luni, 4 noiembrie 2013

BRANZOICI

IMG_0730





Pentru preparare iti trebuie:



  • 1 buc. marar

  • 2-3 lingura ulei

  • 500 gr faina alba

  • 1 buc. drojdie verde

  • 400 gr branza dulce


Mod de preparare :


Se pune intr-un vas faina, se face la mijloc o gaura, se adauga drojdia maruntita, putin ulei si putina apa calduta. Se lasa 10-15 minute, pe urma se framnata foarte bine aluatul. Dupa ce e framantat aluatul se lasa sa creasca (langa o sursa de caldura) 30-45 de minute. Se intind foi de marime medie, in mijloc se pune branza amestecata cu mararul si se impatura. Se pun in tava si se lasa aproximativ 30 de minute (pana se rumenesc bine). Cand se scot se dau pe deasupra cu putina apa rece (astfel coaja va deveni mai crocanta).


IMG_0723IMG_0724IMG_0725IMG_0726IMG_0727IMG_0728IMG_0730IMG_0731

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu