sâmbătă, 18 octombrie 2014

SANDWICH CU PERSONALITATE DE LA...DELACO!

In zilele noastre nu poti urca pe scara ierarhiei sociale fara sa ai ...personalitate. Trebuie sa ai o personalitate puternica pentru ca altfel nu rezisti in jungla prezentului in care totul e inversat. Deci ca sa ne intelegem si ca totul sa fie clar: unde personalitate nu e, nimic nu e.

Cred ca stiti si voi cu totii ca,  de la Jung  incoace, exista patru tipuri de personalitati si ca fiecare personalitate are ingredientele ei. Aceste patru tipuri de personalitati au fost aplicate oamenilor, dar se pare ca exista o mica scapare in aceasta teorie. Mai nou a aparut o noua specie cu personalitate. Despre ce specie vorbesc? Este vorba despre specia sandwich de la Delaco. Ai auzit bine! Sandwich-uri cu personalitate de la ...Delaco.

  1. Sandwich sangvinic

  2. Sandwich coleric

  3. Sandwich flegmatic

  4. Sandwich melancolic


1. Sandwich sangvinic

Primul sandwich cu personalitate este cel sangvinic. Cum este sandwich-ul sangvinic? Este spontan, creativ, pur si simplu nu suporta plictiseala si rutina. Este expresiv si plin de energie. De cate ori te vei intalni cu el va avea altfel de ingrediente deoarece ii place sa fie mereu altfel. Constanta principala este branza Delaco, restul ingredientelor modificandu-se mereu in functie de dispozitia zilei. Intr-o zi va avea crema de branza cu verdeata, cateva rosii aruncate peste si, asa intr-o doara, o feliuta de sunca. In alta zi branza Delaco va fi combinata cu salata verde si atat. In alta zi...Dar cred ca ati prin ideea. Sandwich-ul sangvinic e mereu altfel. 

795


2. Sandwich coleric

Urmatorul sandwich cu personalitate este cel coleric. Este hotarat sa fie cel mai bun sandwich care a fost vreodata. De aceea combina o multime de ingrediente si nu se opreste pana nu atinge perfectiunea gustului. Uneori face chiar combinatii agresive doar pentru a obtine succesul gustului. Asadar in esenta lui va combina crema de branza cu usturoi, sunca, ardei (uneori chiar iuti), rosii, salata verde, masline, ceapa verde, dressing de usturoi etc. Uneori combinatiile lui nu sunt apreciate de toata lumea, dar acestea il ajuta intotdeauna sa iasa din anonimat.

796


 

3. Sandwich flegmatic

Urmatorul sandwich cu personalitate este cel cel flegmatic. Este sociabil, placut de toata lumea. Este foarte sensibil si ...dulce. Combinatiile preferate sunt cele clasice, care nu ies din tipare, deoarece are o mare capacitate de empatie si stie ca, aceste combinatii clasice, vor fi pe placul tuturor. Asadar el va combina doar ingrediente clasice cremă de branza natur, sunca de Praga, rosii, castraveti, salata verde, iar aceste combinatii vor fi intotdeauna cuminti.

794


4. Sandwich melancolic

Ultimul sandwich cu personalitate este cel melancolic. Este un sandwich calm, ordonat, nimic nu iese pe dinafara, Uneori, datorita tristetii care il inconjoara, nu prea are culoare si nici accente care sa il evidentieze. Este un sandwich de familie, loial si precaut. Branza preferata de el este crema de branza cu smantana deoarece este indragita de toti membrii familiei, mama, tata, bunicii, dar si de catre cei mici, si deoarece ii aminteste de copilarie. 

833


 

Nu stiu daca ati observat sau nu, dar pentru ca sunt atat de diferite, aceste sandwich-uri cu personalitate trebuie sa aiba un punct comun. Au intotdeauna primul strat, crema de branza si sunt intotdeauna Fan Branza, pentru ca branza Delaco este miezul personalitatii lor. 

Acest articol a fost scris pentru Proba 4 –Sendis Profile, Delaco- Fan Branza, din cadrul competitiei Super Blog 2014.

 

 

 

 

 

6 comentarii:

  1. Nu stiu daca crema de branza proaspata cu smantana te baga-n melancolie, dar te indeamna la visare in timp ce-ti lingi degetele :) Spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt FanBranza si cred ca m-as servi cu un Sendvis Flegmatic. Pot?

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si eu un sandwich melancolic cu Delaco

    RăspundețiȘtergere
  4. O abordare noua si interesanta - un sandwich melancolic, va rog. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere