luni, 22 august 2016

Review Farmec natural- Crema contur ochi cu ulei de argan

In acest articol va voi face cunostinta cu un alt produs de la Farmec, si anume  Crema contur ochi cu ulei de argan. Acest produs face parte din gama Farmec Natural. 


CE SPUNE PRODUCATORUL: 

Zona din jurul ochilor este mai expusa actiunii agresive a diferitilor nocivi si, ca urmare, mult predispusa la dormarea ridurilor, necesitand o ingrajire speciala. 

Uleiul de argan este recunoscut pentru excelentele sale proprietati de emolienta, catifelare si hranire a pielii. Contribuie la estomparea ridurilor si confera elasticitate pielii. Ajuta la restabilirea Ph-ului pielii, regenereaza pielea prin revitalizarea functiilor celulelor, prevenind imbatranirea precoce, cauzata de poluare, fumat, expunerea excesiva la soare, este deosebit de util in tratarea pielii uscate. 

Vitamina A prezenta atat in uleiul de Argan, cat si adaos suplimentar, constituie un antioxidant natural eficient, contribuind la combaterea imbatranirii cutanate datorate radicalilor liberi: linii fine si riduri, scaderea tonicitatii pielii, pierderea luminozitatii si stralucirii tenului etc.  

CE SPUN EU: 

Crema vine intr-un ambalaj de 15 ml, fiind recomandata aplicarea de doua ori pe zi, in zona ochilor,  dimineata si seara a produsului, masandu-se cu miscari circulare pana la absorbtia completa. 



Are un miros delicat (ca mai toate produsele Farmec), textura este foarte placuta, aerata, ceea ce face ca absorbtia in piele sa fie foarte usoara, aproape instantanee. Imi place foarte mult senzatia care ramane dupa aplicare, o senzatie de hidratare intensa, fara a lasa insa tenul incarcat in zona aplicarii. 


Dupa ce am folosit timp de 2 saptamani aceasta crema cu regularitate pot sa spun ca sunt foarte multumita de ea deoarece:
  • are o textura extrem de usoara, care nu imi lasa pielea incarcata si care permite absorbtia rapida in piele
  • are un miros usor, delicat
  • am observat o atenuare vizibila a cearcanelor si a ridurilor fine, de expresie
  • raportul pret calitate este unul excelent
Va recomand sa incercati si voi aceasta crema si sunt convinsa ca veti fi la fel de multumiti. O gasiti aici la doar 9, 83 lei. 

Un comentariu: