miercuri, 30 iulie 2014

STOP CADRU CU PHOTOFANCY

184265_499666300079608_1760466291_n


Viata e frumoasa...Fiecare moment al vietii este special prin faptul ca maine nu va mai fi...Fiecare moment este unic si special...Uneori momentele sunt atat de frumoase si speciale incat ti-ai dori sa spui STOP CADRU...Ai dori ca timpul sa stea pe loc si sa ramai in acel loc, in acel moment fericit pentru totdeauna...Din pacate nu se poate! Sau...?

Exista un raspuns la dorinta ta! Se numeste PhotoFancy. Ce inseamna PhotoFancy?

PhotoFancy este locul unde iti poti personaliza viata sau unde poti edita poze online astfel incat ele sa reflecte cat mai bine realitatea traita de tine. 

PhotoFancy iti da posibilitatea sa spui STOP CADRU...Cum? Foarte simplu! Stiu deja ca fiecare dintre noi am vrea sa repetam la nesfarsit momentele fericite din viata noastra, sa le retraim cu aceeasi intensitate...Acest lucru este posibil prin personalizarea de obiecte. 

La PhotoFancy poti personaliza cani, un tricouri, huse smarthphone-uri, perne, ceasuri, ochelari personalizati, brecoluri, placi de ardezie, porti de fobal, genti, calendare, cani pentru bere. Ai un moment preferat care ti-a umplut sufletul de fericire? Personalizand un obiect cu acel moment vei avea ocazia sa retraiesti ori de cate ori doresti acel moment. E simplu!

Deasemenea daca aparatul foto te-a dezamagit in momente cheie (prea multa lumina, poze prea intunecate, ochi rosii etc) ai acum ocazia de a corecta profesional cu un singur click acele momente astfel incat ele sa reflecte perfect realitatea momentului. Sau poti sa creezi noi momente realizand colaje, efecte fotografice creative, fotografie in fotografie sau sa pui numele tau in imagine. 

PhotoFancy te ajuta sa iti colorezi viata! 

P.S. Daca dai like like  paginii de facebook PhotoFancy  beneficiezi de 10% reducere.

Articol scris în campania “PhotoFancy”  din cadrul competiţiei Vara Bloggerilor/BlogAwards

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu