sâmbătă, 9 august 2014

MELCFORT- O NOUA GAMA DE LA GEROCOSSEN!

Gerocossen a lansat o noua gama de cosmetice, MELCFORT,  pentru un ten mai sanatos si mai frumos. Noua gama are la baza extractul de melc sau Poly- Helixanul. 

Extractul de melc (Poly-Helixan) este un ingredient natural extras din secretia melcului Helix aspersa. Acesta contine un veritabil cocktail de substante active pure si concentrate, dintre care putem aminti colagenul, elastina, alantoina, aminoacizii, proteinele, vitaminele si mucopolizaharidele, cu efecte benefice asupra pielii: 

  • este un bun exfoliant- indeparteaza usor celulele moarte de la suprafata pielii si stimuleaza reinnoirea celulara

  • este antiseptic- previne formarea infectiilor

  • este regenerant si cicatrizant- favorizeaza proliferarea celulara si vindeca ranile

  • stimuleaza sinteza colagenului si a elastinei si imbunatateste structura epidermei

  • este antoxidant protejand impotriva radicalilor liberi si a radiatiilor UV


Poate fi folosit cu succes pentru a estompa acneea, cicatricile si ridurile, pentru orice tip de ten.

Gama MELCFORT contine urmatoarele produse:

          1. LAPTE DEMACHIANT- pentru toate tipurile de ten

lapte-demachiant-gerocossen-melcfort~6707750


Ideal pentru toate tipurile de piele, acest lapte demachiant cremos si lejer curata perfect impuritatile, machiajul si excesul de sebuum. Imbogatit cu extract de melc, mentine echilibrul hidrolipidic si nu usuca pielea. Lasa pielea curata, stralucitoare, cu o senzatie de prospetime.

Mod de utilizare: Se aplica pe fata si pe gat si se maseaza usor. Se indeparteaza cu un tampon de vata.

Preţ: 18,03 lei (130 ml). Fără parabeni. Fara parafine. Produs testat dermatologic. Valabilitate 3 ani de la data fabricatiei.

Il gasiti aici.

          2. LOTIUNE PURIFICATOARE- pentru ten gras si acneic

 

lotiune-purificatoare-pentru-ten-gras-si-acneic-gerocossen-melcfort~6707741


Formulă specială pentru curăţarea tenului gras sau acneic. Îndepărtează excesul de sebum şi curăţă tenul de impurităţi. Este îmbogăţită cu extract de lămâie, având proprietăţi antiseptice şi antiinflamatoare. Purifică epiderma, ajutând la cicatrizarea pielii şi diminuând tendinţa de formare a coşurilor.

Mod de folosire: Se sterg fata si gatul, dimineata si seara, cu un tampon imbibat cu lotiune. Evitati zona ochilor.

Preţ: 19,2 lei (130 ml). Fără parabeni. Fara parafine. Produs testat dermatologic. Valabilitate 3 ani de la data fabricatiei.

O gasiti aici.

          3. SER CONCENTRAT- pentru toate tipurile de ten.

ser-concentrat-antirid~6332117


Formula ce contine 90% Poly- Helixan, ingredient natural, extras din secretia melcului "Helix Aspersa". Alantoina, proteinele, vitaminele, colagenul si elastina continute in aceasta secretie reprezinta o solutie completa pentru piele: stimuleaza regenerarea, imbunatateste textura, cicatrizeaza ranile,stimuleaza sinteza colagenului si elastinei. Formula sa lejera, non- grasa, hidrateaza pielea, ii imbunatateste elasticitatea, intarzie imbatranirea si netezeste ridurile existente.

Mod de utilizare: Se aplica dimineata si seara pe pielea curata si se maseaza pana la absorbtie. Poate fi folosit singur sau inaintea cremei Melcfortspecifica tipului de ten.

Preţ: 100 lei (30 ml). Fără parabeni.Fara parafine. Produs testat dermatologic. 

Il gasiti aici.

          4. CREMA MATIFIANTA- pentru ten gras si acneic.

crema-matifianta-pentru-ten-gras-si-acneic-gerocossen-melcfort~4801328


Special formulata pentru tenul grassi acneic, aceasta crema contine Poly- Helixan ingredient natural extras din secretia melcului "Helix Aspersa", cu proprietati antiseptice si anti-inflamatoare. Avand o usoara actiune exfolianta, indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, cicatrizeaza ranile si catifeleaza pielea. Actiunea sa este completata de argila, ce regleaza secretia de sebum si confera tenului aspect mat. Reduce aparitia cosurilor si confera tenului un aspect mai proaspat.

Mod de utilizare: Se aplica zilnic pe fata curata, cu masaj bland.

 Preţ: 27,9 lei (35 ml). Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.Valabilitate 3 ani de la data fabricatiei.

O gasiti aici.

          5. CREMA HIDRATANTA SOFT- pentru toate tipurile de ten.

crema-hidratanta-soft-gerocossen-melcfort~8330151


Crema usoara ce se absoarbe rapid in piele si ii asigura necesarul de ingrijire zilnica. Combinatia de substante active hidrateaza, protejeaza si revitalizeaza: extractul de melc imbunatateste structura epidermei, acidul Hialuronic si Aloe Vera hidrateaza in profunzime si confera pielii vitalitate. Tenul isi mentine prospetimea si tineretea.

Mod de utilizare: Se aplica zilnic pe fata curata, cu masaj bland

Preţ: 27 lei (35 ml). Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.Valabilitate 3 ani de la data fabricatiei.

O gasiti aici.

          6. CREMA ANTIRID-RIDURI SUPERFICIALE- pentru toate tipurile de ten.

crema-antirid-riduri-superficiale-gerocossen-melcfort~4801295


Crema usoara pentru prevenirea aparitiei primelor riduri si netezirea liniilor fine. Contine o combinatie eficienta de substante naturale: extractul de melc imbunatateste structura epidermei si are o usoara actiune exfolianta ce duce la netezirea ridurilor fine, uleiul de avocado mentine supletea si elasticitatea pielii, iar uleiul de argan si untul de Shea hidrateaza, hranesc si protejeaza pielea, imbunatatindu-i tonusul. Rezultatul este o piele mai neteda si mai stralucitoare.

Mod de utilizare: Se aplica zilnic pe fata curata, cu masaj bland

Preţ: 28,50 lei (35 ml). Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.Valabilitate 3 ani de la data fabricatiei.

O gasiti aici.

          7. CREMA ANTIRID- RIDURI PROFUNDE- pentru toate tipurile de ten.

crema-antirid-riduri-profunde-gerocossen-melcfort~4801253


Veritabil elixir de tinereţe, această cremă onctuoasă regenerează pielea şi contribuie la netezirea ridurilor. Extractul de melc recunoscut pentru capacitatea sa de regenerare a pielii, ajuta la refacerea barierei cutanate, favorizeaza sinteza colagenului si stimuleaza regenerarea celulara. Complexul natural format din: ulei de migdale, ulei de argan si unt de Shea hraneste pielea, ii imbunatateste elasticitatea si o protejeaza impotriva imbatranirii premature. Rezultatul este un ten vizibil intinerit.

Mod de utilizare: Se aplica zilnic pe fata curata, cu masaj bland.

Preţ: 30 lei (35 ml). Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.Valabilitate 3 ani de la data fabricatiei.

O gasiti aici.

          8. CREMA CONTRA CUPEROZEI- pentru ten sensibil, cuperozic.

crema-contra-cuperozei-gerocossen-melcfort~8330153


Crema cu textura onctuoasa,creata pentru tenul cuperozic. Contine extracte de iedera si castan ce maresc rezistenta vaselor capilare si reduc fragilitatea, diminuand roseata si Poly- Helixan (ingredient natural extras din secretia melcului "Helix Aspersa") care imbunatateste structura epidermei, reface bariera cutanata si stimuleaza regenerarea celulara. Tenul devine mai catifelat si mai luminos.

Mod de utilizare: Se aplica zilnic pe fata curata, cu masaj bland. Se poate utliza ca o crema de ingrijire zilnica.

Preţ: 28 lei (35 ml). Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.Valabilitate 3 ani de la data fabricatiei.

O gasiti aici.

          9. CREMA CONTRA PETELOR- pentru ten hiperpigmentat.

crema-contra-petelor-gerocossen-melcfort~8330152


Crema cu textura onctuoasa creata pentru ingrijirea tenului ce se pateaza de la soare sau odata cu varsta. Contine ODA- white,ingredient activ naturl patentat, ce previne pigmentarea neuniforma a pielii si decoloreaza petele brune si Poly- Hexan (ingredient natural extras din secretia melcului “Helix Aspersa”) ce stimuleaza reinnoirea celulara si protejeaza impotriva radiatiilor UV. Tenul devine mai fin si mai luminos.

Mod de utilizare: Pentru rezultate vizibile, aplicati crema de 2 ori pe zi, timp de cel putin 8 saptamani. Se poate utliza ca o crema de ingrijire zilnica.

Preţ: 28 lei (35 ml). Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.Valabilitate 3 ani de la data fabricatiei.

O gasiti aici. Pentru cei interesati eu am testat-o si am postat un review despre ea. 

 Este o gama frumoasa si ma tenteaza sa incerc laptele demachiant, lotiunea purificatoare, serul concentrat, crema soft si crema antirid pentru riduri superficiale. Pe tine care te tenteaza? Ai incercat vreun produs din aceasta gama?

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu