luni, 30 iunie 2014

O VARA SI MAI FIERBINTE CU SEVENSINS

Cand ne gandim la vara, primele lucruri care ne vin in minte sunt soarele si plaja.  Iar urmatorul lucru care isi face loc in mintea noastra este costumul de baie.

Cum trebuie sa fie el pentru a fi perfect? Trebuie sa fie in tendinte si mai ales sa ti se potriveasca tie.

Asa ca alegerea costumului de baie nu este un lucru tocmai usor. Dar ascultand sfaturile specialistilor te poti orienta usor si astfel gasi costumul perfect pentru tine.

Pentruvara anului 2014, care dealtfel se anunta a fi una incendiara, Catalin Botezatu ne sfatuieste: 

"Chiar dacă nu îţi permit să obţii un bronz uniform, costumele de baie întregi sunt must have-ul acestei veri. Se poartă, aşadar, costumele întregi, simple, accesorizate cu un pareo amplu cu imprimeuri florale sau cu o rochie tip fluture din voal foarte fin. La fel de în vogă sunt şi costumele de baie întregi foarte colorate, cu imprimeuri florale purtate împreună cu un pareo gen halat. De asemenea, imprimeurile jungle cu zebre, tigri sau papagali sunt la mare cautare în această vară fie că e vorba de costume de baie, rochii de plajă, tricouri, jachete sau alte produse similare...".

În acest an, există o mulțime de tendinte noi, interesante asa ca ai putea incerca o pereche de bikini cu talie înaltă sau dintr-o bucată.

In ceea ce priveste culorile, vara aceasta se poarta tonuri de neon, costume de baie în culori luminoase,  precum și piese monocromatice. Paleta de culori include fuchsia, roz, galben, combinații de culoare verde, alb, coral și numeroase piese cu imprimeuri abstracte, dungi și imprimeuri florale.

Acum ca ai aflat tendintele pentru vara anului 2014 in ceea ce priveste costumele de baie trebuie doar sa intri pe sevensins.ro  pentru ca aici gasesti tot ce iti doresti.

In primul rand sa alegem un costum de baie intreg de vreme ce aceasta reprezinta must-have-ul acestei veri combinat cu un pareo simplu, elegant.

costum-de-baie-marko-whitney-black-99275pareo-livco-silence-95899

Obtinem astfel o tinuta de plaja simpla, dar eleganta in acelasi timp, rafinata, sutienul cu cupe de tip push up evidentiind bustul si scotandu-l in valoare.

Putem incerca de asemenea un costum de baie in care piesa de rezistenta este slipul retro, cu talie inalta. Este o modalitate de a iesi din tipare si pana la urma din anonimat, Asa sigur vom fi remarcate!

costum-de-baie-chilirose-retro-99499


Imprimeul floral este in trend fiind domolit putin de culoarea neagra a sutienului cu cupe intarite. Linia inalta a slipului alungeste piciorul si ingusteaza talia, un efect pe care noi toate ni-l dorim. 


Sau am putea alege un costum de baie din doua piese de culoare verde, care va da stralucrire pielii tale bronzate si care prin simplitatea si eleganta lui te va face sa fii remarcata de cei din jur.


costum-de-baie-marko-willow-green-99276 (1)


Si pentru ca vara noptile sunt la fel de incendiare trebuie sa ai in vedere si niste lenjerie sexy pe care le gasesti tot aici pe sevensins.


Poti opta pentru un catsuit:


catsuit-7heaven-sheila-98424


sau la fel de bine pentru un babydoll:


babydoll-obsessive-julia-79141


Vara asta ca sa fii in trend trebuie sa fii sexy, senzuala, incitanta...Cu Sevensins vara e si mai fierbinte!!!

 

 

Un comentariu: