luni, 22 august 2016

Review Gerovital Plant -Crema microderm-abraziune

In acest articol am sa va vorbesc despre un alt produs de la Farmec, si anume, Gerovital Plant - Crema microderm-abraziune


CE SPUNE PRODUCATORUL: 

Crema utilizeaza cristale naturale de corindon, piatra cu duritate comparabila cu cea a diamantului, care, in forma perfect transparenta, formeaza rubinele si safirele. Forma particulara a cristalelor permite o microabraziune eficienta. Crema imbunatateste tonusul si textura pielii, cu rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de ten, cu exceptia tenului cuperozic, cu acnee rozacee sau iritat. 

Uleiul organic de Flori de Mac, are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitati ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac, are efect calmant si de protectie a pielii. Este ideal in tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate si expuse factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii.

CE SPUN EU: 

Crema vine intr-un ambalaj de 30 ml, extrem de delicat si elegant, cu sigiliu.  


Miroase foarte bine, delicat, iar consistenta este aceea a unei creme normale.Culoarea este alba, iar pompita permite utilizarea si dozarea optima a produsului. Se recomanda ca acest produs sa fie utilizat o data pe saptamana. La aplicare, pe piele se simt particulele fine (e senzatia de aplicare a unui nisip fin pe piele) si o usoara senzatie de incalzire a fetei. Dupa aplicare, fata trebuie curatata bine (atentie la zona ochilor cu care trebuie sa evitati contactul). Senzatia de dupa este una de prospetime, iar tenul pare mai luminos si mai hidratat. Produsul poate fi folosit de persoane cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani. 


Dupa ce am folosit-o timp de o luna (o data pe saptamana) ma declar fan al acestei creme. Imi place totul la aceasta crema: mirosul, textura, faptul ca imi curata tenul in profunzime lasandu-l luminos. Va recomand sa incercati si voi acest produs pe care il puteti achizitiona de aici la pretul de 21, 42 lei. 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu