miercuri, 13 august 2014

CEA MAI PLACUTA ORA A ZILEI!!

watchshop

Ma trezesc de dimineata,inaintea tuturor...Cu o cafea in mana stau si privesc rasaritul de soare...Nu ma gandesc la sarcini, la cate am de facut in ziua ce urmeaza...Imi iau timp pentru mine...Respir, zambesc si din cand in cand mai iau o gura de cafea...Din incheietura mainii imi zambeste complice ceasul automatic ...Este un ceas Orient Fashionable Automatic, cu display analog, cu mecanism automatic, este rezistent la apa, iar carcasa este din otel inoxidabil. Este exact stilul meu, Fashionable casual, culoarea perla a cardranului si culoarea alba a curelei facandu-l atat de elegant incat zambesc de fiecare data cand il privesc...Imi numara exact clipele si parca totusi, in cea mai frumoasa ora a zilei, ma alinta facand timpul sa treaca mai incet, mult mai incet, exact in ritmul in care am eu nevoie pentru a porni cu dreptul in ziua ce urmeaza...E cea mai placuta ora a zilei...

ceas-orient-fashionable-automatci-fdbae002w0-136990

Ma intorc de la serviciu...Sunt atat de obosita dupa toata alergatura de la serviciu incat am impresia ca ma misc in reluare... Baietelul meu este acasa deja asa ca ma indrept spre camera lui.

- Mami, mi-a fost atat de dor de tine!

- Si mie, dragul meu!

Stam imbratisati minute in sir...Ne alintam si apoi radem colorat fara motiv anume!

-Mami, spune-mi o poveste!

- A fost odata ca niciodata...O imparatie in care traia un rege...Numele regelui era Edi (asa il cheama pe baietelul meu)...

Rade cu gura pana la urechi:

- Mami, o poveste adevarata, nu cu mine!

Continuam sa radem si sa coloram timpul...Ceasul de pe mana mea zambeste si el. Este un Ceas Bruno Sohnle STELLINA, elegant, din colectia Stellina, are display analog, mecanism automatic. Cadranul este auriu asa cum sunt si clipele mele petrecute alaturi de cei dragi.

Zambesc...Ce ora placuta! Cea mai placuta ora a zilei de azi!

ceas-bruno-sohnle-stellina-17-22114-941-159804

Sunt ceasurile mele cele mai placute...atat, la propriu, cat si la figurat...Le iubesc pentru ca sunt prietenii mei, ma alinta masurandu-mi timpul in ritmul meu, imi indica exact ora pana cand voi trai iarasi cea mai placuta ora a zilei. Ma reprezinta pana in cel mai mic amanunt: sunt serioase, isi fac bine treaba, dar in acelasi timp sunt elegante, jucause, frumoase, complice...Sunt ceasurile mele si le iubesc asa cum si ele ma iubesc si ma completeaza pe mine...Ele sunt cele care dau sens timpului meu.

Care e cea mai placuta ora a zilei pentru tine? Si care sunt prietenii care dau sens timpului tau?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu