vineri, 6 iunie 2014

THIRTY SECONDS TO MARS- PENTRU PRIMA OARA IN ROMANIA

Trupa americană Thirty Seconds To Mars  ajunge pentru prima oară in România. Evenimentul va avea loc in aer liber pe data de 5 Iulie 2014, la ROMEXPO, București.

Daca nu ai auzit inca de ei, trebuie sa stii ca Thirty Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

thirty-seconds-to-mars


Trupa 30 Seconds to Mars a luat fiinta in 1998 in Los Angeles, California, unul dintre membrii fondatori fiind solistul si chitaristul Jared Leto.
Jared Leto este un cunoscut actor, devenit celebru in special datorita rolului din filmul Requiem For A Dream. Stilul trupei se situeaza undeva intre alternative rock, post hardcore si emo. 


Componenta:
Jared Leto voce, chitara
Tomo Milicevic chitara, clape
Shannon Leto tobe

hbz-jared-leto-2013-Nov-promo-xln


“Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura“, spune Jared Leto. “Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum”.


In ceea ce priveste concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom canta atat piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS, cat si de pe This is War, A Beautiful Lie si Welcome To the Universe. Va asteapta o seara nebuna, plina de surprize si spectacol!”


http://www.youtube.com/watch?v=Zcps2fJKuAI

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram East European Production si D&D East Entertainment.


Daca v-am convins si sunteti nerabdatori sa ii vedeti si sa ii ascultati live pe Jared, Shannon Leto si Tomislav Milicevic, membrii Thirty Seconds To Mars, prin intermediul blogului meu puteti obtine biletele cu discount! Ce trebuie sa faceti? Urmati acesti pasi:


1. Intră pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/thirty-seconds-to-mars-p-bucuresti-romexpo-363095/event.html
2. Apasă pe butonul BILETE.
3. Introdu codul următor: BLG507RO (îl poţi folosi de câte ori vrei tu până pe data de 15 iunie)
4. Bucură-te de biletele cu preţ redus!


Distractie placuta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu