duminică, 21 septembrie 2014

SA FII LA FEL E PLICTISITOR! INDRAZNESTE SA FII DIFERIT!

Traim intr-o lume in care cu putina ambitie si efort financiar avem acces la aproape orice. Prin urmare destul de des ne trezim ca suntem trasi la indigo cu alti cativa zeci de oameni care se imbraca la fel, au accesorii la fel, sunt la fel. Uneori acest "la fel" ne creeaza un sentiment de comfort, de siguranta, alteori insa ne simtim uniformizati, nivelati. Asa ca apare uneori dorinta de a fi diferit.

birds-dare-to-be-different



De exemplu cand suntem in preajma onomasticilor celor dragi incepe cautarea disperata a cadourilor, cadouri care sa fie altfel si care sa mearga drept la tinta: adica sa aduca zambetul pe fata celui care il primeste. De cate ori nu ati pierdut ore in sir gandindu-va si cautand cadouri frumoase, cadouri altfel?


Intamplarea a facut ca eu sa gasesc un site de cadouri online. Aici gasim cadouri interesante, original, diferite, pentru orice gust, pentru orice varsta, pentru orice persoana. 


Calatoria mea a inceput cu un cadou pentru sotul meu. Este destul de dificil in ceea ce priveste cadourile asa ca foarte rar este multumit de cadourile pe care le primeste. Asadar cautarea unui cadou pentru el este mai mult decat o bataie de cap si tine o perioada destul de indelungata. Dar pe cadouri altfel am gasit destul de repede un cadou perfect pentru el, cutie de ceai vintage mica.


Cutie de ceai mare-500x500


Sotul meu bea in fiecare zi ceai verde si prin urmare o astfel de cutiuta este mai mult decat cadoul perfect (ba chiar m-am gandit sa comand doua cutiute: una pentru ceaiul de acasa si una pentru ceaiul de la serviciu). Este vintage, realizata din lemn nefinisat si are patru compartimente in care sotul poate sa isi aranjeze pliculetele de ceai. Aroma ceaiului nu se pierde deoarece cutiuta este dotata cu un capac de sticla, decorat cu mesajul "Thes du monde".


Intotdeauna cand ii fac un cadou sotului meu nu uit sa caut unul si pentru piticul meu deoarece daca el nu primeste cadou i se pare o nedreptate si o dovada de lipsa de iubire. Asa ca la noi acasa cadourile vin cel putin in perechi pentru ca linistea sa fie atmosfera care domina. Nici aici nu a fost foarte greu sa ma hotarasc. De ceva vreme piticul meu este pasionat de jucarii si instrumente muzicale, asa ca o cutiuta muzicala este cadoul perfect pentru el.


Cutiuta muzicala 1-500x500


Cutiuta muzicala pe care am comandat-o este vintage (adica pe placul meu), are un mecanism actionat manual cu ajutorul unei mici manivele. Este decorata absolut superb cu motive florale de inspiratie retro. 


Si pentru ca bucuria sa fie deplina m-am gandit sa imi fac si mie un cadou altfel. Doar merit nu? ;) Asa ca m-am oprit asupra unei casete de bijuterii cu 3 sertare.


Caseta de bijuterii 3 sertare 02-500x500


Caseta de bijuterii 3 sertare 01-500x500


De ce? Am sa va arat cum sunt aranjate briz-briz-urile mele (asa imi place sa le alint) si o sa intelegeti instantaneu motivul alegerii: 


IMG_0785


Ati inteles, nu? Bijuteriile mele sunt chinuite, tanjesc dupa o casa a lor asa ca aceasta cutie de bijuterii cu 3 sertare este perfecta. Deja imi imaginez cum in fiecare apartament (sertar) si vor gasi loc familiile mele de bijuterii: in primul familia colierelor, in al doilea familia bratarilor, in al treilea familia cerceilor si inelelor. Aceasta cutie vintage, cu oglinda (cand e deschisa ma voi admira eu, iar cand e inchisa locatarii primului nivel isi vor putea admira propria frumusete in oglinda precum facea Narcis in apele lacului) este un vis atat pentru mine, cat si pentru minunatiile mele.


Cadouri Altfel este un magazin online unde gasesti cadouri altfel, cadouri pentru oamenii dragi din viata ta. Sa fii la fel e plictisitor! Indrazneste sa fii diferit!


logo



Articol scris în campania “Cadouri Altfel”  din cadrul competiţiei Toamna Bloggerilor/BlogAwards.





2 comentarii:

  1. Este exact ceea ce ne-am propus si noi - sa fim diferiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. […] si a povestilor lor: Spacemir, Istvan Bertalan, Doar Femeia, Dializa renala, Ebony Vintage, Scumpetea, Patutul vesel, Moonlight, Cuvinte cu culoare, Belissima si De toate […]

      Ștergere