sâmbătă, 27 septembrie 2014

CUM SA INTRETII ACCESORIILE DE CROM ALE MASINII

Jentile de crom (sau orice alte parti din acest material) pot sa arate elegant si sofisticat pe orice masina. Totusi, daca te indrepti catre aceasta optiune (sau decizia a fost luata inainte de a cumpara tu respectivul autoturism) e bine sa stii ca acest material necesita o intretinere atenta - ele se pot pata cu usurinta si arata bine doar dupa tratamentele de polish. Pentru aceste probleme, dar si pentru alte aspecte legate de estetica masinii, acceseaza pagina de cosmetice auto in Cluj Napoca.

clay-chrome-wheels


Rugina este una dintre problemele frecvente cu care ne putem lupta - ea se formeaza cu usurinta pe o multime de metale, de la ploaie sau chiar umezeala. Pentru a o inlatura trebuie sa:

- curatam jantele si alte suprafete de crom de mizerie si praf

- folosim solutii auto de curatare optime, pentru un rezultat rapid si eficient

- folosim produsele speciale cosmetice pentru a da la o parte rugina

- asteptam dizolvarea si actionarea solutiei anterior aplicate, la suprafata. Aceasta etapa poate dura cateva minute, dupa care se indeparteaza

- folosim apoi solutia de polish pentru crom, pentru a reda stralucirea anterioara. Deseori aceste produse cosmetice ne ajuta si pentru a proteja suprafata respectiva de rugina. E important sa respectam instructiunile de pe sticla/recipient legate de aplicare si curatare, pentru a nu deteriora cromul.

- curatam si oferim polish asupra jantelor mai frecvent atunci cand aerul e mai umed si vremea e ploioasa.

Acest proces nu trebuie efectuat in fiecare saptamana; tocmai de aceea e bine sa alegem produse originale, de calitate superioara, a caror actiune sa fie eficienta, insotita intotdeauna de rezultatul asteptat. Pentru un plus de ajutor, te poti indrepta catre solutiile profesionale de cosmetice auto, in Cluj Napoca, aici.

Selgros Cluj Napoca

Produse alimentare si nealimentare

Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,400388 , RO

Tel: 0264 503 000

Fax 0264 503 199

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu