miercuri, 24 septembrie 2014

CU HIMALAYA DE LA MISIUNE IMPOSIBILA LA MISIUNE INDEPLINITA!

Meseria de parinte e cel mai frumos lucru de pe pamant. Asa cum stii si tu, copiii nostri, sunt misiunea noastra in viata, scopul nostru in viata si pana la urma fericirea noastra. Si totusi meseria de parinte vine la pachet cu multe provocari din care ne straduim mereu sa iesim invingatori.

De exemplu pentru mine una dintre cele mai mari provocari este sanatatea copilului meu. Cand el nu se simte bine, nici eu nu ma simt bine. Si uneori imi vine sa ma plang ca am avut parte de suficiente provocari si sa ii cer vietii (sortii) sa imi mai dea cate o pauza, cate un respiro, mai ales cand vine vorba de problemele de sanatate ale celui mic. Uneori mi se pare ca sunt intr-o misiune imposibila. 

Dar sa detaliem! A inceput de curand scoala! Si ca si cum nu ar fi fost suficient mersul la munca, pregatirea celui mic pentru scoala (alergatul in toate partile ca totul sa fie perfect pentru prima zi de scoala) a urmat bineinteles o raceala. O raceala care a inceput subtil cu putina raguseala, cu putina tuse si cu "scartaiala" (scartaiala in limbajul parintilor inseamna maraiala si plans fara motiv doar pentru ca....)  aferenta din partea celui mic. Si uite asa niste zile care trebuiau sa fie frumoase, de acomodare la scoala, de imprietenire cu alti copii au inceput sa fie niste zile urate, plangacioase de-a dreptul. 

Salvarea mea a venit intr-un moment in care nici nu ma asteptam la o mana de ajutor. Asa cum va spuneam aici si aici Himalaya a fost prietenul de care aveam nevoie la inceput de an scolar.

Cu Himalaya am trecut de la misiune imposibila la misiune indeplinita. Cum? Am inceput bineinteles cu un croseu direct la raceala nesuferita care isi pusese in gand sa ne impiedice sa ne bucuram de primele zile de scoala. Koflet Sirop era asul nostru din maneca. Am inceput sa ii dau copilului meu cate 3 lingurite pe zi din acest sirop si dupa doar 2 zile raceala si tusea pierdea clar teren. Fiind un siropel din plante si miere nu a trebuit sa duc munca de convingere cu piticul meu pentru ca il ia zambetul pe buze. 

IMG_0773


Cel de-al doilea pas in lupta noastra pentru sanatate este fortificarea. Ca si la o cetate ridicam niste ziduri pentru ca inamicii (virusi) sa nu ne poate invinge. Zidurile le ridicam cu ajutorul unui alt produs de la Himalaya si anume Septilin Tablete

IMG_0835

Septilin este un supliment alimentar din extracte si pulberi naturale. Plantele din compozitie contin substante bioactive ce contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului prin efectul imunostimulator, marind capacitatea de autoaparare  a acestuia impotriva infectiilor. Cutia contine 100 de tablete (pentru copii va ajunge conform modului de administrare o perioada de 50 de zile, iar pentru adulti o perioada de 25/ 16 zile).

IMG_0872


IMG_0881


 

 

 

 

Pentru obtinerea unor rezultate favorabile asupra starii de sanatate, acest supliment alimentar se poate administra timp de 1-6 luni astfel:

IMG_0877




  • copii peste 6 ani (aici se incadreaza si piticul meu): 1 tableta (un soldatel cum ne place noua sa ii spunem) de 2 ori pe zi

  • adulti: 2 tablete de 2-3 ori pe zi


IMG_0883IMG_0885

Cu Himalaya trecem mai usor peste momentele grele si lupta pentru sanatatea noastra e mereu castigata. Cu Himalaya trecem de la misiune imposibila la misiune indeplinita. Cu Himalaya ne putem bucura de momente frumoase! 

IMG_0723


Si asta nu e tot!Himalaya Herbal HealthCare ofera un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de euro unui cititor al blogului. Tot ce trebuie este sa citesti articolul si sa iti exprimi parerea sau sa raspunzi la intrebarile de mai jos:

Tu cum fortifici sanatatea ta sau copilului tau? Care este ajutorul tau in lupta pentru sanatate si momente fericite?

35 de comentarii:

  1. Produsele comercializate de cei de la Himalaya sunt de o calitate foarte buna si nu sunt deloc scumpe, avand in vedere eficienta lor. Am achizitionat si eu Septilin, atat in varianta de sirop, dar si cea de tablete. Siropul il dam copilului, iar tabletele le consumam noi, adultii casei. Cum spuneam, este un produs de exceptie, ca toate produsele Himalaya, de altfel!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu produsele Himalaya esti mereu super mamica !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit si am fost foarte multumita, le recomand tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. am folosit produse si sunt foarte bune le recomand cu drag la toata lumea <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit produse Himalaya, dar sunt extrem de curioasa de efectele acestora.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut ocazia sa folosesc produsele si le recomand cu placere mai ales ca sunt deja testate de mine

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu am achizitionat pana acum acest produs,dar cu siguranta in viitorul apropiat o sa-mi fie alaturi.Doamne ajuta sa nu-mi trebuiasca,,dar la vremea asta urata( vant,ploi..) nu ma indoiesc ca fetita mea Ada o sa reziste.Nu esti singura persoana care imi recomanda acest produs,asa ca e timpul sa nu mai stau pe ganduri.Esti o mamica super si impreuna cu Himalaya treceti mai usor peste unele probleme ale celor mici,care pana la urma urmei sunt trecatoare iar noi mamicile devenim din ce in ce mai ''bataioase,mai puternice.

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu cunosc produsele Himalaya inca de cind pustoaica mea purta pampers... o dadeam cu crema de protectie la fundulet... am folosit si siropul Koflet si pentru imunitate i-am dat Septilin. Deasemenea, foarte buna este si crema antifisuri anale Pilex (parintii ai caror copii au astfel de probleme, stiu despre ce vorbesc...)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc de ani Liv.52 ceea ce spune clar ca au produse bune caci altfel l-as fi schimbat :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am folosit produse Himalaya, dar sunt extrem de curioasa de efectele acestora.

    RăspundețiȘtergere
  11. am folosit pasta de dinti de la HIMALAYA si sapun si sint foarte multumita.Imi fortific organismul cu miere si lamiie si cu polen
    si multe ceaiuri de mere cu scortisoara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am folosit produsele Himalaya si mi-au facut o impresie foarte buna. Sunt multumita de ele si le recomand tuturor celor care au nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt foarte bune aceste produse, le recomand cu mare drag

    RăspundețiȘtergere
  14. Super firma super produse eu am folosit Koflet la copii si le-a mers bine. Acum mai facut curioasa cu Septilin asa ca voi incerca

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am folosit si am fost foarte multumita, le recomand tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  16. Noi folosim cu succes siropul Septilin pentru Alex, de 3 ani jumatate si Septilin tablete pentru Andrei, care ieri a implinit 8 ani. Pentru tusea copiilor, Ketof a avut rezultate foarte bune. recomand cu mare drag produsele Himalaya, naturale si benefice pentru sanatatea intregii familii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Produsele de la Himalaya sunt foarte bune. Kofletul il folosim si noi pt tuse cu succes. Pt intarirea imunitatii, este foarte bun Septilinul, legume si fructe proaspete. Este foarte importanta o alimentatie corecta si echilibrata pt a avea un copil sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am doi copilasi ,un baietel de 9 ani si o fetita de 7ani. In fiecare toamna incep imunizarea lor administrandu-le siropuri naturate cum ar fi Sirop de catina si macese , Koflet si Septilin si cate o lingurita de miere . Acum in casa am Liv 52 . Sunt foarte bune si chiar ajuta . Am nevoie de ele pentreu ca ,copii sa nu piarda zile de scoala din cauza problemelor de sanatate . Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  19. Ajutorul meu, pentru cresterea imunitatii copilului au fost mereu produsele naturale, pe baza de plante. Aleg Himalaya, pentru calitate si eficienta.

    RăspundețiȘtergere
  20. Am descoperit produsul Septilin cand fetita mea mergea la gradinita deci acum 4 ani in urma.Am incercat sa ii dau septilin inainte cu 2 saptamani de inceperea gradinitei si am fost foarte multumita de rezultat.Cred ca abia cand am descoperit septilinul am inceput sa realizez si eu cat de bune sunt produsele naturiste.

    RăspundețiȘtergere
  21. Produse pentru sanatate Himalaya nu am incercat pana acum, dar sa stii ca le-as da o sansa. Toamna spre iarna am o imunitate praf si as avea nevoie de ceva suplimente. :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt produse ok , le-am incercat si sunt multumita!

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu am inceput sa-i dau baietelului meu sirop Koflet de azi, ca e in grupa mica la gradi si a racit, iar eu iau Septilin pastile si ne dam pe frunte si la nas cu cold relief balm ca sa ni se desfunde nasul.

    RăspundețiȘtergere
  24. Si mie mi se par foarte bune, le folosesc cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  25. am folosit cu incredere o multime de produse Himalaya atat pentru copilul meu ,dar si pentru mine.Septilinul ne-a facut sa trecem mai usor peste etapa intrarii in colectivitate,iar produsele cosmetice pentru copii si nu numai nu lipsesc din bagajul dulapul meu

    RăspundețiȘtergere
  26. ce bune ar fi pentru sotul meu.ma enerveaza ca mereu raceste...

    RăspundețiȘtergere
  27. am folosit produse de la Himalaya atat eu cat si sotul si inca folosim, le recomand la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  28. imunitatea copiilor mei o fortific cu produse de la Himalaya sunt foarte bune si nu sunt costisitoare.Cu Himalaya ne facem viata mai frumoasa si trecem cu bine peste toate bolile.

    RăspundețiȘtergere
  29. si noi folosim produse de la Himalaya, sunt foarte eficiente si deloc scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu am folosit produsele dar la nevoie le voi incerca sa vedem rezultatul !

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu stiu de ce dar am impresia ca produsele Himalaya sunt prea putin consumate de catre romani. Romanul s-a invatat sa mearga la farmacie unde gaseste pastila chimica 100% care il va face bine mereu, si doar aia. Cei care cauta terapii alternative in magazine tip plafar sunt doar o mic aparte. Himalaya au produse foarte foarte bune, daca stii sa le folosesti. De exemplu au cateva produse pentru par, care au redat podoaba capilara pe portiuni intinse, unei doamne. Dar asta dupa o perioada de 5-6 luni de folosire a produselor de ingrijire a parului, si doar pe acestea (de la Himalaya).

    RăspundețiȘtergere
  32. Folosesc Septilin de mult timp şi nu am mai fost răcit. Recomand!

    RăspundețiȘtergere
  33. am folosit diverse produse de la creme pentru copii pana la pastile si siropuri de care am fost foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere