luni, 25 august 2014

CURA DE DETOXIFIERE URBANA IN NATURA!

Salut! Cum esti azi? Nu prea bine? Iti vine sa urli la toti cei care iti ies in cale, uneori avand motiv, alteori fara motiv? Ti se pare ca e prea mult? Lasa-ma sa iti spun ceva! Nu ti se pare! Uneori prea mult e chiar prea...mult! Stiu exact cum te simti! Si stiu si ca ai tot dreptul sa te simti asa!

Traim mereu inconjurati de "to- do -list", de deadline-uri, de lucruri facute contra cronometru...Si toate astea isi pun marcant amprenta asupra starii noastre de bine sau "well being" cum zice englezu'. Adica ne e bine cam pana cand...nu ne mai este bine! :)) Stiu deja razi! Dar starea in care ne cufundam destul de des nu este una foarte dorita! 

Cati dintre voi simtiti la fel ca mine? Ne adunam de o gasca? Pun pariu ca da! Si inca o gasca mare de tot! Bun! Deci suntem toti de acord ca avem o problemuta! De fapt chiar o problema! Si unde exista o problema cu siguranta trebuie sa existe si o solutie.

Pentru ca sunteti de-ai mei va las sa trageti cu ochiul la solutia propusa de mine. De fapt va las chiar sa o copiati (promit ca nu va acuz de plagiat ;) ) deoarece e spre binele gastii. Suntem prea mult "urbani" si prea putin "naturali". Si pana la urma solutia supravieturii urbane este apelarea din cand in cand la o cura de detoxifiere urbana in natura. Exact! Ai auzit bine: detoxifiere urbana in natura. 

Solutia propusa de mine este: kaki.ro. Dai din cap? Nu intelegi inca exact! Putintica rabdare, mon cher! Iti detaliez imediat. Ca sa ma intelegi mai bine nici din avion nu sari fara parasuta nu?Care e legatura? Pai e! Si saltul din urban in natura trebuie facut cu grija. Adica avem nevoie de o "plasa de siguranta" mai ales avand in vedere faptul ca suntem adaptati mai mult pentru urban decat pentru natura. Asa ca plasa noastra de siguranta este kaki.ro. 

Deci recapitulare: stres urban- detoxifiere urbana in natura- kaki.ro. Pana aici cred ca e clar totul.

Pentru a da rezultate vizibile de instalare e unei stari Zen care sa te ajute sa rezisti, si sa rezisti, si sa rezisti, cura de detoxifiere urbana in natura trebuie sa dureze de la 2 zile in sus. Prin urmare avem nevoie de un adapost deasupra capului. Bineinteles ne vom echipa corespunzator: imbracaminte camuflaj, bocanci, rucsacuri cu cele necesare etc. Nu toti putem fi Bear Grills in salbaticie dar macar putem incerca sa supravietuim pentru a ne putea intoarce in jungla urbana. 

cort-3-persoane-mil-tec-4412b


Acum ca am pus la punct principalele detalii, incepe aventura. Reteta unei detoxifieri urbane in natura cuprinde: mult mers pe jos (urcat, coborat, catarat etc), aer proaspat inspirat si expirat cu placere maxima, totul presarat cu unele aventuri mai mult sau mai putin placute "urbanului" din tine (muscaturi mai multe sau mai putine de insecte, intalniri neprevazute cu alti locuitori ai naturii de gen ursul si mama lui :) si asa mai departe). Dupa o astfel de cura de detoxifiere cu siguranta vei stii ca poti supravietui junglei urbane. Vei fi mai puternic fizic si mai relaxat psihic. Si paharul cu stres urban va fi golit in totalitate (lasand loc stresului ulterior).  Aceasta cura de detoxifiere poate fi repetata de mai multe ori pe an, ori de cate ori simti ca prea mult e prea mult. 


P.S. Daca nu apelezi la aceasta cura de detoxifiere urbana in natura starea ta se va agrava prin urmare nu vei mai avea scapare (vei ajunge la Spitalul 9). Asa ca fii cuminte si asculta sfatul unui...supravietuitor in jungla urbana. 


 Articol scris în campania “ Kaki.ro”  /BlogAwards.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu