vineri, 5 august 2016

Desert sau oaza la tine in casa- diferenta o face aerul neconditionat!


        Iubesc vara de cand ma stiu! Am asociat vara mereu, mai ales in copilarie, cu vacanta, cu timpul liber de pierdut sau de castigat pentru lucrurile cu adevarat importante. Dar, de cand imi petrec verile la bloc, intre betoane care, atunci cand gradele Celsius cresc in termometru devin adevarate furnale, parca nu ma mai inteleg atat de bine cu vara! Uneori am chiar si ganduri de divort cu ea :) . 
         Pentru ca locuim sus, la mansarda, temperaturile sunt atat de ridicate incat ma ia durerea de cap doar cand ma gandesc la ele (de altfel am si ascuns termometrul pe ideea ca ce nu stii nu iti poate face rau :) ). Uneori, cand temperaturile sunt insuportabile, aerul devine aproape de nesuportat si am impresia ca nu sunt la mine acasa, ci intr-un desert arid care imi seaca fiecare celula a corpului. Noptile (uneori am impresia ca dorm in interiorul unui vulcan) sunt si mai greu de suportat! Aerul devine atat de cald incat ai impresia ca esti intr-un cosmar in care nu poti respira, iar broboanele de sudoare apar peste tot. Uneori sotul glumeste si zice ca nu trebuie sa disperam si ca ar trebui sa fim recunoscatori ca avem propria noastra sauna acasa, gratuit. 
        Dar, stiti si voi! Totul are o limita! Uite ca eu am ajuns la limita aceea! Nu mai pot! Nu mai suport temperaturile de vara atat de ridicate! Adica sunt eu rabdatoare, intelegatoare, stoinica, sau cum mai vreti, dar pana la un loc! Adica, pana cand? 
          Si uite asa s-a ajuns in punctul in care sunt acum! Adica acela in care eu sunt la capatul rabdarii si puterilor si in care caut solutii pentru problema pe care o avem! Asadar problema o reprezinta gradele din termometru. Solutia: aer conditionat!


       Asadar, e clar! Am sa cumpar aer conditionat pentru ca mica noastra casuta sa se transforme din desert in oaza. Dupa ce am studiat cu atentie problema (imi place sa fiu informata in ideea ca un om informat e un om puternic) am ajuns la concluzia ca trebuie sa cumpar un aparat de aer conditionat de la o firma serioasa. Si asa, am ajuns la http://www.aerneconditionat.ro/ . Este incredibil acest site, parca ar fi fost creat pentru a-i ajuta pe cei care au aceeasi problema cu a mea. Este un site destinat doar aparatelor de aer conditionat, un fel de rai al aparatelor de aer conditionat. Am ajuns foarte usor in categoria in care pot alege (ma simt de parca mi s-ar fi indeplinit cel mai mare vis posibil) aer conditionat 12000 BTU cu montaj. Cel care m-a cucerit inca de la prima vedere este Aerul conditionat Yoki YW12ITInverter 12000 BTU. 


Care sunt calitatile care m-au convins? 
          In primul rand (nu stiam si poate nici voi, dar uite ca omul cat traieste tot invata) are 4 functii: dezumidificare, incalzire, ventilatie si racire. Deci e ca si cum as avea patru aparate intr-unul singur.          Producatorul este unul de marca si bineinteles ca aerul meu conditionat are clasa energetica racire A++ (stiti voi consum mic, mic de tot) si clasa energetica incalzire A+. E foarte bine, nu? Pentru ca mereu apare intrebarea si daca si in ce mod bugetul nostru va fi afectat ulterior de aparatul cumparat! Ei bine cu un aparat atat de bun ca si acesta bugetul nu este absolut deloc zguduit. 
        Si, nu in ultimul rand, aparatul are un design care multumeste si cea mai tipicara persoana (adica pe mine). este simplu, clasic, merge cu tot ce am (sau ai) in casa. 
       Este foate silentios! Asta inseamna ca nu vei avea in casa un tractor, ci ca nici nu ii vei simti prezenta (la nivel de decibeli ma refer).
          Are functii de protectie ( are integrat un modul de protectie care ii permite sa functioneze cgiar si atunci cand exista fluctuatii de curent), auto protectie (depisteaza si afiseaza eventualele erori), auto restart (reia parametrii setati dupa ce a fost vreo eventuala intrerupere de energie electrica), functie de dezumidificare (asta iti asigura comfortul termic chiar si atunci cand umiditatea este foarte crescuta), sistem activ de filtrare (protejeaza impotriva microparticulelor si microorganismelor). 
        
           acf

      Acum aerul conditionat a devenit neconditionat la mine acasa. Cu o simpla apasare a telecomenzii alung desertul din casa mea si ma trezesc intr-o oaza de racoare. Tu ce mai astepti! Vara ta poate fi un desert sau o oaza! Diferenta o face aerul conditionat!

2 comentarii:

  1. Te invit sa participi la concursul meu! http://passionforfashionbyt.blogspot.ro/2016/08/giveaway-by-t.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Am comandat de la ei un aparat de aer conditionat daikin si sunt extrem de multumit de el.

    RăspundețiȘtergere