sâmbătă, 2 august 2014

ORICE PETRECERE E O POVESTE!!!

Copilul tau e fericirea ta! Cand il vezi pe el fericit esti si tu fericita. Nu-ti trebuie alta bucurie decat bucuria lui. Asa ca mereu incerci sa ii faci bucurii, sa creezi momente speciale pentru el, momente de poveste. 

Orice petrecere e o poveste! Dar pentru ca acest lucru sa devina realitate ai nevoie de ajutor. O Zana cu o bagheta magica care  printr-o magie sa aduca povestea in viata voastra. Aceasta zana se numeste ARTICOLEDEPETRECERE.RO. 

sadasdasd


Si acum incepe povestea...Piticul are 6 ani dar in curand va avea 7...Ca sa marcam cum se cuvine aceasta trecere importanta dintre varste (voi fi baiat mare ca doar implinesc 7 ani) avem nevoie de o petrecere care sa aduca zambete si fericire pe fata participantilor la ea. Nu e lucru mic sa reusesti sa organizezi o petrecere frumoasa. Trebuie sa planifici totul cu grija si mai ales trebuie sa stii exact ce le place invitatilor deoarece astfel succesul petrecerii este asigurat. Trebuie sa gasesti un lucru comun care le place tuturor. E simplu, nu? Ai ghicit! Povestile. 

Pe articoledepetrecere.ro gasesti tot ce ai nevoie ca sa organizezi o petrecere tematica. De exemplu orice baietel adora desenele animate Cars asa ca poti alege articole de petrecere cu aceasta tema. Gasesti tot ce iti doresti pe aceasta tema de la invitatii, farfurii, fata de masa, pahare pentru petrecere, paie, decoratiuni, conffeti, lumanari, bannere etc...Tu iti imaginezi produsele de care  ai nevoie, articolede petrecere.ro ti le pune la dispozitie. Gasesti aici chiar si Pinata si accesorii pentru pinata si bineinteles pinata Cars de care ai nevoie pentru ca petrecerea copilului tau sa fie perfecta. 

imgprod_5547_1bimgprod_7479_1b

 

Sau poate copilul tau prefera un personaj de desene precum Spiderman. Ai ghicit! Il gasesti usor.

imgprod_7879_1b


Binenteles daca tu ai o fetita gasesti aici peteceri tematice cu zane, printese, orice personaj iubit de fetita ta este usor de gasit aici. O gasesti aici pe Alba ca Zapada, pe Cenusareasa, Raspunzel, Barbie etc.


imgprod_4408_1bimgprod_7546_1b


 

 

Avantajele cumpararii de pe articoledepetrecere.ro? Sunt nenumarate:

1. gasesti tot ce ai nevoie in acelasi loc- scapi de alergatul din magazin in magazin pana cand simti ca nu mai ai energie sa te misti

2. comanzi fara stres, in fata claculatorului, in timp ce iti servesti cafeluta- economisesti energia, timpul si banii pe benzina ;) 

3. comanda ajunge la tine prin curier (transportul costa putin) rapid in doar cateva zile.

tarife-transport2


Sigur ai o petrecere de organizat! Ce mai astepti? Orice petrecere de poveste incepe pe articoledepetrecere.ro!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu