luni, 8 august 2016

Must have de vacanta!Ce spun femeile si ce vor barbatii?

       Must have de vacanta! Un subiect care ajunge in discutie an de an, deoarece nu-i asa, an de an plecam in vacanta (una sau mai multe)? Si, prima intrebare care apare, inainte de plecare, este: ce luam cu noi? Intrebarea e simpla, dar raspunsurile sunt impartite in functie de ...sex. Da, ati inteles bine! Raspunsul difera daca esti barbat sau daca esti femeie! Cum asa? Foarte simplu!
        Daca intrebi un barbat ce ii trebuie in vacanta va spune ca prietenii, buna dispozitie si ceva bani in portofel. Daca insisti ca totusi trebuie sa ia ceva cu el, va pune pe lista maxim un slip, 2 perechi de papuci, doua tricouri si doua perechi de pantaloni. Maxim! Incap toate intr-un rucsac.
       Daca intrebi insa o femeie te va lua, inca de la primele cuvinte, durerea de cap! Iti va explica ca bagajul musai trebuie aranjat pe categorii, ca trebuie sa iti faci minim o lista ca nu cumva sa uiti ceva acasa (impresia va fi una apocaliptica de parca pleci undeva pe Marte unde nu exista nimic de cumparat in caz de nevoie)....
        Asa ca in functie de categoria in care ai intrat la nastere ti-e mai usor sau mai greu, cel putin cand vine de bagajul pentru vacanta!
          Eu fac parte din categoria celor care trebuie sa aiba mereu lista cu ce trebuie luat in vacanta si la care pregatirea pentru vacanta are drept rezultat vreo....15 bagaje. 
          Asa ca anul acesta, pe langa cele aproximativ 15 bagaje, I must have in vacanta inca un (pe langa celelalte 21) costum de baie
           Si acum, fii atent. Indiferent daca esti femeie sau barbat, ce voi spune te va interesa cu siguranta! Daca cumperi de pe zorile.ro, ORICE produs,  pana pe data de 21 august 2016 ai sansa sa castigi un weekend Sandalandala cu transport, mic dejun, campare si 7 prieteni asigurat . 

bg_slide general
             
Cum arata un weekend Sandalandala? Fix asa:  


o







           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu