duminică, 21 septembrie 2014

POATE VENI TOAMNA, EU AM HIMALAYA!

Iata ca a venit toamna si ploua mai ceva ca in "Lacustra" lui Bacovia: "De-atatea nopti aud plouand, Aud materia plangind..." Si odata cu clipocitul ploii a venit si racoarea de toamna, racoare pe care o simtim pe sira spinarii in fiecare dimineata cand ne indreptam cu pasi inca adormiti, dar repezi, spre locul de munca. Si nu stiu cum se face ca eu si copilul meu nu suntem deloc prieteni cu toamna. Am incercat in fel si chip sa o imbunam mai ceva ca greierele :" Cri, cri, cri, toamna gri, Nu credeam ca o sa mai vii" , dar nu ne-a invaluit decat in stropi de ploaie, frunze uscate si frig. Si bineinteles urmarea evidenta este o raceala care la fiecare inceput de toamna ne chinuie cu destul de mult succes. Cred ca sunt echipa, raceala si toamna! 

Dar sa trecem la lucruri importante. Pana acum asteptam toamna cu o strangere de inima deoarece stiam ca urmeaza raceala, febra, tusea si....proasta dispozitie. Dar anul acesta s-a intamplat ceva ...minunat. Cei de la Himalaya Herbal Healthcare mi-au facut o surpriza de proportii. M-a sunat curierul ca am un colet  si in urmatoarea ora aveam deja in brate un pachet cu produse Himalaya. 

Si parca simtindu-se amenintata toamna a contracarat. In doua zile si eu si baietelul meu eram raciti destul de bine. Asa ca am inceput si noi atacul. Daca de obicei aveam sanse slabe de castig de data aceasta am inceput lupta cu mai multa incredere. Avem un aliat puternic, produsele Himalaya, care isi trag forta din plante.

In lupta noastra pentru sanatate intra asadar, de partea noastra bineinteles,  cavalerul Koflet Sirop 100 ml

IMG_0773


Pentru cei care nu ati facut inca cunostinta cu acest cavaler in lupta pentru sanatate dati-mi voie sa vi-l prezint:

1. Koflet Sirop este un supliment alimentar din extracte vegetale

IMG_0769

2. Plantele din compozitie contin substante bioactive ce contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului datorita efectului lor benefic in afectiunile de tract respirator, insotite de tuse.

IMG_0770

3. Contine miere purificata, extracte de vita de vie, busuioc indian, isop, aluna de Malabar, nucsoara, lemn dulce, scoartisoara etc.

IMG_0771


4. Datorita extractelor de plante si mierii are un gust foarte bun.  Se administreaza foarte usor, eu ii dau baiatului meu 1 lingurita de 3-4 ori pe zi. Baietelul meu se linge pe buze de fiecare data atunci cand ii dau acest siropel si suntem doar in a doua zi de administrare si deja raceala pierde teren.


IMG_0772


Daca pana acum baietelul meu era rapus de raceala, acum situatia sta altfel: putem iesi afara sa ne jucam cu zambetul pe buze. Acum poate veni toamna, eu am Himalaya!


IMG_0723


Daca si voi aveti nevoie de un aliat in lupta pentru sanatatea voastra sau a copiilor vostri va recomand cu incredere produsele Himalaya. 


Le gasiti pe Puterea Plantelor, unde gasiti si alte produse naturiste Secom, Herbagetica, Fares, Dacia Plant etc. 


puterea_plantelor_logo





Articol scris în campania “Puterea plantelor”  din cadrul competiţiei Toamna Bloggerilor/BlogAwards.

4 comentarii:

  1. mi-ar trebui si mie o sticluta pentru sotul meu, e racit de 2 saptamani :( trebuie sa facem ceva cu imunitatea asta scazuta...

    RăspundețiȘtergere
  2. […] cum va spuneam aici deja am inceput o lupta pentru sanatate dar avand un cavaler puternic, Himalaya, alaturi de noi ne […]

    RăspundețiȘtergere
  3. […] mea a venit intr-un moment in care nici nu ma asteptam la o mana de ajutor. Asa cum va spuneam aici si aici Himalaya a fost prietenul de care aveam nevoie la inceput de an […]

    RăspundețiȘtergere