luni, 25 august 2014

CAND NU TII MINTE, IA AMINTE!

Ziua incepuse ca oricare alta. Ne-am trezit, ne-am urmat ritualul de dimineata si am plecat fiecare catre locul nostru de "cazna" ( scuze, munca ;) ). Cand ne-am intors de la munca in loc de privirea de obicei senina si de zambetul mai mult sau mai putin obosit al sotiei am dat de niste ochi micsorati si o figura imbufnata. Asta nu miroase a bine, mi-am zis in gandul meu. Dupa cateva secunde de liniste apasatoare indraznesc sa formulez intrebarea, stiind ca deja norii de furtuna sunt adunati deasupra mea insa fara sa am habar cu ce oi mai fi gresit si azi (gresesc destul de des in conceptia dragei mele sotii:) probabil si voi ceilalti barbati persecutati de soarta (pardon consoarta) va simtiti la fel ca si mine):

- Cum ti-a mers azi draga mea?

- De parca ti-ar pasa! vine rapid raspunsul din partea ei.

- Daca nu mi-ar fi pasat nu te-as fi intrebat draga mea. Ca doar stii ca nu sunt genul care sa faca conversatie aiurea. 

- Daca ti-ar pasa, ai stii mai bine ce zi e azi! vine iar un raspuns imbufnat. 

Cu disperare incerc sa imi scutur toti neuronii in incercarea de a gasi raspunsul corect la ghicitoarea lansata de nevasta-mea. Din experientele anterioare stiu ca trebuie sa gasesc repede un raspuns si nu oricare, ci pe cel corect, atfel am incurcat-o. Deci stiu ca e luni dar asta sigur nu are relevanta, e data de 25 august deci nu e ziua ei, nici a soacra-mii, nici a baiatului, nu e nici data casatoriei ca doar mi-am pus reminder pe telefon si m-ar fi anuntat...Oare care naiba o fi raspunsul corect? In timp ce inca mai scotocesc prin sertarele neuronilor fara succesul scontat se aude vocea vadit enervata a sotiei:

- Puteam sa jur ca habar nu ai! Nici nu ma asteptam la altceva  din partea ta! Dar spune si tu daca e normal sa nu iti amintesti lucruri atat de importante?

- Draga mea! Te rog sa ma ierti daca am uitat ceva! Stii ca nu prea ma inteleg bine cu datele dar stii la fel de bine cat te iubesc si cat insemni tu pentru mine. 

- Pai da, insemn atat de mult pentru tine incat nu ai reusit sa iti amintesti ca azi, 25 august, sarbatorim data in care m-ai cerut de sotie. Mai tii minte? In valurile marii ai ingenuncheat si mi-ai spus ca vrei sa iti fiu alaturi pentru totdeauna. Ce romantic erai atunci...si cum stiai sa ma faci fericita...un suspin...se intoarce si merge in camera (am uitat sa va spun ca intre timp am ajuns acasa).

Cu disperare pornesc laptopul si dau doua clickuri...Cineva acolo sus ma iubeste. Ma trezesc pe un site Silverzone. Exact ce imi trebuie. Bun deci august, mare, soare, cerere in casatorie...Click cercei argint (cumpar doar de la argint in sus altfel nu se ia in considerare ;) ) si gata. Am gasit cadoul perfect (nici prea prea nici foarte foarte altfel imi creez singur probleme) care suprinde exact esenta evenimentului amintit anterior de nevasta-mea: Cercei cu opal albastru si steluta de mare din Ag.

cercei-argint-opal-rotund-stelute-mare


Inca doua clickuri si deja astept comanda ca sa pot trece la pasul urmator: impacarea. 

Dimineata devreme la usa bate curierul. Sotia deschide usa si suprinsa primeste coletul din partea mea. Ma fac ca nu stiu despre ce este vorba. Zambeste. E semn bun:

- Dragul meu, ce supriza frumoasa!

- Doar nu credeai ca pot uita astfel de momente importante pentru noi. Dar nu am vrut sa stric supriza . (intre timp am resusit sa introduc si aceasta data in reminder pe telefon ;) asa stiu sigur ca data viitoare voi avea mai putine sageti indreptate spre mine ;) 

Totul e bine cand se termina cu bine! Acum, pentru ca sunt baiat bun, lasa-ma sa iti vand si tie pontul. SILVERZONE e salvarea noastra, a barbatilor. Principalele atuuri ale magazinului Siverzone sunt:

  • este lider pe piata in vanzari online de bijuterii

  • poti cumpara cadouri bijuterii pentru toata familia 

  • aici gasesti produse unicat si inedite in serie mica si modele noi in fiecare saptamana

  • mii de modele disponibile in stoc aduse din India, China, Thailanda, Turcia sau Israel

  • la comenzi de peste 90 de lei livrarea este gratuita

  • livrarea se face prin curier rapid in 24-48 de ore oriunde in tara (rapiditatea lor m-a salvat pe mine...daca nu erau asa rapizi si astazi ma mai mormaia nevasta-mea prin casa :)


Cand nu tii minte, ia aminte! Fii si tu baiat destept ca si mine si salveaza-ti in telefon remind-uri pentru evenimentele importante (pardon considerate importante de prietena sau sotia ta) si site-ul SilverZone deoarece asa ai supravietuirea garantata. Ca sa rezisti trebuie sa fii destept! Succes! 

  Articol scris în campania “ SilverZone.ro”  /BlogAwards.

 

-

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu