duminică, 12 ianuarie 2014

Airfryer- Pulpe de pui cu legume Bonduelle

Ingrediente:

  • 6 pulpe dezosate

  • amestec de legume Bonduelle 4 Seasons Mix

  • ulei de masline

  • sare

  • piper

  • boia de ardei


 

Mod de preparare

1. Pulpele se curata, se spala bine si se lasa la scurs.

 

IMG_6828IMG_6830

 

2. Se face un amestec din uleiul de masline, sare, piper si boia de ardei. Pulpele se trec prin acest amestec, se pun apoi in punga alimentara si se lasa la frigider o ora pentru a se fragezi.IMG_6832 IMG_6833 IMG_6834 IMG_6835

3. Pulpele se pun in Airfyer si se lasa 20 de minute la 200 de grade.

IMG_6838 IMG_6839

 

4. Legumele se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se pun pentru 20 de minute in aparatul de fiert cu aburi.

IMG_6836IMG_6846

 

5 Se poate servi cu mujdei de usturoi sau sos de smanatana cu usturoi. Pofta buna!

IMG_6848

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu