luni, 23 iunie 2014

CAMPIONATUL MONDIAL AL ECHIPELOR CANINE DE SALVARE

Pana nu demult nici nu stiam ca exista un Campionat Mondial al Echipelor Canine de Salvare! Banuiesc ca nici tu! Ei bine, exista! Mai mult decat atat, România a reuşit să se califice la ediţia din acest an, care se va desfăşura în Italia, între 20 şi 24 august. Frumos, nu? Prea frumos sa fie adevarat! Dar...Din pacate, intotdeauna exista un dar...Iar "dar-ul" lor este ...lipsa fondurilor!

Centrul de Educare Canină România (CEdC) din Craiova, caută sponsori pentru a putea participa la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare . Cine sunt ei? Ei inseamna centrul pilot naţional de selecţie şi formare al câinilor de căutare-salvare şi al voluntarilor care doresc să se implice în activităţile de emergenţă şi în situaţii de urgenţă. 

Centrul de Educare Canină România este

  • membru şi reprezentant al  României la IRO (Organizaţia Mondială a Câinilor de Salvare, cu sediul în Salzburg /Austria); 

  • partener al celor mai importante organizaţii naţionale şi internaţionale de profil.


"La ediţia precedentă a Campionatului Mondial de Salvare, din Cehia 2012,  echipa România s-a clasat pe LOCUL 9, poziţionându-se astfel în top 10, din TOP100 al ţărilor cu tradiţie în acest domeniu. Având în vedere că apreciaţi activitătile ce pun în valoare România, atât pe plan naţional cât şi internaţional, iar acest eveniment mondial va fi foarte mediatizat în mass-media română şi internaţională, apelăm la amabilitatea dumneavoastră de a ne susţine să participăm la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare ediţia 2014. Echipa noastră va realiza o imagine importantă şi eficientă, pe termen mediu şi lung, a firmei dumneavoastră, la toate acţiunile la care participăm, la evenimentele pe care le organizăm şi la toate apariţiile noastre în mass-media.
Prof. Liviu Ionescu preşedintele CEdC România

Pentru ca iubesc animalele, pentru ca iubesc performanta si pentru ca intotdeauna mi-a placut sa sprijin lucrurile bune vreau sa va fac cunostinta cu  ei. 

1.-Liviu-IONESCU2.-Corina-DIACONU3.-Carmen-POPESCU4.-Elvis-TIȚA5.-Daniel-OACĂ6.-Robert-BERENDEI

Iar mai jos aveti cateva dintre reusitele lor:

1. Liviu Ionescu – cu labradorul Neky Liguard – triplu campion national RH FL, atit la individual cit si pe echipe IPO-RM, locul 9 la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012- FCI WCH (din Top 100), campion international;
2. Corina Diaconu – cu labradorul Nesie Liguard – campion national la individual RH T, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH;
3. Carmen Popescu – cu labradorul Yaro Pit Black Tiger – vicecampion national RH FL, campion national pe echipe IPO-RM;
4. Elvis Tița – cu ciobanescul alb elvetian Dias – vice campion national IPO-RM;
5. Daniel Oacă – cu labradorul Next Liguard – vice campion national RH F, vice campion national cu echipa IPO-RM, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH;
6. Robert Berendei – cu labradorul Edelhund Aldo Goldi – campion pe echipe IPO-RM.

Eu l-am adoptat virtual, simbolic pe labradorul al carei stapan este Carmen Popescu, Yaro Pit Black Tiger. A fost dragoste la prima vedere si cu siguranta ne-am intelege din priviri daca am avea ocazia sa facem echipa. Fa si tu un exercitiu de imaginatie! Tu cu care dintre ei crezi ca ai face echipa buna? 

Acum ca deja i-am indragit, putem face mai mult decat doar sa ii admiram! Putem sa ii ajutam dupa puterile noastre! Ii poti ajuta cu un simplu share al acestui articol astfel incat cat mai multa lume sa stie despre ei, sau poti chiar oferi niste banuti aici:

Asociatia Centrul National de Educare Canina, banca BRD sucursala Craiova,
cod IBAN : RO17BRDE170SV85727541700 – cont în euro, SWIFT : BRDEROBU,
cod IBAN: RO06BRDE170SV37720521700 – cont în lei

 

 

Un comentariu:

  1. Eu si Yaro va multumim si va imbratisam! Da, in mod sigur v-ati intelege foarte bine cu Yaro pentru ca este extrem de afectuos, de dragalas si de pupacios :) Apreciem foarte mult atat gestul dvs., cat si campania de promovare a echipei. Va multumim! :)

    RăspundețiȘtergere