luni, 2 iunie 2014

VIATA ARE CULOARE

E dimineata! Suna telefonul semn ca ziua incepe,  fie ca sunt sau nu pregatita pentru ea...Melodia imi agaseaza neuronii inca in visare...Inspir adanc si ma ridic ...Am invatat deja ca sa mai stau 5 minute nu ar insemna decat sa prelungesc agonia...Ma pregatesc pentru ziua de munca! Fac totul aproape robotic, cu miscari precise, automatizate. Ajung la locul de munca...O noua zi, aceeasi corvoada. Duc totul la bun sfarsit si ma indrept spre casa. Aici treburile casnice ma asteapta. Bifez totul si ziua a ajuns la sfarsit? Cand? Cum? Prea repede parca!

Cred ca si tu, ca si mine, ai avut nu de putine ori sentimentul ca zilele trec prea repede...Am ajuns sa numaram anii avand ca repere  sarbatorile. Parca acum a fost Craciunul, imediat vine Pastele etc...Timpul trece inexplicabil de repede, nu reusim niciodata sa facem ce ne-am propus, suntem mereu in criza de timp...Si parca viata e prea gri...Prea putina culoare si prea putine bucurii...

O fi de vina timpul care trece prea repede, viata care nu are culoare sau poate noi care nu ne mai putem opri din aceasta cursa spre.....NICAIERI?

In acest "film" va propun un stop cadru! Haideti sa deviem putin de la traseu chiar cu riscul derobotizarii cu care ne-am obisnuit. Va propun ceva ALTFEL

http://www.youtube.com/watch?v=0R76zmToJvU

Te-am vazut! Ai zambit deja! Si parca pe fata a aparut timida o culoare!

Sa mergem mai departe! Indrazneste! Arata-ti adevarata culoare!  Unde? La  cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, în premieră în România, LIFE IN COLOR!

Stiu! Vrei mai multe informatii!!! Ei bine le gasesti pe pagina oficiala a evenimentului .  Events prezintă LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, pentru prima oara în România!  Pe 12 iulie, turneul UNLEASH se dezlănțuie pe plaja Loft din Mamaia.

10353581_591065840967765_2247780145610700183_n

Daca vrei si mai multa culoare te poti conecta la ea pe pagina de facebook. Asa vei fi updatat/updatata cu tot ceea ce e nou! Keep in touch! Si nu uita! Viata are culoare! Trebuie doar sa o gasim!!!

10303299_586263631447986_974819426552461687_n

 

 

 

2 comentarii:

  1. O postare foarte bine structurata si atragatoare.
    Ai putea sa imi spui, te rog frumos, cum colorezi fontul ? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragos, cand editezi o postare ai o bara cu optiuni pentru font: paragraf, U (underline), A (text color) , Deci culoarea textului o poti modifica folosind aceasta optiune text color . Daca nu te descurci adauga-ma la prieteni pe facebook (Durus Octavia) si te ajut cu drag!O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere