sâmbătă, 30 august 2014

REVIEW NOUA GAMA FARMASI ARGANOIL

Asa cum va spuneam aici in urma cu ceva timp am primit spre testare noua gama de la Farmasi: ARGANOIL.

 GAMA ARGANOIL  contine 6 produse pentru ingrijirea corpului pe baza de ulei de argan si extract de cofeina (eu am primit pentru testare 5 din cele 6 produse):

IMG_8838


Mi-am luat timp pentru a ma bucura de fiecare produs in parte si pentru a-mi forma o parere clara despre fiecare. In randurile de mai jos am sa iau fiecare produs in parte si am sa va povestesc despre el.


1. SAMPON


IMG_8835


CE SPUN EI: 


Samponul ARGANOIL cu argan si cofeina este formulat special pentru par deteriorat. Continutul sau de ulei de argan revitalizeaza foliculii de par si da stralucire parului.Extractul de cafeina stimuleaza foliculii de par incurajand cresterea parului. Formula sa speciala, imbogatita cu complex de proteine, face parul mai matasos, mai sanatos si mai stralucitor. 


Instructiuni de utilizare: Se aplica pe parul umed si pe scalp. Se maseaza si apoi se clateste bine. Daca este necesar, se reaplica. Este doar pentru uz extern. Nu trebuie lasat la indemana copiilor. Evitati contacul cu ochii. In caz de contact cu ochii trebuie sa va clatiti cu multa apa. Se depoziteaza la temperatura camerei.


CE SPUN EU:


Ambalajul este unul simplu, elegant. Pe eticheta de pe fata produsului este trecuta gama din care face parte produsul si principalele ingrediente continute: ulei de argan, cofeina, complex de proteine. Produsul nu contine parabeni. Continut: 375 ml. Pe eticheta din spate este trecuta descrierea produsului, instructiunile de utilizare si ingredientele in mai multe limbi. Am fost putin dezamagita de faptul ca nu am gasit pe eticheta si descrierea in limba romana (pentru voi am tradus eu). 


IMG_0433IMG_0434


Sistemul de dozare este unul foarte practic, permitand dozarea exacta a produsului. 


IMG_0447


Are o consistenta medie, este incolor si este nevoie de o cantitate relativ mica de produs pentru o aplicare deoarece face spuma destul de multa in contact cu parul si curata bine. 


IMG_0449


Pentru a obtine efectul dorit sunt necesare 1-2 aplicari. Mirosul este unul placut, fresh, puternic la aplicare, dar care ramane discret pe par dupa ce acesta este uscat. 


Concluzia:




  • raportul calitate/ pret este excelent

  • nu contine parabeni (ceea ce este un plus enorm)

  • nu are efecte spectaculoase insa este un produs bun, care isi face bine treaba


2. SAPUN LICHID SPUMA

IMG_8832

CE SPUN EI: 

Sapunul lichid spuma de maini cu ulei de argan si cafeina este special dezvoltat in laboratoarele Farmasi si mentine echilibrul natural de hidratare al pielii protejand pielea impotriva uscarii. Formula sa speciala imbogatita cu ulei de argan si cofeina ajuta la regenerarea si revitalizarea pielii oferind o piele fina, matasoasa.


Instructiuni de utilizare: turnati o cantitate generoasa de produs in palma, masati si clatiti. Precautii: Este doar pentru uz extern. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu multa apa. A se depozita la temperatura camerei.


CE SPUN EU: 


Ambalajul este unul simplu, elegant, ca de altfel la toate produsele din aceasta gama.  Produsul nu contine parabeni. Continut: 300 ml. 


Sistemul de dozare este iarasi foarte practic. Este un sistem de dozare care printr-o simpla invartire poate fi deschis- inchis. 


IMG_0450IMG_0451


Este suficient sa apesi o data si cantitatea de spuma ajunge pentru a -ti curata foarte bine mainile. Textura spumei este la inceput una foarte usoara, aerata, dar pe masura ce te speli spuma isi schimba consistenta si devine mai densa si mai matasoasa, foarte placuta. 


IMG_0461


Mirosul este la fel ca si la celalalte produse din gama: fresh, placut, mai puternic la aplicare si discret pe piele dupa utilizare.


Concluzii:




  • curata foarte bine

  • iti creeaza o senzatie foarte placuta la aplicare

  • nu usuca mainile


Sunt foarte incantata de acest produs si ii acord nota maxima. 

3. GEL DE DUS

 IMG_8834


CE SPUN EI:


Gelul de dus cu ulei de argan si extract de cafeina este special dezvoltat in laboratoarele Farmasi. Fiind imbogatit cu formula cu ulei de argan curata si catifeleaza pielea, regenereaza si are efect anti-imbatranire. Continutul de cafeina permite pielii sa ramana fina si proaspata fara a o usca. 

Instructiuni de utilizare: turnati gel de dus in mana sau pe un burete, masati pe pielea umeda si clatiti bine. Este destinat doar uzului extern. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu foarte multa apa. A se depozita la temperatura camerei.

CE SPUN EU: 

Ambalaj simplu, elegant. Continut produs: 375 ml. 

IMG_0470IMG_0471

Consistenta este medie, perfecta pentru o aplicare usoara si comfortabila. Sistemul de dozare este practic lasand sa curga exact cantitatea necesara de produs. Textura este una fina. Este incolor, ca si samponul. Mirosul este placut si ramane discret pe piele. 

IMG_0473IMG_0476

 

Concluzii:

  • este usor si placut sa il folosesti

  • are o spuma usoara, fina

  • curata foarte bine si lasa pielea catifelata

  • nu usuca pielea


4. LOTIUNE DE MAINI SI CORP

IMG_8833


CE SPUN EI: 

Lotiunea de maini si corp cu ulei de argan si extract de cafeina, special dezvoltata in laboratoarele Farmasi, restabileste hidratarea si finetea pielii si protejeaza echilibrul natural al acesteia. Uleiul de argan hidrateaza si hraneste pielea pe tot parcursul zilei avand un efect anti- imbatranire. Cafeina ajuta la mentinerea fermitatii si prospetimii pielii, accelerand circulatia sangvina. Este recomandata pentru utilizare zilnica. Pentru a botine cele mai bune rezultate se recomanda utilizarea dupa baie sau dupa spalarea pe maini.

Instructiuni de utilizare: este recomandata doar pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu foarte multa apa. A se depozita la temperatura camerei.

CE SPUN EU:

Produsul contine 300 ml de produs. Nu contine parabeni.

IMG_0484IMG_0485

Sistemul este open- close, deci practic si util, fiind usor de folosit si permitand dozarea exacta a produsului.

IMG_0482IMG_0483

Culoarea este alba, consistenta medie, textura placuta, fina. Intra relativ repede in piele si lasa o senzatie placuta de hidratare. Miros placut, discret. Din pacate senzatia de  hidratare nu dureaza foarte mult (probabil de aceea pe ambalaj este recomandata utilizarea zilnica).

Concluzii: 

  • un produs bun avand in vedere raportul calitate/ pret

  • hidratare buna (din pacate pe perioada scurta de timp)


5. CREMA DE MAINI

IMG_8836


CE SPUN EI: 

Crema de maini cu ulei de argan si extract de cafeina, special conceputa in laboratoarele Farmasi, este destinata pielii uscate/ sensibile. Uleiul de argan hidrateaza si catifeleaza pielea fara a o irita si are efect anti-imbatranire. Cafeina ofera regenerare accelerand circulatia sangvina. Aplicati pe pielea curata si uscata ori de cate ori este nevoie. 

Instructiuni de utilizare: Pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu foarte multa apa. A se depozita la temperatura camerei.

CE SPUN EU:

Produsul vine in ambalaj ce contine 75 ml de produs. Nu contine parabeni.

IMG_0494IMG_0495

Crema are un miros placut, nu foarte accentuat. Se aplica usor si intra relativ repede in piele. Lasa o senzatie de catifelare imediat dupa utilizare.

IMG_0487IMG_0493

Concluzii:

Am lasat acest produs la sfarsit deoarece mi-a placut cel mai putin din aceasta gama. Este recomandata pielii uscate si sensibile (eu am mainile mereu uscate si prin urmare caut produse care sa anuleze total aceasta problema) insa hidratarea pe care o ofera este doar una temporara in cazul mainilor uscate. Probabil este mai potrivita pentru persoanele care nu au un grad accentuat de uscare a pielii mainilor. Am folosit acest produs pana l-am terminat insa pentru a obtine senzatia de comfort si de a scapa de chinul mainilor uscate a fost necesara aplicarea cremei de mai multe ori pe zi (de altfel si pe eticheta produsului este specificat a se aplica de cate ori este nevoie). Asadar in cazul mainilor uscate este necesara folosirea de 5-7 ori pe zi pentru a mentine senzatia de hidratare pe tot parcursul zilei. Fiind necesare atat de multe aplicari am consumat foarte repede produsul. Plusurile sunt mirosul, consistenta, faptul ca intra foarte repede in piele si pretul care este unul foarte bun. 

Per ansamblu gama FARMASI ARGANOIL m-a suprins placut deoarece:

  • raportul pret/ calitate este unul excelent.  Pretul intregii game este de aproximativ 50 de lei, asadar nu este nevoie sa dam o caruta de bani pentru o cumpara produse bune, de calitate

  • ambalajul este simplu, elegant, iti da senzatia de rafinament. Sistemele de dozare sunt excelente permitand dozarea exacta a produselor si permitand astfel economisirea lor. Singurul minus al ambalajului este faptul ca pe eticheta nu au descrierile produselor si in limba romana (poate pe viitor se va remedia aceasta problema)

  • produsele sunt per ansamblu bune (nu au rezultate spectaculoase) dar isi fac bine treaba si economicoase (exceptie facand crema de maini in cazul meu), adica este necesara doar o cantitate mica de produs, prin urmare tin o perioada mai indelungata de timp

  • daca ar fi sa ordonez produsele din aceasta gama in ordinea in care mi-au placut mie aceasta ar fi: sapunul spuma de maini (este excelent), gelul de dus, samponul, lotiunea de maini si corp si crema de maini.


Noua gama va fi disponibila in curand si pe site-ul farmasi.ro Daca vreti sa fiti conectati la noutati puteti intra pe blogul oficial, pe pagina de facebook Farmasi si pe site-ul lor pentru a vedea ce alte produse sunt disponibile. 

Voi le-ati incercat? Ce parere aveti despre ele?

Un comentariu:

  1. Sincer n-am incercat inca aceste produse, dar stiu ca farmasi are produse de calitate, in special si ojele sunt foarte bune , chiar tin .. <3

    RăspundețiȘtergere