duminică, 10 august 2014

SALUT, SUNT EU VACANTA TA!

Salut! Sunt eu vacanta ta! Da, da! Cu tine vorbesc! Nu, nu ai innebunit! Neuronii tai sunt in regula doar ca au nevoie de putin ajutor din partea mea! Si pentru asta a trebuit sa gasesc o cale de comunicare cu tine. Asa se face ca acum auzi ce iti pot spune! Ce bine era daca ma auzeai mai demult! Nu mai aveam parte de atatea vacante ratate!

Dar sa o luam cu inceputul! Stiu ca ma iubesti, ca ma astepti cu nerabdare, ca sunt foarte importanta pentru tine! Asta nu poate decat sa ma maguleasca! Dar sa iti mai spun ceva! Nu e suficient! Te miri? Nu, nu e suficient! De ce? Pai sa iti explic! 

Mai tii minte vara anului trecut? Ai gasit o agentie de turism si ai fost tare incantata de ea! Iti promitea marea cu sarea! Iar cand am ajuns acolo realitatea te-a lovit cu viteza luminii! Nimic nu era asa cum iti fusese promis! Ba dimpotriva! Totul era de calitate indoielnica! Mi-a fost mila de tine atunci pentru ca tot spuneai ca ti-au stricat vacanta! Dar pana la urma tu ai facut alegerea, nu? 

Tot nu ti-ai invatat lectia! Si iarna trecuta ai ales tot o agentie necunoscuta!Si uite asa povestea s-a repetat! Era ca un deja vu! Sateai iar trista spunand intr-una ca ai ratat inca o vacanta! 

Cand te-am vazut cu ochii in lacrimi mi-am zis ca trebuie sa iau neaparat masuri. Ca trebuie neaparat sa te ajut! Suntem cei mai buni prieteni asa ca trebuie sa ne asiguram ca impreuna avem doar momente frumoase, nu triste! Si asta ne aduce in momentul de fata!

Acum asculta-ma bine! Am sa te invat ce sa faci astfel incat sa iti fie bine, sa ne fie bine de acum inainte. Ia un pix si noteaza cuvantul magic: COCKTAIL HOLIDAYS. Aici incepe totul. 

COCKTAIL-NEW-LOGO-21-300x75


Cocktail Holidays comercializeaza pachete turistice proprii (chartere si programe de grup). Au o experienta de peste 20 de ani si ofera  pachete pe destinatiile Antalya, Bodrum, Mallorca, Tenerife, Costa Brava, Costa Dorada, Santorini, Kos, Creta, Corfu, Zakynthos, Creta Chania si Heraklion, Rodos, Lisabona, Madeira, Sharm El Sheikh. Cu ei ai garantia calitatii (stii sigur ca primesti servicii de calitate), asistenta din partea consultantilor (personal calificat gata sa te ajute in orice moment), pretul corect pentru vacanta ta, rezervari online 24H/24H si asigurarea complexa de calatorie personalizata COCKTAIL TRAVELPROTECTION gratis.  Mai pe scurt: 1000 de agentii de turism au incredere in ei si au facut fericiti 20.000 de clienti si vacantele lor ;) E ceva nu?

Deci primul pas e facut: i-am gasit si stim sigur ca putem avea incredere in ei deoarece ofera doar servicii de calitate care garanteaza 100% satisfactia si fericirea clientilor.

Urmatorul pas e alegerea unei vacante. Prima intrebare: de ce plecam in vacanta? Stiu ca ai multe raspunsuri la aceasta intrebare! Sa evadam din cotidian, sa ne relaxam, sa ne incarcam bateriile, sa traim experiente noi, sa bifam inca un vis implinit de pe lista de vise, sa...Hai sa alegem impreuna vacanta perfecta!  Nu o sa facem acest lucru asa cum erai obisnuita. Adica nu o sa punem pretul si in functie de asta o sa alegem vacanta. Pe COCKTAIL HOLIDAYS putem schimba putin ordinea. Ne alegem vacanta pe care o dorim pentru ca pretul va fi cu siguranta unul foarte bun. Hai sa ne gandim! Unde vrem sa evadam? Ce ne dorim? Care ar fi cea mai frumoasa experienta de vacanta? Putem alege dintre nenumaratele tipuri de vacanta o vacanta care sa ni se potriveasca: o vacanta de relaxare de exemplu in Turcia sau Grecia, o vacanta de lux in Mykonos,Tenerife, Turcia sau Emiratele Arabe Unite, o vacanta in care sa ne imbogatim cultura generala prin circuite sau in Grecia, o vacanta cu familia (in Turcia), o vacanta de scuba diving sau snorkelling in Egipt sau Dubai, o vacanta de tip shopping in Dubai sau Istanbul, o vacanta de tip safari in Dubai sau Egipt etc. Sper ca nu te-am pierdut pe drum! Stiu cu atatea optiuni e greu sa alegi! E aproape imposibil! Dar sa iti mai vand un pont! Oricum mai avem multe vacante in fata noastra! Asa ca o sa le luam la rand. Acum concentreaza-te si spune-mi ce fel de vacanta te tenteaza cel mai mult in acest moment! Restul nu le pierdem, le punem doar pe asteptare.  Avem atatea sejururi de vara din care putem alege. Trebuie doar sa stim ce vrem! 

Ce spui? S-ar putea ca seful sa iti dea vacanta doar in septembrie? Relaxeaza-te nu e o problema. Cu COCKTAILHOLIDAYS avem sejururi de toamna la fel de frumoase! Nu conteaza perioada! 

Te-ai gandit? Vad ca te-ai oprit asupra acestui pachet turistic marca Cocktail Holidays. Ai ales foarte bine! Familia iti va multumi prin zambetele si fericirea de pe fata lor!

etrip_18348-d1ac6f5ae00eae8f7b3a21ad6e2d5643


Bine ca am gasit locul potrivit! Cu COCKTAIL HOLIDAYS toti suntem fericiti: tu, eu, vacanta ta, si cel mai important, familia ta. Impreuna schimbam povestea! De acum vacantele noastre vor fi doar reusite! Asa ca Let's cocktail! Pentru ca viata e un cocktail de trairi!

P.S. Pentru restul vacantelor nefericite! Consultati-va si voi cu cei dragi voua si aratati-le calea. Este suficient sa rostiti cuvantul magic COKTAIL HOLIDAYS si orice vacanta se va transforma in poveste cu happy end. 

563990_689694581042282_480900590_n


 

 

 

 

 

Un comentariu: