miercuri, 24 septembrie 2014

NU ESTI "OM", DACA N-AI IPHONE! 6!

Traim in vremuri in care lumea evolueaza "repede rau". Parca ieri eram toti trasi la indigo la scoala si la munca, nimeni nu avea telefoane si totusi n-a crapat sufletul in niciunul dintre noi si tot aici suntem. Dar asta e o alta poveste. Azi daca iti uiti o zi telefonul acasa sau ii moare bateria suna a apocalipsa. Azi daca nu ai Iphone, nu existi...

Si acum sa trecem la ceea ce e mai important. Azi e bine sa ai telefon! Da nu asa de oricare. Iti trebuie telefon smecher, din ala de sa plangi in pumni cand ai pierdut lupta cu gravitatia si a atins parchetul sau betonul. Din ala de iti vine sa te duci sa muncesti in Spania la capsuni, doar sa ai suficienti bani ca sa ti-l cumperi! Din ala de iti prinzi urechile mult si bine in setarile lui ca sa vezi prin incercare si esec sau reusita ce mai stie, ce mai face...Ca doar e smartphone, nu jucarie. 

Dar cred ca stiti deja foarte bine ca nu esti "om", daca n-ai Iphone! 6! Si ca sa fim in trend tovarasi dragi va informez ca Iphone 6 vine in Romania prin Quick MobileQuickMobile a adus in premiera in Romania cele mai noi telefoane ale companiei Apple, toate cele 18 variante de iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Acestea sunt disponibile în trei culori si anume Space Gray, Silver si Gold si trei variante de memorie: 16 GB, 64 GB şi 128 GB. Preturile noilor modele iPhone pornesc de la 3.499 de lei pentru variante de 16 GB a iPhone 6, respectiv 3.999 de lei pentru iPhone 6 Plus. Cel mai scump model este cel de 128 GB. Un iPhone 6 cu o astfel de memorie costa 4.499 de lei, iar un iPhone 6 Plus 4.999 de lei. Pentru mai multe variante si preturi: telefoane Apple.

iphone-6-quickmobile-1


Asa ca aliniati-va la start si go. Nu va speriati!Nu-i maraton din ala adevarat de trebuie sa curga apa pe tine pana ajungi la locul stabilit. E din asta mai cool, virtual,  de stai in fata calculatorului in scaun, cu o cafea in mana si "clickaiesti" ca sa obtii ce iti doresti. Ai doua moduri in care il poti obtine: fie il cumperi repede, fie citesti paragraful de mai jos. 

Deci mana pe mouse (ala cu fir, nu ala cu coada, da voi va stiti deja cu engleza mai ceva ca Base', nu?), click aici ca sa iti poti castiga cu mana ta noul Iphone 6. Ce trebuie sa faci? Arunca o parere in mediul virtual spunand intr-un comentariu cat de mult contează faptul ca iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile? (poti face acest lucru pana pe data de 9 octombrie). Si daca pana atunci ti-l faci prieten pe random.org ;) e clar ca povestea va avea un final cu happy end. Si nu uita: nu esti "om", daca n-ai Iphone! 6!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu