vineri, 15 august 2014

MAGIE PENTRU ADULTI CU MAGICARD!

Cand esti copil tot ce vezi in jurul tau inseamna magie. Timpul trece si cu fiecare pas facut inspre viata de adult ne indepartam tot mai mult de magie. Asta nu inseamna ca magia nu mai exista ci ca pur si simplu noi nu mai reusim sa o vedem.

De curand insa eu am descoperit un loc magic. Se numeste PRINTCARD si este magic pentru afacerea ta. Deja esti curios si vrei sa afli mai multe?

Sa o luam cu inceputul!

PrintCard Systems are o experienta de mai bine de 10 ani in tehnologie si inovatie. In anul 2009 au obtinut statutul de Magicard Master Dealer oferit de compania Ultra Electronics Card Systems - trebuie sa ii apreciem pentru obtinerea acestui statut deoarece doar 6 companii din lume au mai obtinut acest statut in acel moment. In prezent sunt printre cei mai importanti distibuitori de echipamente de imprimare de carduri din Romania si ne pun la dispozitie cele mai noi echipamente, consumabile si accesorii, pentru a va putea produce rapid si convenabil cardurile necesare in-house.

logo-3

Cum te ajuta pe tine asta? Enorm! Este bagheta magica ce face ca afacerea ta sa prinda aripi ca in povesti. 

Daca esti o firma fie mai mica, fie mai mare ai aflat deja cat de importante sunt cardurile. Fie ca sunt carduri cu banda magnetica utilizate in sistemele de control acces si pontaj, fie ca sunt carduri pentru sisteme de fidelizare, discount sau carduri cadou, ai aflat ca iti sunt absolut necesare. Si probabil ca ai aflat deja dar este mult mai scump sa ti le comanzi de la o firma decat sa ti le faci singur. 

Deci legatura dintre tine si MagicCard este deja formata. Magicard este ajutorul de care ai nevoie in afacerea ta!

Asadar pentru succesul afacerii tale iti recomand niste imprimante de carduri. Ce spui de MagicCard Enduro +? 

enduro_plus

Iti ofera:

  • timp foarte scurt de productie- cardurile pot fi imprimate foarte rapid: de la 7 secunde pentru imprimarea monocrom pana la 35 de secunde pentru imprimarea color.
  • kitul de adaptare iti ofera: un spatiu mai mare de printare, un volum sporit de informatii valoroase pentru clienti, un grad mai mare de securitate.
  • economie- Enduro+ permite reimprimarea rapida a cardurilor speciale reutilizabil
  • calitatea imprimarii cardurilor este garantata de tehnologia de imprimare si de utilizarea profilelor de culoare ICC si rezolutia ridicata de imprimare (300 dpi)

Pe printcard.ro ai parte de suport tehnic si ai o categorie cu siguranta interesanta pentru tine: open box. Produsele Open-Box au fost desigilate si expuse sau utilizate temporar in cadrul unor targuri si expozitii de profil sau show room-uri. Acestea sunt verificate, testate si resigilate. Cumparand produse Open-Box (resigilate) economisesti bani si ai aceeasi calitate deoarece produsele Open-Box au aceleasi performante ca si produsele noi si beneficiaza de garantie cuprinse intre 12-24 luni.

Deja vorbim aceeasi limba nu? Magicard =magie pentru adulti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu