vouchere abonament la cursuri de dans (abonamentul inseamna 8 sedinte/ luna la orele de grup, iar pentru dansul de nunta valoarea unui abonament este o ora particulara pentru un cuplu). 

Premiul 2: 1 voucher abonament la cursuri de dans (abonamentul inseamna 8 sedinte/ luna la orele de grup, iar pentru dansul de nunta valoarea unui abonament este o ora particulara pentru un cuplu). 

Premiul 3: 1 voucher abonament la cursuri de dans (abonamentul inseamna 8 sedinte/ luna la orele de grup, iar pentru dansul de nunta valoarea unui abonament este o ora particulara pentru un cuplu). 

Conditii de concurs:

- Like paginii de facebook sponsorului Soft Step

- Like paginii de facebook blogului Just Life Scumpetea's Blog

- Like si share acestei pagini pe pagina ta de facebook

- Comentariu cu numele tau si linkul de share 

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat in termen de 3-4 zile de la incheierea concursului atat pe pagina blogului, cat si pe pagina de facebook. Bafta!

 

3 comentarii:

  1. alina corodescu https://www.facebook.com/alina.corodescu

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.facebook.com/alina.corodescu/posts/726222937465870

    RăspundețiȘtergere
  3. […] Andreea Maria  Giulieta  Beauty Barometer  Blogurici  Alexandra  Cristina  Pofta Buna  Scumpetea  Mihaela Istrate  Informatii […]

    RăspundețiȘtergere