marți, 14 octombrie 2014

DACA N-AI FI EXISTAT, TE-AS FI INVENTAT, EPILARE "DRAGA"!

Stiu, stiu, o sa ziceti ca asta e veche, fumata deja! Si aveti dreptate! Si o sa mai ziceti ca am copiat-o si nu e cool sa copiezi! Si aici aveti dreptate! Dar uite ca au mai fost si altii care au copiat si le merge bine... si nu numai oficial! 

Si o sa ma mai intrebati despre ce vorbesc? Unde-i firul, de unde sa luati capatul povestii? Ne e nici un fir...Sunt doar eu capu'....Nu dusa cu capu' (sper), ci cu capu' pe umeri incercand sa va spun ceva ce stiti deja...Hai ca iar am luat-o pe campie si e mai bine sa revenim la oile noastre.

Despre ce vorbesc? Despre epilare! Stiu ca deja jumatate dintre voi sunt gata sa abandoneze subiectul (este vorba de jumatatea plina de testosteron), iar jumatatea cealalta a ridicat deja sprancenele intr-un arc bine definit care exprima excact intrebarea cheie: ce as mai putea sa va spun nou despre epilare? 

In primul rand pot sa vorbesc asa in particular despre mine, ca la modul general lucrurile sunt relative. Eu, moa, persoana de fata, mor cand aud de epilare. Mor asa psihic (neuronii mei intra intr-o stare de agitatie extrema cand aud iarasi de epilare) si fizic (celulele mele mor efectiv de teama de a suporta iar vreo durere extrema doar de dragul de a fi ...frumoasa...). Cine naiba o fi zis ca sufera baba la frumusete nu a gresit...dar cine isi imagineaza ca ne si face placere...nu merita efortul de a fi mentionat....

Daca ii intrebi pe barbati de ce se epileaza femeile majoritatea o sa spuna ca de tampite... :)) Ca nu avem alta treaba si ca ne chinuie talentul! Cand eram cu ceara  pe picioare si ma pregateam de grandioasa smulgere mai ca tindeam sa le dau dreptate. Mare tampita mai sunt! Cine naiba  m-o fi pus....?

Dar cand te imbraci provocator si arati bine pana la ultimul detaliu, adica acela al "aranjarii" si la modul propriu si la modul figurat al firelor de par din diverse zone mai mult sau mai putin strategice, si cand efortul tau e admirat prin fluieraturi, pasaituri si alte manifestari tipic masculine, parca incepe sa ti se para ca merita.

Deci, dragi barbati, daca ne epilam de tampite, inseamna ca ne-am tampit din cauza voastra. Sau altfel spus ne-ati tampit de-a binelea daca am ajuns sa induram atata durere doar ca voua sa va creasca nivelul de ...adrenalina sau ce o mai fi.

Deci sa va fie clar: ne epilam ca e musai, nicidecum de placere sau ca nu avem alta treaba. Cine e de acord cu mine sa ridice doua degetele sus!Deci uite ca suntem deja de-o gasca!

Daca tot am ajuns la un consens (stiti si voi ce greu se ajunge la un consens in lumea asta fara sens) hai sa ne bucuram si sa ne facem o strategie.

Daca tot ne epilam, macar sa o facem cu cap. A trecut vremea cand incalzeam ceara pe foc si scoteam un fum in casa de imi era greu sa identific "intrusii" care urmau sa fie supusi masacrului. A trecut vremea cand plangeam la propriu in momentul in care ceara se facea una cu pielea mea fina si cand ma propteam si la propriu si la figurat in incercarea de a smulge tot "raul" de la radacina. Acum se poate altfel! Cum altfel? Da scroll in jos sa vezi! 

Acum exista un aparat pentru epilare definitiva. Stiu ca deja zambesti. Asa si trebuie! Pentru ca acest aparat iti asigura epilarea definitiva pentru tot restul vietii. Da, nu ai halucinatii, e purul adevar. 

Cam asa arata aparatul magic:

silkn-glide-epilator-ipl


E mic, prietenos, iubibil, cam asa cum esti si tu, nu?

Si este prefect pentru ca:

  • iti asigura epilarea definitiva pentru tot restul vietii (hip, hip, hurray!!!!)

  • nu are nevoie de consumabile

  • este ideal pentru zonele delicate ale corpului


Bine mai are si alte calitati pe care te las sa le descoperi singura. Daca ti se da totul "mura in gura" parca nu are farmec, nu?

http://www.youtube.com/watch?v=UPGsBFbrSUU

Cam asa o sa aratam, tu si eu, dupa ...stii tu, dupa ce!

silkn-glide-epilator-ipl (1)

Acum cand totul e atat de usor, mi-e usor si mie sa spun: daca n-ai fi existat, te-as fi inventat, draga epilare! Pardon, "draga"! Uitasem ghilimele de rigoare...Adica te-as fi inventat, dar chiar "draga" , nu stiu daca o sa ajungi vreodata!!! ;) 

P.S. Iar m-am luat cu vorba si era gata gata sa uit ca e si la promotie! E doar 840 de lei acum - inainte era 1200 deci iti mai raman bani si de niste pantofi care sa iti puna in evidenta...rezultatele ;) 

Acest articol a fost scris pentru Proba 4 – Total Pro Beauty, Daca n-ar fi existat epilarea... din cadrul competitiei Super Blog 2014.

Un comentariu: