joi, 17 iulie 2014

PRINTESA CIUFULICI SI PRINTUL PHILIPS

mainlogo-phi

A fost odata ca niciodata...
Undeva, intr-un taram indepartat, o imparatie de vis...
Totul era perfect in aceasta imparatie...Cerul era perfect aici, soarele, casele, oamenii, palatul imparatesc...Totul era perfect...Pana cand...La nasterea printesei mici a imparatului o zana rea a abatut un blestem peste mica printesa...Blestemul era ca totul sa fie perfect in afara de ceva...In afara de parul ei...O mare tristete s-a abatut asupra palatului...De la cel mai mic la cel mai mare, toti supusi erau nespus de suparati...Deoarece imparateasa si imparatul erau niste oameni blanzi si buni, iar mica printesa, frumoasa...Timpul a trecut, printesa a crescut, dar viata ii era umbrita de tristete...Pentru ca parul ei avea personalitate, era narvas si nu se lasa supus sub nici o forma, printesa a inceput incet, incet sa se retraga, sa stea inchisa in camera ei, suspinand si visand la momentul in care poate o minune se va intampla si cineva va reusi sa rupa blestemul zanei rele...Cand printesa avea 14 ani o zana buna, mai puternica in magie, a incercat sa rupa blestemul, dar fara succes...Totusi a imbunat putin blestemul care suna asa: un print va reusi sa rupa vraja si sa aduca zambetul pe fata printesei.
Imparatul a dat sfoara in tara ca cine va reusi sa rupa vraja va primi fata si jumatate din imparatie...Si asa prin palatul imparatului au inceput sa se perinde fel de fel de printi...Erau printi care imblanzisera stihiile naturii, printi care invinsesera zmei sau vrajitoare, printi care erau plini de vitejie...Dar niciunul nu reusi sa sparga vraja...In cele din urma imparatul si imparateasa isi pierdusera speranta...Printesa era tot mai trista si se stingea pe picioare...
Pana cand, din cel mai indepartat colt al imparatiei, a aparut un print...Oamenii imparatului nu auzisera de el, dar se prezenta drept printul Philips... Printul Philips avea in subordinea sa o gamada de cavaleri curajosi si priceputi. A aparut in fata imparatului si a cerut permisiunea sa aduca zambetul pe chipul printesei....Imparatul i-a dat bucuros permisiunea asa ca printul a ajuns in camera printesei impreuna cu ajutoarele sale de nadejde: cavalerul Pro si cavalerul Airstyler.

Cavalerul Pro s-a incalzit in 10 secunde si a trecut la treaba: a indreptat repede parul printesei cu ajutorul  invelişului profesional din titan pentru cea mai bună conducţie termica,  apoi, cu ajutorul  tratamentului cu ioni a facut parul printesei sa straluceasca.

HPS930_00-IMS-ro_RO


Cavalerul Airstyle a adaugat cateva suvite bine definite la coafura de vis a printesei, facandu-i indata parul moale si matasos.


HP8654_00-IMS-ro_RO


Unindu-si puterile in doar cateva minute au reusit ceea ce ceilalti printi dinaintea lor nu au putut nicidecum: sa imblanzeasca parul printesei si sa aduca zambetul pe fata ei! Printesa se uita in oglinda! Pentru prima data in viata ei totul era perfect...Parul ei era perfect! Fiecare fir de par avea locul lui, intr-o perfecta armonie, intr-o unduire care ii facea fata sa straluceasca...Ochii ii sclipeau si fata ii era luminata de zambet pentru prima data! Atunci printul Philips se indragosti de printesa pe loc si cazu in genunchi cerandu-i mana...Printesa accepta cu mare drag deoarece simtise fiorii iubirii de la prima privire a printului...Si au trait fericiti pana la adanci batraneti...Iar daca uneori, vreun nor de tristete, se abatea asupra printesei, printul Philips isi chema in ajutor cavalerii care restabileau armonia si faceau ca totul sa fie perfect!


Aceasta este o poveste inspirata din realitate! Orice asemanare cu realitatea nu este deloc intamplatoare! Printesa sunt eu (tu), iar printul acelasi: Philips!

 

2 comentarii:

  1. […] 1.  Philips Haircare- http://scumpetea.wordpress.com/2014/07/17/printesa-ciufulici-si-printul-philips/ […]

    RăspundețiȘtergere
  2. […] Philips Floorcare unde cu acest articol http://scumpetea.wordpress.com/2014/07/17/printesa-ciufulici-si-printul-philips/ si nota 15. 26 am obtinut locul III= un Eco vacuum cleaner […]

    RăspundețiȘtergere