sâmbătă, 18 martie 2017

Dresurile care provoacă pasiuni arzătoare!

     Dintotdeauna, misterul și feminitatea au provocat pasiuni arzătoare. În special, noi, femeile, ne dorim să fim admirate și, de ce nu, curtate de către sexul puternic. Iar, pentru acest lucru, căutăm în permanență să fim feminine, dar în același timp senzuale, sexy, dar doar atât cât să stârnim pasiune, fără a depăși linia care duce spre vulgaritate. Ne place să fim frumoase, atât pentru imaginea care se reflectă din oglindă, cât și pentru cei care întorc privirea după noi, făcându-ne să ne simțim ”on the top of the world”. Bineînțeles, de-a lungul timpului, femeile au învățat sau descoperit tot felul de trucuri, accesorii, elemente etc. care să le permită obținerea acelui look perfect care să taie respirația celor din jur. Și acestea nu sunt puține.
    Un element extrem de feminin si delicat, un must have al garderobei oricărei femei sunt dresurile. Orice femeie le poartă undeva, cândva. Acestea dau oricărei ținute, feminitate și delicatețe și, bineînțeles, atrag priviri pline de pasiune arzătoare. Și dresurile, la fel ca modalitatea de exprimare a frumuseții fiecărei femei, au avut o evoluție destul de spectaculoasă. Dacă, la începutul lor, dresurile erau simple, fără a ieși prea mult în evidență, fiind doar un element care să completeze ținuta unei femei, acum dresurile au devenit un element extrem de important, care poate da personalitate unei ținute, o poate scoate din anonimat.   
      Recent am descoperit un magazin online Carouri.ro, un magazin care este un fel de paradis al ciorapilor, dresurilor, sosetelor etc, pentru femei, și, nu numai.  Aici, am descoperit și câteva categorii de dresuri de firmă, de cea mai înaltă calitate. Dresuri, ciorapi, șosete, aparținând unor firme precum Knittex. Marilyn sau Egeo, extrem de moderne și practice și, atuul principal, extrem de frumoase, chiar savuroase. Aici găsești, de exemplu,  dresuri Marilyn, dresuri care au propria lor personalitate. 

Ciorapi LUX LINE SATINELLE 80
    
       Am poposit ceva timp, destul de îndelungat, printre dresuri Knittex deoarece sunt extrem de incitante și incredibil de frumoase!

Ciorapi dama KNITTEX Follow me 20Ciorapi dama KNITTEX Eiffla 40

Ciorapi dama KNITTEX Flora 20

   Bineînțeles că am nimerit și într-o altă categorie de ciorapi, ciorapi femei Egeo, o categorie din care nu am putut ieși până nu am adăugat în coșul de cumpărături perechea preferată. 
     Extrem de multe produse, variate, pe gustul fiecăreia, produse de calitate, extrem de atrăgătoare, care, cu siguranță atunci când vor fi purtate vor stârni pasiuni arzătoare. Exact cum ne dorim noi, nu e așa dragi femei? 

Un comentariu:

  1. Bună Octavia. Sunt Alex. Eu personal găsesc o tipă în dresuri extrem de senzuală, incitantă, sexy, etc. Ador femeile care poartă dresuri. Optic, tactil... Sunt de nedescris senzațiile😉

    RăspundețiȘtergere