luni, 13 martie 2017

Ileana Cosanzeana are Farmec Romanesc!

       Orice poveste frumoasa incepe cu a fost odata...candva...Asa incepe, bineinteles, si povestea mea...
     A fost odata ca niciodata...Ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti...A fost odata o ea...Tanara, naiva, cu sufletul plin de mirare si ochii mari de curiozitate...Lumea intreaga e a ei...tematoare, si totusi indrazneata, timida, dar totusi visatoare...Un intreg univers in suflet, dar si in fata ei...Anii care i se intindeau in fata erau frumosii ani de liceu...Iar fiecare om intalnit pe acest drum era o lectie si, in acelasi timp, un mister pe care abia astepta sa il descifreze...
     Una dintre dorintele ei arzatoare era sa semene cu cineva...nu cu bunica sau cu mama, care erau femei fara prea multa scoala si fara prea multe asteptari de la viata...Ci cu una anume, una care atunci cand aparea in fata celorlalti starnea zambete si admiratie cu FARMEC-ul ei...Cine era ea? Nu era vreo vedeta de la televizor, vreun model...Era...Era chiar ....profesoara de chimie....Era atat de frumoasa, incat toate fetele isi doreau sa i se asemene...In opinia fetelor, si nu numai, era Ileana Cosanzeana coborata direct din paginile povestii...Nimeni nu indraznea sa o intrebe daca FARMEC-ul ei este natural sau se datoreaza cuiva sau a ceva anume...Dar toata lumea murmura: Trebuie sa fie un secret! Unul bine pazit...Sigur nu il vom afla niciodata! Si zilele treceau, dar admiratia starnita de Ileana Cosanzeana moderna crestea...Iar intrebarile staruiau din ce in ce mai adanc in mintea si sufletul fetelor...Pana cand, intr-o ora altfel, cand subiectele de chimie au fost lasate deoparte si s-a dat frau liber imaginatiei si intrebarilor, cineva cu glas temator a indraznit sa ridice intrebarea: Care e secretul FARMEC-ului dvs? A urmat o pauza (toata lumea credea ca raspunsul va fi evitat), un zambet si apoi un glas bucuros: Nu e un secret! E un FARMEC de care as vrea sa afle toata lumea, in special voi, fetelor! Cu acest FARMEC fiecare dintre voi veti putea deveni zana din poveste sau Ileana Cosanzeana! Este un FARMEC romanesc de care noi, romanii, ar trebui sa fim mandri si pe care ar trebui sa il purtam cu mandrie!



      A urmat apoi un discurs fascinant despre demachiere si importanta acesteia! Voi, fetelor, indiferent cat de obosite ati fi, atunci cand va pregatiti de somn si pielea voastra are nevoie de ingrijire, de odihna la fel ca voi... Daca va lasati pielea incarcata, in timp, farmecul acesteia va disparea si anii vor incepe sa vi se citeasca pe fata! Insa cu laptele demachiant de la FARMEC, fiecare demachiere va sterge timpul de pe fata voastra lasandu-va pielea stralucitoare si sanatoasa. Cu FARMEC fiecare zi va fi una de poveste, iar povestea voastra va avea un final fericit! Asa ca promiteti-mi ca, peste ani, va veti aminti de aceasta poveste cu FARMEC si, poate, daca veti avea si voi fete, o veti transmite mai departe...Povestea cu FARMEC trebuie sa mearga mai departe!Asa a inceput legatura mea de suflet cu produsele FARMEC care imi ofera frumusete si incredere in mine ...Si mereu am aproape o sticluta cu FARMEC...Niciodata nu raman fara rezerva de FARMEC careia in timp i s-au adaugat si alte "farmece"...Farmece care pentru pielea mea inseamna prospețime; elasticitate; hidratare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu