duminică, 10 august 2014

CU DOAR UN CLICK AJUNGI IN...ROMANIA!

Inca de la titlu o sa dai din cap dezaprobator si o sa imi spui deja ca traiesti in Romania! Corect! Nici n-as vrea, nici n-as putea sa te contrazic! Ideea e alta! 

Traim in Romania de care ne plangem! In Romania care ne ocupa tot timpul! In Romania pe care o vrem o tara ca-n afara! In Romania in care se fura, se cerseste, in Romania in care distanta de la agonie si extaz e de mii de ani lumina! Pe asta o cunoastem toti! Asta avem, cu asta defilam! Suntem atat de preocupati de grija zilei de maine incat Romania ni se pare o povara, un chin, o pedeapsa. Si pana la urma cine spune ca nu e asa? Poate ca...

Dar mai exista un revers al acestei medalii!Traim in Romania pentru care strainii platesc bani grei ca sa o vada...In Romania in care muntii saruta cerul, in Romania a carei poala este sarutata de Dunare si in Romania in care marea ...in care marea e albastra. O Romanie in care macul inca se mai alinta in lanurile de grau, o Romanie in care romanul neaos, autentic inca e frate cu glia stramoseasca, o Romanie in care poti respira aer direct din plamanii padurilor seculare...

Deci da! Cu doar un click ajungi in...Romania! Ajungi sa o redescoperi! Sa vezi reversul medaliei! Hai sa schimbam refrenul :"vreau o alta tara!" cu "am cu ce ma lauda!". Parca suna mai bine, nu?

8e85bb7d2613d8890e1512a35e4eabcf

Am sa va prezint un loc in care Romania se simte la ea acasa, se simte frumoasa, nu blamata, nu huiduita! Este vorba de portalturism.com

Screen-Shot-2014-06-13-at-12.17.51

Avem o delta atat de frumoasa incat singurul sentiment pe care ar trebui sa il simtim ar fi acela de mandrie! Mandrie ca e a noastra!

medium_10275289_665477363521350_464409706884268544_o

"Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta-n poarta!" Aur si la propriu si la figurat! 

medium_33571_159726960728677_1532919_n

Iar Maramuresul, plai cu flori, e atat de mandru in sarbatori incat mai ca-ti vine sa tupuresti de bucurie!

Stiai si tu Romania asta, nu? Doar ca poate era uitata undeva intr-un colt al sufletului tau! De asta ma bucur ca exista PORTAL TURISM unde sa redescoperim Romania din suflet nostru.

Pe portalturism.com se navigheaza atat de usor. Ai categorii frumoase care sa te duca exact in locul pe care vrei sa il vezi: sejururi, cazare, turism intern, circuite, croaziere, bilete avion, curse autocar. Ai chiar si un ghid turistic care sa iti usureze cautarea si, mai mult decat atat, o aplicatie de Turism Intern pentru utilizatorii de smartphone-uri si tablete Apple

Cu siguranta pe PORTAL TURISM ai sa gasesti locuri atat de frumoase incat sa iti doresti sa le vezi sau poate ai sa regasesti aici locuri pe care le-ai vazut deja dar ai vrea sa le revezi .

Bineinteles ca PORTAL TURISM iti deschide si alte orizonturi spre destinatii preferate de romanii nostri precum: Antalya, Creta, Halkidiki, Rhodos, Corfu, Thasos, Bulgaria, Costa Brava, Costa del Sol, Mallorca, Tenerife, Dubai, Sicilia, Coasta de Azur, Mykonos, Santorini, Zakynthos.

Ai la dispozitie circuite turistice in Germania, Austria, Italia, Franta, Spania, Croatia, etc, croaziere si bilete de avion online sau prin agentii.

Ai inceput deja sa te gandesti la o vacanta? Asta era si scopul meu! Dar sa tii minte ideea de baza! Cu doar un click ajungi in...Romania!Adica "acasa"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu